לפני שאני עוזב, הנה הצעה:

עדי 4

New member
נר ראשון זה לא ביום שישי?

אתה מזמין את כולנו לסוף שבוע אצליך? לא צריך לבשל אז אני באה ומוכנה לסבול את חמותי. האמת,אני מוזמנת לשבת אל חמותי וכזה ארוע לא מפספסים, אז אולי נקבע לנר אחר? (אקמול למשל)

הגנובה

New member
רוצים לשמוע משהו נחמד?

גם השנה חמתי וחמי הנחמדים הזמינו את בעלי והילדים לארוחת חג והדלקת נר ראשון של חנוכה - בלעדי... מה דעתכם על זה

אורא

New member
מה זאת אומרת הזמינו בלעדייך../images/Emo35.gif

אמרו לו תבוא עם הילדים בלי האישה ... והוא מתכוון ללכת

הגנובה

New member
בדיוק כך../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif -

אמרו לו תבוא עם הילדים... זה הכל
הוא אומר שהוא ילך רק להדליק נר איתם... בלי הילדים.... ויחזור הביתה לחג... הוא טוען שזה ההורים שלו והוא לא יכול לשנות אותם...

אורא

New member
חנוכה זה שמונה ימים 8 נרות

שיילך לנר אחר ואפילו ייקח את הילדים... ערב חג, נר ראשון עושים בבית כל המשפחה החבר שלי הלך רק לחתונה של אח שלו לבד, כי זה היה חתונה והוא לא יכל לא ללכת. אבל מאז לאן שאני לא מוזמנת (רק לאחיו וגיסתו) הוא לא הולך
הוא לא היה בברית ולא ביום הולדת הפתעה שגיסתו הכינה לאחיו... מרצונו, הוא אומר אני לא הולך בלעדייך לשום מקום... תחזיקי מעמד, יותר טוב לך שלא הזמינו אותך

עדוש

New member
מה זאת אומרת זה ההורים שלו ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif|!

סליחה
את אישתו
הוא צריך להגיד להם אם היא לא מוזמנת, אני לא בא קודם כל מה זאת אומרת להזמין אותו בלעדייך?!!!!!!! ואיך הוא מצידו מסכים לדבר כזה? היו כבר הזמנות מסוג זה בעבר?

אורא

New member
עכשיו אני מבינה למה אחי עבר

לגור בקצה השני של המדינה הכי רחוק ממהורים שלי.. אמא שלי היתה מסוגלת לעשות לו את זה גם...

הגנובה

New member
ההזמנה לו ולילדים תקפה לכל דבר

במשפחתו... וכבר קרו דברים כאלה... איך הוא מסכים לזה...התשובה שלו היא כזאת: "אני לא מסכים עם ההורים שלי... אבל מה אפשר לעשות?... אני בכל זאת הבן שלהם... אני אלך להדליק איתם נר ואחזור..." מקובל עליכן
עלי לא

עדוש

New member
גנובה יקרה../images/Emo24.gif

תראי, אני וחמותי לא סובלות אחת את השניה (נו, ומה חדש?!) ובעלי יודע מה הרגשות, לכן הוא תמיד עומד לצידי בנושא הזה, כלומר אם צריך, הוא משתיק אותה ברגע. עם כל הכבוד להורים שלו, עכשיו את והילדים זה המשפחה שלו, והוא צריך לעדכן את ההורים שלו בזה ולהעמיד אותם במקום. לא רוצים את אישתי? אין בעיה, לא תקבלו לא אותי ולא את הילדים!!!!!! הוא צריך לעמוד לצידך ולא לתת להם לדרוך עלייך

הגנובה

New member
זו גם דעתי... וזו בדיוק הדרך שהייתי

פועלת בה לו חס וחלילה המצב היה הפוך - והוא לא היה רצוי במשפחתי.... אבל הוא תמיד היה חלש אופי בכל מה שנוגע אליהם... היום אמרתי לו שיעשה מה שהוא רוצה ומה שהוא חושב... ואני אתנהג בהתאם לזה... כשהוא לא הבין למה אני מתכוונת... אמרתי לו בדיוק את המילים שאת כתבת כאן... וסגרתי את השיחה... עכשיו הוא יעשה מה שהוא רוצה... אני והילדים בכל מקרה נעשה את החג אצל אימי... אם הוא רוצה שיבוא... אם לא שלא יבוא... אבל אני לא יודעת איך אני אוכל לקבל אותו אח"כ במקרה והוא בכל זאת ילך אליהם...

אורא

New member
גנובי..../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

הלוואי והוא ייבחר בדרך הנכונה.. מחזקת את ידייך ואני שמחה שהעמדת אותו במקומו. שלא ייקח אותך כמובן מאילו

עדוש

New member
בעיה מאד בעייתית

בכל מקרה מחזיקה לך אצבעות, תחזיקי מעמד! מקווה שבסוך בעלך יבוא איתך וישאיר אותם לבד בחג כמו כלבים!!!!!!!

בולי27

New member
גנובית! אני בטוחה שהוא מהר

מאוד יתעשת ויפעל בצורה הנכונה! נר ראשון הוא צריך להיות איתך! חד משמעית! רוצה לכבד את ההורים? שילך ביום אחר!!!! אין לי ספק שהוא לא יעז להשאיר אותך לבד! (הם הגברים חושבים לאט...)

למעלה