לפני שאני עושה שטויות לפנים

ה מוזה

New member
לפני שאני עושה שטויות לפנים ../images/Emo163.gif

חלמון ביצה טוב לעור הפנים ?
זה בעצם אחרי שאני עושה שטויות קראתי פעם היכן שהוא על מסיכה מחלמון ביצה אז לקחתי חלמון הוספתי קצת שמן זית [ תמיד טוב שמן זית ] ומרחתי על הפנים ,עכשיו אחרי דקותיים זה מרגיש כאילו מישהו מכווץ לי את הפנים
זה טוב או לא?

רויהלה

New member
מוזה יקרתי

אז מה שאני עושה שמה כדי להשתמש בביצה מכל הכיונים באותו רגע(פרסיה לא?) משתמשת בצהוב שמן זית מיץ לימון ודבש לשיער ואת הלבן לפנים. כמובן את הלבן אני שמה אחרי כל המסכות האחרות בסוף.כמה זמן? עד שזה מתייבש לגמרה! שבוע נפלא והרבה גשם!

ה מוזה

New member
יצא מוצלח ../images/Emo13.gif

די דומה לפילינג עדין העור חלק ורך תחושה קטיפתית אחרי שהסרתי את המסיכה

0 אור 0

New member
טוב כבר אמרת בעצמך שהצליח ..

על כל פנים זו באמת מסיכה מומלצת בעיקר לחיזוק מהיר לפני יציאה. ותמיד אפשר לשלב עם שאר הדברים הטובים: דבש, שמן זית ו/או לימון.

meravsabag

New member
את יודעת שיש לך סתירות בדברייך

כשהצעתי את הניקוי לפנים עם הלימון כתבת:שהלימון מסוכן מפני השמש, וכאן את טוענת אחרת: "מסיכה מומלצת בעיקר לחיזוק מהיר לפני יציאה. ותמיד אפשר לשלב עם שאר הדברים הטובים: דבש, שמן זית ו/או לימון"- אולי תחליטי הלימון טוב לפנים לפני יציאה או לא ברור. טרם ברורה לי דעתך מבלי לפגוע כמובן.

0 אור 0

New member
הסבר

ניקוי הפנים עם לימון מסוכן בגלל שהלימון (כמו כל ההדרים) הוא פיטו טוקסיני - כלומר שיווצרו כתמים בפנים. לגבי שילוב לימון במסיכה: א. בדרך כלל שמים מסיכת פנים בערב, או לפני מנוחה. גם כשעושים מסיכה מזורזת לפני יציאה - לא מדובר על לשים את המסיכה ולצאת: שמים את המסיכה 10 דקות, אח"כ מנקים את הפנים, נחים קצת, שמים קרם לחות ומתאפרים - ולא לשכוח שכשיוצאים לבילוי ערב, השמש בדרך כלל לא זורחת!!! ב. כתוספת למסיכה מדובר בכמה טיפות לימון שמוסיפים למרכיבים אחרים - לא למיץ לימון כמרכיב הדומיננטי על הפנים.

למעלה