לפני שאני עפה לעבודה יש 2 חדשות

לפני שאני עפה לעבודה יש 2 חדשות

על פינק : 1 -הקליפ החדש כבר יצא בMTV 2-פינק הולכת לעשות סרט קולנוע שעוסק בעיקר על מוסיקת רוקנרול ובעצם זה סרט על חייה האמיתיים של ילדה בת 15 או 17 לא זוכרת בדיוק וקוראים למפיק של הסרט נראה לי ג'פלי או משהו חחחחחחחחח כפרע עליהה!! "בקרוב בקולנוע" פינק חחחחח טוב נדפקתי חח שתיתי הרבה בחג חיחיחיח ג'ונם מתגעגע מוואההההההההה יום טוב לכולם

מההההההההה?../images/Emo4.gif../images/Emo10.gif../images/Emo123.gif../images/Emo5.gif

זה לא פורום של פ-י-נ-ק!! למה אף אחד לא מגיב?????????. פינק עושה סרט ואף אחד לא אומר כלום! כאילו כל יום יוצא לה סרט חדש!:// חוצפה!

טעות שליי

הסרט הוא על חייה של זמרת רוקנרול שנראה לעי התאבדה בגיל 27 שמה של הזמרת הואJanis Joplin ופינק תצלם את הסרט במשך הקיץ

Ma E

New member
כפרה עליה../images/Emo70.gif און דה ביג סקרין../images/Emo70.gif

אהההההה חזרתי מבחוץץץץץץץץץץ ואני לא יכולה להזיז את האצבעות שלייי כואב ליייייייייי.. אז תסלחו לי שאני לא כותבת הרבה

yanivtr

New member
וואוו נשמע פצצה

אני רק מפחד שהיא לא תעשה פאדיחות חחחחח היא יודעת לשחק אתם חושבים? אני מאמין שכן.....בעע לא ראיתי אותה במלאכיות של צ'ארלי עדיין קיצר שיהיה לה בהצלחה!!!!!מעניין אם זה רק בגדר רעיון, או שבאמת היא תוציא את הסרט הזה בכל מקרה אני מחכה בקוצר רוח לסרט

ShaDoW GiRl

New member
יאיי :))) ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

אני ממש מקווה שזה יצא לפועל.. מי לא רוצה לראות את פינק על המסך הענק.. אני חושבת שיש לה את מה שנחוץ כדי לשחק.. ויותר מזה.. :)

מאיזה אתר

" פינק פוזלת לכיוון הוליווד ומעוניינת להשתתף בסרט קולנוע כלשהו, אך לטענתה מציעים לה רק תפקידים של נשים רעות בעוד שהיא רוצה תפקיד של חמודה."

למעלה