לפני שאני קונה ציוד...

לומדלבד

New member
לפני שאני קונה ציוד...

אני מהצפון והולך ללמוד לגלוש לבד. עשיתי שיעור אחד אצל עמית ענבר ואני מחפש לקנות ציוד (יד שניה - כמובן) ויאללה בלאגן! אז אני מבקש המלצות לגבי הגלשן והמצנח - אני שוקל 65 ק"ג וכנראה יעדיף לגלוש בכינרת. אבל אני מעוניין בציוד שיכסה לי גם איזורים אחרים (בת גלים בחיפה,למשל) בנוסף אני חושב שעדיף לי לקנות ציוד שמיועד ל קצת יותר ממתחילים כי התקציב שלי מוגבל ולא תיה לי אפשרות להחליף ציוד בעוד שנה. - למרות שהדבר יבוא על חשבון משך וקושי הלימוד העצמי... על זה אני כבר אתגבר . אז אני אודה על כל התייחסות שהיא.

hagitoz

New member
תשובה ללומד לבד

היי, בוא נתחיל מזה שעשית רק שיעור אחד ואתה ממשיך ללמוד לבד זה חבל מאוד אבל זוהי בחירה שלך. בנוסף, כתבת שאתה מעדיף לגלוש בכינרת, אני לא יודעת אם יידעו אותך ברוחות החזקות אשר נושבות בכינרת ושעל כל גולש שמחליט לגלוש בכינרת להיות בעל ניסיון רב בקייטסרפינג, לפחות לאחר 40 שעות אם בכלל...... אבל שוב, זוהי בחירה שלך. עדיף שתגלוש באזור חיפה כמו שציינת, יותר בטוח להתחלה. לגבי קניית ציוד משומש, אם אתה רוצה לוותר על החלפת הציוד וברור לך שזה יבוא על חשבון משך וקושי הלימוד, אז תתחיל עם גלשן 1.36X41 משהו באזור הזה או 1.40 - יש גלשנים משומשים במחירים לא יקרים וגם היום ישנם גלשנים חדשים במחירים זולים יחסית, תעשה בדיקה בפורומים ובאתרי עסקים של גלישת קייט. לגבי מצנח עוד פעם, אם זה מצנח אחד הייתי ממליצה לך על גודל 14 בתור התחלה (כמובן לא לכינרת, בכינרת צריך מצנח 12 ואפילו 10). חגית עוז

למעלה