לפני שאשכח..

Mana Sama

New member
לפני שאשכח..

הנצלבת היום היא גלצ'אן ^-^ שרשרו שאלות~

Mana Sama

New member
היי D:

מה שלומך יקירתי? איך עבר עלייך השבוע? איך מתקדם הקוספליי? מתי אני רואה אותך? >: אני רוצה לפני הכנס! מה השעה עכשיו? מה את הכי אוהבת לאכול? [חוץ מסופלה XD] ולשתות? צבע שאת הכי אוהבת? בגד אחד מהארון שלך שאת הכי אוהבת ללבוש? עגלה עם....? XD ספרי לנו משהו שאנחנו לא יודעים עלייך למה את מתחפשת בבצפר? המ..אין לי כרגע עוד שאלות >: לאביו 3333>

Lust chan

New member
לאבולאבודסו~!3>../images/Emo135.gif

מה שלומך יקירתי? אחלה, מהאיתך D: איך עבר עלייך השבוע? הקודם? אני חושבת שטוב. לא כל כך זוכרת XD איך מתקדם הקוספליי? רעעע@#%<@#>%@ ;__; כלומר, אני נפגשת עם התופרת היום או מחר כי היא לקראת סיום עם התלבושת אבל יש לי פאקינג כנפיים להכין, ו.. ;__; -ייאוש- מתי אני רואה אותך? >: אני רוצה לפני הכנס! אם בא לך אני פנויה שבוע הבא, בתקווה שאני אסיים את הכנפיים השבוע T3T מה השעה עכשיו? 14:54 מה את הכי אוהבת לאכול? [חוץ מסופלה XD] ...XDD;;;; אממ, ספגטי בולונז
ולשתות? זה משתנה כל הזמן. כרגע מים. צבע שאת הכי אוהבת? ..יותר מדיי ;__; נגיד שתכלת~ בגד אחד מהארון שלך שאת הכי אוהבת ללבוש? שמלה צהובה 3> בכלל, יש לי פטיש לשמלות. עגלה עם....? XD סופילפילון. די נו אל תגרמי לי להתחרט על זההה@#%<#>@ XDDDD; ספרי לנו משהו שאנחנו לא יודעים עלייך התמכרתי לקאראמלדאנסן. ולניקו ניקו דוגה מונוגאטארי. ואממ זהו ;;~ למה את מתחפשת בבצפר? אה, אני אקח את התלבושת של רמיליה רק בלי הכנפיים כי אני מפחדת עליהן ואגיד שאני סוויט לוליטה, או משהו כזה.

BlackEyedSpirit

New member
גארו!../images/Emo29.gif

יש לי שאלה אחת שכבר איזה שנה ומשו לא קיבלה מענה... מתי וויל סמית' יעיע לארץ? ;____;

De-Panther

New member
אני לא חושב שהוא יעיע../images/Emo3.gif ואני|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

מצטער אבל פשוט הייתי חייב *נסקל*

למעלה