לפני שאתם נכנסים לצ´אט ומתאכזבים..

E l i a n

New member
לפני שאתם נכנסים לצ´אט ומתאכזבים..

היום,לצערי הרב מאוד,לא אוכל להיכנס ב-21:00,השעה שנקבעה. קבעתי ל-18:30,אבל אף אחד לא בא.. חיכיתי,וחיכיתי.. עד 19:15... בקיצור... היום ב-21:00 יש לאחותי את מסיבת סיום כיתה ח´,שזה דבר חשוב,כי אין אצלנו חטיבת ביניים.. אז..בואו נקבע למחר..תגידו מתי..ותעמדו בזה..בבקשה.. שיהיה לכולנו המשך יום כיף ושבוע סבבה! ממני. אליאן.

שרון 11

New member
אליאן....

חשבתי שניכנס היום לצ´אט ב-21:00, איך רצית שאני אדע שב18:30 ניכנסים, אם כתבת את ההודעה רק אחרי. אז חבל
שאת אומרת שאנחנו לא עומדים בזמנים כי אני הייתי פה ב-21:00 ואף אחד לא ידע שהחלפת שעה רק את! אז בואי נקבע למחר ב-20:30 תחזירי תשובה ביי שרון

E l i a n

New member
שרון וכולם...

צר לי..חשבתי אולי אתם כמוני,נכנסים יותר מפעם אחת לפורום.. אני מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מצטערת..!!!!!!!! מחר, 20:30! מבטיחה! אשנה את כל התוכניות שלי לאותו זמן,ואקדיש אותו רק לכם. רק בקשה אחת לי..בואו בהמוניכם!
אוהבת,ומצטערת מאוד! ידעתי על ההופעה של אחותי רק מהיום.. צר לי.. אליאן.

אליאן../images/Emo13.gif

סבבה נהיה מחר ב-20:30 סוף סוף אני מקווה שנהיה שם כולנו
וסולחות................
ביי ניפגש בצ´אט

טל 7

New member
שרוני ../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif../images/Emo79.gif../images/Emo142.gif../images/Emo41.gif../images/Emo151.gif

I LOVE U VERY MUCH

טל 7

New member
אם עוד לא הבנתם../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

האמת היא שקצת קשה לי לכתוב לבד (זאת אומרת בלי ההרכב המדהים עפר שרון ואנוכי) אבל גם ביחד וגם לבד נימרוד
הוא הזמר הכי הכי
נ.ב. מקווה שכולם יבואו לצ´אט היום ב-20:30 כי יהיה ממש מגניב

למעלה