לפני שבאתי לעולם !

junior gong

New member
לפני שבאתי לעולם !

בחדר שכולו לבן, ישבתי על כסא משובץ יהלומים ואבני חן, לידי זרם נחל צלול וקול חרישי של שלווה עטף את הסביבה. שמעתי צעדים שבאים אלי מרחוק, מתקרבים, כל צעד נשמע יותר קרוב מזה שלפניו, הדלת נפתחה........ מולי עמד איש זקן, עם גלימה לבנה, וזקן ארוך ולבן כשלג " אתה בטוח בזה ? " הוא שאל. " כן " עניתי, " הגיע הזמן " המשכתי, " תמיד רציתי לבקר שם, ועם הגורל שנבחר לי, אני אסתדר טוב " " מצפים לך שם דברים לא קלים אתה יודע? " אמר אלוהים, " כן אני יודע, ראיתי כבר את כל המסלול שאני אמור ללכת בו בכדור הארץ לפני חצי שעה " " טוב, לא נותר לי אלה לאחל לך בהצלחה, אתה נשמה אמיצה מאוד " אמר אלוהים והמשיך כשהוא מלטף את פניי " תדע שתמיד אני אהיה איתך, שם אתה תרגיש בודד לפעמים, לא תזכור אותי, לא תהיה בטוח בקיומי כי ככה זה שם, אבל אני לא אעזוב אותך, תמיד אכוון אותך עד שתגיע לסוף, ותזכור דבר אחד, הגוף לא חשוב, כלום לא חשוב בעולם ההוא, אל תסגוד לגוף שלך, אל תשמע לאנשים אחרים חוץ מלמלאכים שאני אשלח לך בתור אנשים, אותם אתה תזהה על פי אינטואיציה, שם מתקיימת מלחמה, שם תראה התנהגות שאתה לא רגיל לראות כאן אצלי, התנהגות אחרת, אתה תחווה בכי, ועצב, ותיסכול, דברים שיהיו חדשים לך והמון פעמים גם לא תדע איך להתמודד איתם, אבל אני סומך עלייך שתסתדר, אחרת לא הייתי מסכים שתלך לשם " " אל תדאג איש יקר.....אמרתי.........הכל שקוף לי כבר, תשלח אותי לשם, אני כבר אסתדר " פתאום מתוך העננים הלבנים עלה מסך לבן, אלוהים עצם עיניים והורה לי להסתכל על המסך והמשיך בתפילתו ואמר : אני קורא לכוח הטבע של הארץ, לאחד זכר ונקבה מתוכו תחת מוסד הנישואין על מנת להפרות את הרחם שלתוכו אני אשלח את הנשמה שיושבת כאן אצלי על הכסא............. על המסך ראיתי את שני המסלולי חיים של שני אנשים מצטלבים להם בניצוחו של הטבע הארצי, ראיתי איך דרכיהם מצטלבים .....ראיתי את אופן ההפריה ואת ההודעה של הרופא על זה שאותה אישה נכנסה להריון. אחרי כמה שבועות מההריון של אותה אישה, שמאוחר יותר אני אקרא לה אמא, אלוהים הסתכל עלי ואמר " הגוף שלך מוכן כבר בתוך הרחם, אתה יכול להיכנס אליו עכשיו.........הוא יספק לך את כל הכלים שתצטרך בעולם ההוא, וקבל ממני חיבוק חם וחזק, אתה תצטרך אותו שם " לאט לאט הכסא שישבתי עליו התחיל להיעלם, הפסקתי לשמוע את זרימת הנחל שלידי, והכל התחיל להתעמעם........ מה שהרגשתי ברחם אני לא זוכר בדיוק, התחלתי לזכור דברים רק לקראת גיל 2-3 שנים, את מה שאני אמור לעבור בחיים, ואת הסרט שראיתי כשהייתי למעלה, שכחתי, מה שאני זוכר זה רק משפט אחד שחרוט לי בראש " יהיה בסדר, אל תדאג, אני איתך "

THE WIZARD 55

New member
יהיה בסדר ממי, אל תדאג, אני איתך..

אני תמיד אשמור עליך, גם כשאתה הוזה גם כשאתה עם חום גבוה, תמיד אשים לך מטליות לחות, ואשמור עליך.. זאת אני אמרתי לך את זה...
פשוט שכחת... ואחלה נושא...

THE WIZARD 55

New member
ושאלה מתבקשת:

אם הייתם יודעים את מסלול חייכם מראש והיתה ניתנת לכם אפשרות לא להוולד בכלל לחיים האלה...הייתם מוותרים ומחכים להצעה אחרת?...

junior gong

New member
לא

נראה לי שהייתי זקוק דווקא להיוולד לאותה משפחה, עם כל הבעיות ולעבוד במה שאני עובד, נראה לי כל התנאים שנולדתי לתוכם הם הכרחיים בישביל ההתקדמות הרוחנית או הפיזית שלי בעולם, כל הלחצים שנוצרו סביבי הם חיוניים על מנת שאתפתח, ככה אני מרגיש. עובדה, בעבודה החדשה שלי כל המכונות ממוקמות במקום פתוח, רק המכונה שלי ממוקמת במין חדר שנעשה עקב היווצרותם של עוד מכונות סביבי, וזה חיוני לאישיות שלי, אני אוהב ליצור כשאני מנותק מהסביבה, זה כאילו שמישהו הכין את כל הדברים האלה בעבודה עוד לפני שהגעתי על מנת שאגיע לשם ואעבוד דווקא בחדרון הזה, הכל מתוכנן מראש לגבי כל אחד ואחד מאיתנו, לכן יש פתגם בערבית שאומר " לא תקרהו שיי2ן לעלהו כיירן לאקום " אל תשנאו דבר כי הוא יכול להיות טוב לכם, ויזי תנסי לעשות דבר כזה.... תנסי לבחון את האישיות שלך ומה גורם לך לפרוח, ותסתכלי מסביבך תראי איך התפאורה שמסביבך והחיים שלך הם בעצם כלי עזר על מנת להפיק את המיטב שבך, אל תסתכלי על זה בתור טוב או רע, אלה בתור תפאורה שעוזרת לך לפרוח.

THE WIZARD 55

New member
אנחנו מחליטים איך תראה התפאורה בחיים שלנו

לא התפאורה צריכה להשפיע עלינו, והשחקנים שמסביבינו.. אנחנו צריכים לעצב את החיים שלנו, בכדי שנהיה מאושרים. אנחנו צריכים לשמור על הקיים בפרט אם אנחנו מגיעים לשיאים, אחרת נאבד את כל מה שהשגנו..זה כבר קרה לי פעם מזלזול במה שהיה לי, פעם אחרת בשל גורם שלא היה תלוי בי..אלא כוח עליון.. האמת שכל נפילה שהיתה לי, בנתה אותי שוב מחדש הקמתי תפאורה חדשה. רק ברגעי משבר מצאתי את עצמי ממצה את כל היכולות שלי ומצליחה.

מוחמד5

New member
מרגש מאוד מייק

אלוהים תמיד איתנו ולצידנו, הבעיה היא בנו ולא בו. אנו אלה שבוחרים לפעמים לסטות מהנתיב שבחר בשבלנו. אני המורדים, אנו אלה שמטלים ספק . צריך להאמין בעצמנו, להאמין באל ואז הכל יראה ורוד. צריך לקבל את הכל באהבה , כי באנו לעולם מתוך אהבה, ואני נביא לעולם אהבה. הכל בידיים שלנו ולא רק שלנו, אלוהים נמצא שם בכדי לשמור עלינו, ואתם מלאכים בצורת בני אדם הוא שולח לנו בכדי שנתקן את הטעויות שלנו. האדם נולד עם GPS מובנה ,צריך רק לתכנן אותו נכון.

THE WIZARD 55

New member
אנחנו סוטים מהמסלול שהוא בחר לנו

מעלה בי הרבה תהיות המשפט הזה כי איך אנחנו יודעים מה המסלול? איך נדע מתי אנחנו טועים אם לא ננסה? הרי אנחנו לא יודעים לאן אנחנו הולכים...בכדי שנסטה מהמסלול גם כשאנחנו מאמינים בעצמינו ובאלוהים, לא הכל נראה ורוד.. הרי איך תסביר את האסונות שקורים לאנשים מאמינים..? אני יכולה ללכת במסלול הכי ורוד עלי אדמות ואז אלוהים יקטע לי אותו עם משהו בלתי צפוי, הוא יזרוק אותי אלפי ק"מ מהמסלול שבו הלכתי...

ksimeroni

New member
אהבתי לקרוא אותך מייק../images/Emo140.gif

זה מוזר - אתה זוכר את המשפט "אל תדאג, אני איתך", ואני פשוט שמתי לב עוד בהיותי מאוד קטנה, כשהייתי מסתובבת לבדי בלילות, שיש מישהו שהולך לידי... כאילו משהו בתוך הלב אומר לך לא לדאוג כי את מוגנת. רק כעבור שנים פתאום קלטתי עד כמה זה מוזר שהלב מרגיש שהוא בחברה טובה, למרות שבפועל אני לגמרי לבדי..... אז זה היה נראה לי בסדר, כי התרגלתי לזה.

למעלה