לפני שבוע בערך היה מצעד ב vh1

oribr21

New member
לפני שבוע בערך היה מצעד ב vh1

היה מצעד 100 השירים הגדולים כל הזמנים אף שיר של לד זפלין לא נכנס אני לא מבין stairway היה צריך לזכות או להיות לפחות ב 5 הראשונים!!!! מישהו מוכן להסביר לי איך הוא לא נכנס ל 100 הראשונים ?!?!?!?

כי זה VH1

והם, מה לעשות, מריצים קליפים. אז אם ניקח 2 עובדות מאוד חשובות, נראה לי שזה יבהיר לך את העניין. 1) סטיירווי, אף פעם לא יצא רשמית בתור סינגל. ולכן, לא צולם לו קליפ רשמי. 2) השיר ארוך!, מה לעשות, הכל זה עניין של מיין סטרים, ושיר של 8 דקות, לעולם לא יהיה חלק משידור בערוץ טלויזיה. יש הרבה מאוד שירים מעולים, שרק במקרים נדירים מריצים את כולו בטלויזיה, או שבגרסא הטלויזיונית של השיר, עורכים אותו (ע"ע מוני פור נאת'ינג) פעם הבאה שיהיה ה100 להקות, 100 אלבומים, או כל נגזרת אחרת של העניין, צפה ללד זפלין במקום גבוהה.

ouria

New member
הרשימות האלה

מבוססות על טעם אישי של עורכיהן. אם אני הייתי עושה רשימה של 100 האלבומים הטובים/חשובים/מיצי לדעתי, היא לא היתה נראית אותו דבר כמו זו של VH1, וזה לא בגלל שאני לא מכיר את האלבומים ההם אלא בגלל שאני חולק אותן דעות כמו עורכי הרשימה. קיצור- כל יומיים יש רשימה אחרת, אף אחד לא יהיה מרוצה אף פעם מההרכב שלה :)

s n r

New member
מה הקשר שיר ארוך אני יתן לך דוגמא

שזה לא קשור כי גם november rain של guns n roses הוא 8 ומשהו דקות ומשדרים אותו הרבה

מתי בפעם האחרונה ראית

ששידרו את כל השיר? כולל הסולו בסוף? נדיר מאוד. הם תמיד חותכים בקטע של הכינורות

בינג

New member
הקליפ

של גאנס זכה,ושמו בדיוק 10 שניות מהקליפ, הם אף פעם לא שמים הכל... Baby I'm Gonna Leave You היה צריך לקחת!

silvermarlin3

New member
כן כן

גם אני מתלונן אבל אני ואבא שלי שאוהדים מאוד את לד זפ "צדים" מדי פעם שירים ויש לא מעט בנוסף לכך נכנסתי לאתר הרשמי של vh1 ויש שם את להקות הרוק הטובות בכל הזמנים נחשו מי ראשונה...

למעלה