לפני שבוע שהיו פה המלצות על ספרים

לפני שבוע שהיו פה המלצות על ספרים

הזמנתי בBOOKNET חבילה של ספרים לתומר יצא משהו כמו 33 ש"ח בממוצע לספר + משלוח עם שליח חינם הביתה באיזור המרכז אתמול הגיע השליח ( לא עברו יותר מ 4-5 ימים לדעתי ) עם המשלוח בקיצור מומלץ - גם זול וגם מהיר !

Iris-1

New member
ושאלה קטנה מה עושים עם ספרים

שהילדים כבר קראו מליון פעם ונמאס להם. ורוצים חדשים. יש לנו מינוי בספריה אבל למי יש כוח ללכת לשם. מקסימום הולכים פעם בחודש ומוציאים ספר אחד או שניים וזהו. גם זה נמאס להם מהר. מה עושים? לקנות כל פעם חדשים, יש לכם תקציב לזה? תודה.

אנחנו רק בתחילת האוסף אבל..

אולי מתחיפים עם חברות ? אפילו שאצלנוזה לא היה עובד כי בינתיים יש התלהבות ללעוס ולקרוע את הדפים יותר מכל דבר אחר

Iris-1

New member
לא הולך. הספרים המקוריים חוזרים

כמעט מיד ואצל החברות לא מצאנו משהו שלנו אין. הספריה שלי פשוט מתפוצצת. מה גם שיש המון קרובים שלא יודעים מה להביא בימי הולדת וחגים ומביאים שוב ושוב ספרים. באמת ספרים טובים אבל אין לי כבר מקום ספריה אחת עמוסה לעייפה והשניה מתחילה להתמלא וגם אני צריכה מקום לספרים שלי. יש פתרונות. עכשיו אנחנו הולכים לקנות ארונות לבית ואז המלצתי לבעלי להעביר ספריה אחת לחדר הילדים שימלאו אותה סופית ולהוציא משם את כל מה שאינו ספרים ונקווה שאז אולי יהיה מקום ולא כנראה נצטרך לחשוב גם על קניית ספריה נוספת. שלא לדבר על מה שעושים עם ספרים משומשים שעדיין נראים מצויין אבל כבר נמאסו עלינו. להוציא מהבית לספריה אין אפשרות כי הם כבר לא מקבלים אצלנו ספרי ילדים הם עמוסים לעייפה בעצמם. אפילו המועדונית שלנו מלאה. לזרוק אין לי לב רק עם הספר מלוכלך עד אימה וקרוע שאי אפשר כבר לתקן את הטלאים שלו ואי אפשר לקרוא בו ככה. אז הוא הולך לפח.

טוב..אנחנו רק בהתחלה אבל...

יש לנו שמונה ספרים..שבשבוע שעבר שמתי לב שכבר איבדו את העניין...אז נתנו את שלנו לשכנה ולקחנו את שלה... וכבר יש המתנה להחלפה עם שכנה נוספת..

לתרום ספרים !

מה לעשות עם ספרים שכבר משעממים אתכם? לתרום! יש הרבה ילדים שאין להם. אפשר לתרום דרך ויצו או נעמת, או למעון לנשים מוכות, או למשפחות שאתם מכירים ויש עוד מוסדות שישמחו. הצעה נוספת - את הספרים שהכי אהבתם - תשמרו לנכדים. עכשיו לקחתי מהורי את הספרים שהם הקריאו לנו כילדים וזה מאוד נוסטלגי ומרגש.

ספרים שכבר לא רוצים יותר

נותנים למי שצריך. תרימי טלפון למחלקת רווחה בכל עיר ותבקשי מהם שיפנו אותך, אני בטוחה שישמחו. הבעיה עם כל מיני מעונות חוסים/משפחות אומנות היא שבד"כ אנשים תורמים רהיטים/בגדים אבל להעשרה כללית אין מי שדואג וחבל. זה בדיוק מה שאני מתכוננת לעשות עם העגלה של אריאל, שאני לא אוהבת ולא אשתמש בה עוד פעם. יש בארץ 500 אלף ילדים שחיים מתחת לקו העוני, אני בטוחה שיימצא לספרים ביקוש.

למעלה