לפני שהאורחים יגיעו אני עוד

אנפה2

New member
לפני שהאורחים יגיעו אני עוד

מתענגת עם המחשב (טוב שלא עם המאהב), אז זיפזפתי לי ומצאתי בפרדס פורום שנקרא טלויזיה ורייטינג, מזמינה אתכם להציץ שם, על דודו טופז כותבים "קשישה" ומגלים שאין לא סחורה חדשה להציע, את הריקודים רובם לא אהבו, בנינו, באמת לא היה משהו ואני היו לי מלא ציפיות, והתוכנית של גורי אלפי, בכלל לא היתה לטעמי.

אנפה שימי לי בצד 2 חתיכות פשטידה

אחת של קישואים ואחת של בצל, ותבורכי אם יש גם מתכונים

אנפה2

New member
מזמינה את כולכם לאכול את השאריות

אם ישארו , אדווח בהמשך.

boaz31

New member
חיוך לעת ערב../images/Emo68.gif

קטגוריות : מין צבא מדעים רפואה ובתי חולים בלונד ערסים זוגות וזוגיות / בינו לבינה בארים / פאבים דת - כללי דת - נצרות דת - יהדות גיל הזהב מפורסמים הקדמונים גועל רפש באופן כללי הומור שחור בדיחות קרש ענייני עבודה ועסקים גזענות ועדות מיסטיקה עצות וטיפים קץ הילדות על הכביש ובאוויר כל הקטגוריות מאפס למאה שלושה חבר'ה החליטו לצאת לפאב לשבת על כוס בירה. תוך כדי שתיית הבירה הם מתחילים לשוחח. בחור א' קם ואומר לשני החבר'ה שלו: "אתם יודעים, קניתי לאשתי משהו שמגיע מ- 0 ל - 100 בשש שניות." שני חבריו מנסים לחשוב מה כבר יכול להגיע מ - 0 ל - 100 בשש שניות ולא מצליחים להבין. לבסוף, שואלים אותו מה קנה ואז הוא אמר להם: "קניתי לה פורשה." קם השני ואמר "אני קניתי לאשתי משהו ממגיע מ - 0 ל - 100 בארבע שניות." חושבים השניים מה יכול להגיע מ - 0 ל - 100 בארבע שניות ולבסוף כשלא הצליחו לגלות שאלו אותו והוא ענה: "אני קניתי לאשתי פרארי." קם הבחור השלישי ומכריז: "אני קניתי לאשתי משהו שמגיע מ - 0 ל - 100 בשתי שניות." "שתי שניות?" חושבים שני חבריו, "איזה מכונית יכולה להגיע מ - 0 ל - 100 בשתי שניות." כשהחליטו פה אחד שאין רכב כזה שאלו את חברם איזה רכב, שיכול להגיע מ - 0 ל - 100 בשתי שניות, קנה לה. חייך הבחור השלישי: "אה, אני לא קניתי לה רכב. קניתי לה משקל -

בת אל 7

New member
../images/Emo68.gifכתבתי בפורם אחר אבל

בטח לא ראיתם אכתוב שוב, אשה אחת לא הצליחה להרות ,אחרי טפולים רבים בגיל 50 נכנסה להריון וילדה בן, יוצא מהכלל אמר בעלה, וכךנקרא שמו ..יוצא מהכלל. בהגיע יומו להפרד מהעולם אמר האיש לאשתו כל חיי סבלתי בגין שמי המוזר אינני רוצה שעל מצבתי יופיע שמי. ואכן מת האיש חשבה האשה מה תכתוב על מצבתו ופתאום צץ לה רעיון..כתבה על גבי המצבה פה נקבר איש שמעולם לא בגד באשתו. עברו אנשים על פני מצבתו קראו את אשר נכתב ואמרו "יוצא מהכלל"

למעלה