לפני שהחבר´ה מהפורומים שלי יתחילו

לפני שהחבר´ה מהפורומים שלי יתחילו

לזלוג גם לכאן, רציתי לשאול: מה אתם יודעים/חושבים על דתות ניאו-פאגניות? מה מקומן? מדוע הן התעוררו בכזו עוצמה בתקופה האחרונה? יש לי עוד הרבה שאלות וגם תשובות...

זה אכן נשמע חמור מאוד

ולא היינו רוצים למצוא כאן זלוגי פורומים במצבי קרישה שונים.. כך שנודיע לך מייד על כל זלוג ניאו פגאני שייקלע לאזור הסכנה. נכון חבר´ה?

בהחלט חמור ביותר

פשוט, הם יתחילו לענות על השאלות האלה, אבל הם כבר "בעסק", כך שאת רוב תשובותיהם אני מכיר. אני פשוט רציתי לשמוע את תגובותיהם של מי שאינם "בעסק".

יופי ../images/Emo45.gif

וכמו שהספקתי להכיר קצת את משתתפי הפורום, יהיו להם כמה כיוונים חדשים להוסיף.

Justin Angel

New member
אתה מתחיל להגזים.

קודם בוואלה ועכשיו כאן, אולי כדי שתתאפס לפני שלא תהיה יותר המנהל של הפורום שלנו. אם אתה כל-כך לא רוצה ולא אוהב את הקהילה, אני בטוח שלתפוז לא תהיה בעיה לשחרר אותך מתפקידך.

תקרא עד הסוף ותבין.

קצת הבנת הנקרא לא תזיק לך. זה לא שאיני אוהב את הקהילה, אלא, אם תקרא גם את ההודעה הבאה, שמדובר בכך שאני רוצה קודם לראות את התשובות של חברי הפורום הזה, שאינם בתחום הניאו-פגני, לפני שחברי הפורום שלנו יופיעו כאן עם תשובותיהם. אחרת, למה לי לפרסם את הפורום הזה אצלנו?

נאו פגאנים

אני קצת לא מבין את השתלשלות ההודעות פה.. נוצר איזשהו רושם שנאו-פאגנים לא מוזמנים להשתתף בפורום? שלא "יזלגו" (?) לפה?.. אני חושב שלבני כל הדתות והזרמים הרוחניים יש מקום בדיון על האלוהות, אחרי הכל הם עובדים את אותו אל כמונו - השיטות שונות.. אני אישית מאוד אוהב פאגאניות - החיים בטבע, המדורות, הירח, עבודה עם רוחות היער, הנחלים.. פיות ושדונים.. את אותה קירבה שאני חש לדרואידים ולמאמיני וויקה למיניהם אני רוחש להם. יש משהו מאוד ראשוני, שבטי ונכון בעבודה שלהם, משהו שמרגיש לי חלק מקהילה רוחנית אמיתית.. התעוררות רוחנית מתרחשת על פני כל הפלנטה - ואנו רואים את זה יום יום- מדף המיסטיקה עולה ופורח בחנויות הספרים, קורסים של רייקי, פנג שואי, יוגה, וכל מה שתרצו הפכו לנורמה חברתית.. אני לא רואה שוני גדול בנהירה אחר תורות נאו פאגניות על פני למידת בודהיזם או קבלה.. יש היום יותר פתיחות ורעב למשמעות הרוחנית - ולהרבה אנשים הרגשת ה"חיים בטבע" שתיארתי קודם מאוד קוסמת- בגלל אורח החיים ה"בבילוני" שלנו.. אני מקווה שבפורום "יזלגו" לנו פאגנים, יהודים, נוצרים, מוסלמים, וויקה, הינדואיסטים, בודאהיסטים, ואפילו אתאיסטים. כל מי שמתעניין בנושא האלוהות רשאי לבוא, לומר את דעתו.. כולנו רקמה אנושית אחת חיה.. באהבה גדולה ינון

כנראה לא הייתי מובן די צורכי

בתור מנהל בפורום שאמאניזם ופאגאניזם, אני האחרון שארצה למנוע מניאו-פגנים להכנס לפה. הכוונה שלי הייתה, שאני מקווה שאנשי הפורום שאינם פגנים, יענו על שאלותיי לפני שיגיעו חבריי הפגניים לכאן (מאחר ואני מכיר את אופי תשובותיהם). אך מאחר ויריתי לעצמי ברגל, ז"א, פרסמתי את הפורום הזה בפורום פאגאניזם- כבר מאוחר מדי. ההודעות הנ"ל נרשמו מתוך הומור ותו לא. אחד מחברי לפורום לא הבין את ההומור שבכך, ומאחר וגם הדבר בלבל אותך, אז כנראה שאני לא הייתי מובן מספיק. תודה רבה. שלך

הובנת והחיוך היה משובח בהחלט ../images/Emo140.gif

ולמען הסר ספק, הפורום פתוח לכל דיון איכותי בשלל נושאי הדת באשר היא

Justin Angel

New member
הבעיה לא טמונה אצלי

בחסך בהבנת הנקרא, אלא אצלך בשימוש במילים מחוץ להקשרם ובצפייה שאנו נכיר את אותה משמעות למילים שאתה מצפה שנכיר. אבל אם לא התכוונת לזה בצורה מזלזלת אז הכל טוב ויפה :) *ג´סטין באכזבה מפסיק לנופף את הגרזן מעל הראש של נוודי ומחזיר אותו לתיק. הוא עולה על פוני המלחמה הוורוד שלו ורוכב לכיוון השקיעה*

למעלה