לפני שהציפור מתלוננת

ירד היום גשם

ורוח פרצים נכנסה מהחלון (להזכירכם- אני עובדת על החוף ברררר) ודווקא היום- לא הבאתי איתי שום דבר ארוך ללבוש! פשוט בושה! מצ"ב הנוף מחלון כיתתי, תיהנו. (בחיי, עדיף להסתכל החוצה מאשר פנימה)

דוVשה

New member
בלתי אפשרי, נווה-דקלים לא קיימת יותר.

אבל זה הזכיר לי את היישוב, אז שיתפתי בגעגועיי.

אנגסטרם

New member
נווה דקלים קיימת

וזה הנוף שרואים מחלונות בית הספר ביישוב (התמונות באדיבות ראש אוניברסיטת אל-אקצה שבנווה דקלים, כל הזכויות שמורות לאריאל גרוס) באופן מפתיע למדי דווקא מטופח שם יופי.

007NILI

New member
לנו אפילו לא היו חלונות....

אני מניחה שזה בגלל שלא היה לנו ים...
>נילי דורשת מגידמאק לבנות ים בירושלים<

בלקר

New member
עדיף בלי חלנות לים

בגלל חלנות שפונים לים, קירהוף, נישמע לי כמו שם של בכיר במפלגה הנאצית ולא חוק כלשהוא על תנוע של אלקטרונים שאני אמור לדעת... נ.ב תלונה על אלקטרונים שרצים במעגלים חשמליים רק כדי לעצבן אותי!!! למה הם לא מתעייפים ונישארים במקום שלהם?! למה?!

בלקר

New member
קירהוף=קירקהוף

נ.ב(איזה ענק זה לעשות נ.ב בלי הודע אמיתית). למדתי על טיבעו האמיתי של הקירקהוף הזה. תאמינו לי, היה כבר עדיף לו להיות במפלגה הנאצית.

מיכל..~

New member
סודות מן העבר

כשהייתי, פעם, לדאבוני הרב, מורה מחליפה [כן, כן.. הצלחתי להתוודות] אז בביצפר שעבדתי בו היה אפשר להשקיף לים המהמם מהמגרש בחצר, ותמיד תהיתי לעצמי, שברור שהילדים יבריזו כל שעה שנייה אם הם רואים ת'ים כל הזמן מול העיניים! שנאמר: "לא תחסום שור בדישו" !!!! אז אל תתפלאי אם התלמידים שלך יוצאים לתפוס גלים ולא נמצאים בכיתה. זה פשע!

../images/Emo2.gif

ככל שאנחנו מכירות יותר אנחנו מכירות יותר.. את היית המורה שלי? הכצעקתה? ואני נשבעת לך שלא הייתי בים, יש לי פתק מהרופא, למעשה יש לי את כל הפנקס של הרופא, אה וגם את החותמת, והשיזוף הוא בכלל ממכון,והחול זה כי בונים אצלנו כעת. אבל בכל אופן יצאתי גאונית וחכמה:)

למעלה