לפני שיוצאת לחיים עם "יוצאים לחיים"

לפני שיוצאת לחיים עם "יוצאים לחיים"

שיהיה לכולכם שבוע נפלא. המון אהבה ואושר לכולנו!!! ערב רשמים כשנחזור. אחרון מכבה את האור. (יצא לי חרוז...) אז עד יום שני הבא.. בה - ביי
גלי

rubber duck

New member
אכן כן ../images/Emo13.gif גם אני ../images/Emo160.gif לשבוע ../images/Emo13.gif

נחזור בעוד שבוע עמוסי חוויות
ועד אזם אתם כאן שומרים על הגחלת
שרון

ליטל חמודה, אז ככה..../images/Emo8.gif

בסוף שבוע האחרון נסעו כולם לנעילה רישמית של האוהל שלנו בשדות ים, בסוף שבוע הקרוב יש מפגש אצל אליה בצורן ובין לבין נוסעים לחו"ל כמו הברווזון שלנו וציפור הלילה ביי חמודה איילת האביב

lital_helmer

New member
אממ....סליחה על הבורות... ../images/Emo9.gif

מה זה בדיוק האוהל הזה בשדות ים? ליטל

eliya-l

New member
ליטל../images/Emo9.gif

האוהל בשדות ים - הוא האוהל של "יוצאים לחיים" - הוקם ומופעל על ידי אילן והחברים שלו - אחלה של חברה´. האוהל הוקם אם אינני טועה בתחילת אוגוסט והיה אמור לפעול חודש - מי שבא בא! כל אחד מביא דבר מה ומתחלקים. הפעילות המרכזית של יוצאים לחיים (ונא לא לרצוח אותי אם טעיתי בקצת) היא לשלוח קבוצה של חברה´ צעירים לטיול. בשנה שעברה יצאה קבוצה לטיול ביוון. והשנה החברה´ יצאו לשיט בחופי הולנד. קבוצת הגילאים של המשתתפים בטיולים של יוצאים לחיים להבנתי היא נוער וצעירים עד לסביבות גיל 30 והכי חשוב - רווקים!!!! השנה, התנחלנו באוהל גם ה"זקנים" שבחבורה´ הצעירים שמבין ה"זקנים" אף נשארו ללון באוהל בלילות שישי ואילו ה"זקנים" שמבין "הזקנים" כמוני למשל חזרו לביתם. תרומות ליוצאים לחיים מועברות באמצעות האגודה למלחמה בסרטן עם הודעה מפורשת שהתרומה מיועדת ליוצאים לחיים ואז היא מועברת לפעילויות של יוצאים לחיים. בליל שישי האחרון היתה מסיבת הנעילה של האוהל - שעד כמה שהבנתי היתה משהו משהו (אני לא הייתי שם כפי שאת מבינה) מסיבת ריקודים עם ד.ג. וכו´ מקווה שסיברתי את אוזנך. אליה

eliya-l

New member
לכל החבורה שיוצאת ל-../images/Emo93.gif חחח

לכל החבורה העליזה והצעירה שיוצאת לשיט - שגלי הים יהיו רגועים ושלווים בעבורכם. שהכחול והלבן של הים והרקיע יהיו שם עבורכם שקטים ורכים. שכוכבי שמיים נוצצים יאירו את הסגול המופלא של שמי הלילה. ובקיצור תעשו מה זה חיים משוגעים !!!!! מחכה בקוצר רוח לחוויות אליה

למעלה