לפני שייסגר ערב טוב לכולם

yaely2

New member
מנהל
לפני שייסגר ערב טוב לכולם../images/Emo24.gif

שלום פורום יקר
באתי הביתה שפוכה. אני לומדת רצוף מהבוקר עד 19:30 ואחר כך חוג הדרמה המקסים שלי. למזלי הרב אין היום חוג לדרמה כך שבאתי הביתה מוקדם, שפוכה עם כאב גרון ופרקים כואבים. קראתי את כל התכתובות רק עכשיו, ואני רוצה לומר לכם שאני ממש שמחה מהתפתחות הדברים. מאוד רציתי שתהיה חגיגה למנורה לצאת ספרה,
באמת פעלתי רבות כדי שזה יתממש. (דברים שנעשים ולא כל כך ידועים), ניסיתי לבסוף לעשות זאת בקניון אובנת ולא עלה בדעתי שמנורה לא תוכל להגיע. האמינו לי חשובה לי טובת והנאת הקבוצה, ולדעתי עדיף מפגש לצאת הספר בלי יעלי, מאשר אי קיום מפגש בכלל. מאחלת לכם הרבה הנאה בפגישה. למנורה אני מאחלת הרבה תגובות טובות מקוראיך ונסיעה טובה יעלי

dani 123

New member
ערב טוב לכולכם

יש או אין מפגש? אני ביום ראשון בבוקר לא יכול להגיע. עדין עובד

yaely2

New member
מנהל
../images/Emo24.gif למקסימה שלום../images/Emo141.gif

למקסימה,
אני לא יכולה להגיע כי אני בבוקר עובדת עד 10:30 ובצהרים לומדת משעה 14:00. יעלי

מנורה

New member
הבהרה אין למפגש זה שום קשר

להוצאת הספר שלי המפגש תוכנן ביוזמתך יעלי כמפגש פרידה זה שהספר שלי יצא בינתים והחלטתי אולי לתת אותו למספר חברים בפגישה זאת החלטה שלי. אינני מבינה מדוע עדיף מפגש לצאת הספר בלי יעלי מה לשמיטה ולהר סיני. אני קטונתי מלהבין.

yaely2

New member
מנהל
עכשיו אני כבר לא מבינה כלום../images/Emo10.gif

שלום לך מנורה
בשיחה שהיתה לי איתך אמרתי שאסע לירושלים לקרוא את הספר שלך בספריה הלאומית, השבת לי שזה לא בספריה כי זו הוצאה פרטית. מאחר ותכננו פגישה לפני נסיעתך(לא לכבוד נסיעתך) אמרת שזו תהיה פגישה להוצאת הספר, ותתני לכל אחד עותק.
חייבת להודות ששמחתי בשבילך יעלי

offe

New member
לילה טוב או בוקר טוב ../images/Emo6.gif

לכל המאחרים בנשף או לכל הקמים עם זריחת החמה. איך אומרים, בעזרת ה', סוף סוף התקבלה החלטה בקשר למפגש. מאוד שמחה להשתתף ולראות כל מספר משתתפים שיגיע, תמיד נעים להיות אתכם. הרי עוד זמן קצר יהיה שוב מפגש, אנחנו לא יכולים אחד בלי השני
: -P
offe

למעלה