לפני שכולם כותבים לי ש

newtone

New member
לפני שכולם כותבים לי ש

Life in a Glass House נכתב על אשה של סלבריטי שהדביקה תמונות על החלון כדי שהפאפארצי לא יצלמו אותה , אני מבקש שתסימו לב לשורות שאני מדגיש בשיר;
<p align=left> Once again, I´m in trouble with my only friend She is papering the window panes She is putting on a smile Living in a glass house Once again, packed like frozen food and battery hens Think of all the starving millions Don´t talk politics and don´t throw stones Your royal highnesses Well of course I´d like to sit around and chat Well of course I´d like to stay and chew the fat Well of course I´d like to sit around and chat But someone´s listening in. Once again, we are hungry for a lynching That´s a strange mistake to make You should turn the other cheek Living in a glass house Well of course I´d like to sit around and chat Well of course I´d like to stay and chew the fat Well of course I´d like to sit around and chat But someone´s listening in. </p>​
שימו לב למילים המודגשות , לי זה נראה כאילו הביקורים בארץ מאוד השפיעו עליהם...

power play

New member
אותי זה התחיק ההדגשה השלישית

בשתיים הראשונות אפשר לראות שמדובר בנו (ובעוד כמה מדינות).. אבל בחלק השלישי שהדגשת :
you should turn the other cheek​
נזכרתי בדרך של ישו לפתור סיכסוכים.. תום אומר שכולנו צריכים להתנצר וזהו? :) האמת אם חושבים על זה..היותנו יהודים היא הגורם שהכי מפריע לשכננו? הערה:בואו -לא- נוציא את ההקשר הרדיוהדי ונהפוך את זה לפוליטי

אני חייבת.. אחרת אני לא אכול לישון

גם אם היינו נוצרים, עדיין הפלשתנים או הערבים, איך שאת לא רוצה לקרוא להם, לא היו רוצים אותנו פה.. לא נראה לי שזה קשור כ"כ לדת כמו שזה קשור יותר לזה שיש לנו תפיסת עולם שונה. אבל בכל אופן- יכול להיות קשר ויכול להיות שאין, אבל אי אפשר להתעלם מזה שכל השירים מאמנזיאק נכתבו ביחד עם השירים בקיד א´- ככה שזה היה לפני פרוץ האינתיפדה. אז לא הייתי מהמרת על זה שזה יותר מצירוף מקרים במקרה שלנו. אם מישהו חולק על דעתי, בבקשה תגידו לי

למעלה