לפני שמצביעים לירוקים

pharaoh08

New member
לפני שמצביעים לירוקים

כדאי לשנות קודם את עצמיכם\ן ולהפסיק לתמוך בתעשיות מזהמות http://anonymous.org.il/eco.htm http://anonymous.org.il/mychoice.htm

הפסקתי לקרוא אחרי השורה הזו:

"התעשייה המזהמת ביותר. הפרשות בעלי-החיים שמקורן במשקים מתועשים מכילות זרחן, מימן (המתפרק לאמוניה ולחנקות), " אומנם צורם לי השימוש הנבער שעושים במילה "אקולוגי", אבל זה כבר השתרש, אבל מימן מתפרק לאמוניה וחנקות? את זה יכול לכתוב רק מי שאין לו מושג כלשהו על מה הוא כותב. בקיצור, מאמר שאין סיבה שישפיע על מישהו לשנות את דעתו על משהו- מלבד, כמובן, ארגון אנונימוס ואמינותו.

pharaoh08

New member
שלום. בבקשה תקרא

אין מה להיות קטנוני. בלי קשר לאנונימוס בלי קשר לעובדות מדעיות בוא נדבר בגובה העניים ניצול בעלי חיים דורש -בזבוז של הרבה מים,הרבה מזון מן הצומח (שאפשר לאכול ישירות במקום לפטם איתו חיות משק) -בזבוז של הרבה שטחי מרעה (יערות הגשם אם מדובר במקדונלדס) ברור שניצול בעלי חיים,הפריה מלאכותית והשבחה גנטית יוצר אפקט הפוך מהמושג"גלגל החיים" ומוביל לאסון אקולוגי בבקשה תחשוב שוב, ולא רק על עצמיך, אלה גם על כדור הארץ ובעלי החיים הלא אנושיים שחולקים אותו איתך.

pharaoh08

New member
כן

נניח שיש שם טעות התגובה השניה שלי אליך לא מתייחסת לזה וכן, אתה מתחמק מלהגיב אליה.

למה "נניח שיש שם טעות"?

כבר בשורה השלישית או הרביעית ישנו משפט שהייתי מתבייש אם הייתי כותב אותו כשהייתי תלמיד כיתה ח', המוכיח שהכותב בור ועם הארץ. אז אם הבאת מאמר כזה, למה להתייחס ברצינות למשהו שאתה כותב?

pharaoh08

New member
"נניח" כי

אתה ממשיך להתפס על משפט אחד שולי במקום להגיב על הנושא עצמו כבר כתבתי לך תגובה לזה,אני לא אחזור על עצמי (התגובה שכביכול לא רצית לקרוא)

pharaoh08

New member
אתה צודק,הדיון שלי איתך הוא מיותר

אז נשאיר לאחרים את ההזדמנות לדון איתי כאלה שיתיחסו לעיקר ולא לטפל

p i g

New member
אדוני הנכבד

לדעתי אתה מזיין את השכל. במקום להתייחס לסוגיית דיכוי בעלי החיים וההקשר האינטגרלי להשמדת כדור הארץ אתה מעדיף להתחבא מאחורי משפטים חסרי משמעות ושוליים. דיכוי בעלי החיים הוא דבר ממוסד וממומן ע"י ממשלות ופקידים רובוטיים. אם אתה מחשיב עצמך כ"ירוק" כאחד שאיכפת לו מהעולם הסובב אותו והוא מסתכל מעבר לבועה האדישה והמכוערת של עצמו אז תתייחס לנושא הנ"ל ברצינות ואל תנסה לסלף את העובדות ולהוציא דברים מהקשרם. לצורך הפרוטוקול מיליוני בעלי חיים נרצחים ביום בדם קר ע"י תאגידים וחברות ענק שמטרתם העיקרית היא כסף. מה לעשות,בחברה המודרנית שבה אנחנו חיים כסף = מוות/חורבן/הרס מכוון. אז במקום להיות קטנוני ולא רציונלי תסתכל על המציאות ותבין שמדינות שלמות נשלטות ע"י תאגידים מפלצתיים שבראשם עומדים לא יותר מרוצחים סדרתיים שמקבלים מימון ממשלתי לביצוע המשימה. (אבל מה לעשות כולכם הולכים להצביע בבחירות ולקחת חלק במשחק הפוליטי המפגר שהמציאו בשבילכם בשביל שתוכלו להרגיש שאתם עושים משהו עם החיים שלכם מה שאתם בעצם לא עושים בכלל, במקום לזרוק את האחריות לאיזה שמנמן בחליפה הגיע הזמן שתקחו אחריות על החיים שלכם).

pharaoh08

New member
יש פה מקום לצמחונים אקולוגים

היות ואקולוגיה ושמירה על איכות הסביבה היא חלק לא נפרד ממפלגת הירוקים, מהפורום הזה.

למעלה