לפני שנתיים בדיוק ....

ט י נ ה

New member
לפני שנתיים בדיוק ....

עמדתי ברגליים רועדות מתחת לחופה עם בטן ענקית שהסתירה בתוכה מלאך בשם יהלי ,עם בן משהים לידי בשם תומר שהיה כבר בן 10 ואמרתי כן כן כן לבעלי רועי אהובי. לפנישנה בדיוק נפלו התאומים ומשהו בתוך כולנו לא יחזור להיות יותר כפי שהיה ... השנה אמלא ליבי תפילה שתאריך זה יהיה " סתם " יום נישואין שני משהים ולא יותר מזה ... 11.09.02

actress

New member
../images/Emo104.gif../images/Emo49.gifסיס המון המון המון.....

מזל טוב שתזכו לעוד הרבה שנים מאושרות אם הרבה אהבה אחוה ורוחניות שתמשיכו לתת אור ואהבה. ושתזרח עליכם ה
תמיד ממני

אהוד_

New member
מזל טוב!!!../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

שיהיה לך עוד המון שנים מאושרות ככל האפשר ושתמיד יהיה לך טוב בזרועות אהובך ותגלי עוד הרבה מתוק בחיים המשותפים שלכם. בהרבה אהבה אהוד

chany

New member
סי, מזל טוב ליום הנישואין

אני אגב ליטפתי את יהלי בבטן ברחוב יהודה המכבי אם את זוכרת, היית בתשיעי וניראת נפוחה מלפנים ורזה מאחור, הרבה הרבה אושר וקול מדהים ממני אילנית

actress

New member
חני גם לך מגיע../images/Emo49.gifהיתה לך יומולדת

אז קבלי ממני
והמון המון המון המון איחולים גם בפורום הזה

chany

New member
מיכלוש, תודה לך מותק וגם על

הברכה היפה שברכת אותי בפורום אירוויזיון

מזל טוב!!!

הרבה הרבה אושר, נחת וכל מה שחלמתם שיקרה ועדיין לא קרה, הדבר המדהים ביותר זה ללכת לישון בלילה ולקום בבקר עם הבנאדם שאתה הכי אוהב בעולם!! "ואני יודעת שבים יש גל אחד שהוא שלי ועץ אחד שהוא שלי וכוכב אחד שלי וילדה קטנה שהיא שלי...וחתיכת שמיים"

ט י נ ה

New member
בת נולדה לאופנוע שחור ...../images/Emo49.gif

אבי יקר , נכון שרומי נולדה לפני יותר מחודשיים נכון ? מקווה שדייקתי בשם שלה ... אנא ספר והעבר תמונות קבל מזל טוב ענק מכולנו ,אני ועד זוכרת את כמתבים שהייתי כותב לי על לב שבור ... והנה נאספת ביחד עם אשתך אהובתך ואתם חובקים בת איזה יופי. שלך סי

הנה רומי...

הי !!! אכן כן,תמיד חשבתי (ואח"כ ידעתי) שזכרונך מדהים ! נולדה לנו בת, שהשבוע מלאו לה 5 חודשים (!!) ובדיוק אתמול הוציאה את צירוף ההברות "אבא". אין ספק, כמו שאת יודעת סי, זה אחד הדברים המדהימים אם לא המדהים ביותר שבאים לאדם במהלך חייו..

actress

New member
../images/Emo85.gifאיזו חמודה../images/Emo70.gif../images/Emo95.gifו../images/Emo49.gifעל

הצירוף אבא

Noamush

New member
מזל טוב ליום הנישואין ../images/Emo23.gif

אני יודע שאני כותב את זה קצת באיחור אבל עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא. אז שיהיה לך יום נישואין שמח, המון אושר בהמשך ובקיצור שיהיו לך חיים נהדרים. באהבה
ממני

צחי24

New member
מזל טוב !../images/Emo24.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif../images/Emo48.gif

שמעתי ממי שהיה בחתונה בזמנו....שהיא היתה מדהימה!!! ושעליתם על הבמה ושרתם...ובסוף חילקתם דיסק עם השיר. עוד המון המון שנים נפלאות!

actress

New member
גם אני שמעתי ../images/Emo8.gif אולי אנחנו מדברים

אם אותו בנאדם

samc

New member
זוכרים זוכרים! Natural Woman

למי שלא היה בחתונה -הפסיד! והCD שקבלנו ושמענו בחתונה NATURAL WOMAN חתונה מיוחדת במינה! היה גם שוקולד בלגי! מזל טוב ו-גמר חתימה טובה! הכהן הגדול...

למעלה