לפני שעה הקשבתי לשיר בתוך אגם קפוא

לפני שעה הקשבתי לשיר בתוך אגם קפוא

ושררה בי תחושה כזו עמוקה של שלווה. משהו שלא הרגשתי הרבה זמן עם כל המתח פה. הגברתי את הווליום ונהנתי מקול הניגון והשירה. לפתע קול נפץ אדיר הרעיד את כל הבינין. בהלה גדולה. מסתבר שבגלל שהגברתי כ"כ את הווליום - לא שמעתי את מערכת 'צבע אדום' שפעלה כאן המתריעה על קסאמים. בזה אחר זה נפלו חמישה קסאמים - הרחוק ביותר ממני כ-2 קילומטר והקרוב 300 מטר מפה. ישר קיבלתי צלצול טלפון - הוקפצתי לאזורים הפגועים מטעם העבודה. הגעתי ישר לתופת. בכי. היסטריה. שוטרים. אמבולנסים. זכוכיות ושברים ואני בכל זה רק חשבתי כמה אני רוצה לחזור לחדר הקטן שלי להקשיב לשיר 'בתוך אגם קפוא' לחזור לשלווה הזו שכנראה התבלבלה ונחתה עלי במקום על מישהו אחר. עכשיו אני שוב מקשיבה לשיר וכל כך מזדהה עם הרצון של רונה - לנשום בשקט. זה שיר אהבה? נו שוין... כל אחד והאסוציאציות שלו.

DeepThoughts

New member
זה ממש יפה איך שהמוזיקה נכנסת לנו לרגשות

אני לומדת שם (בספיר) וגם אני מתנתקת עם המוזיקה.. זה סיפור ממש יפה אפילו הייתי שולחת לה את זה ודרך אגב, היא מופיעה בב"ש בשבוע הבא

גם אני לומדת בספיר

מה את לומדת שם? מה זאת אומרת לשלוח לה?
היית ביום הסטודנט בשדה תימן? ההופעה של יהודית רביץ ורונה קינן הייתה מחשמלת! חבל על הזמן. מקווה שהיית כי זו הייתה אחת ההופעות הטובות ביותר שהייתי בהן. היא מופיעה בב"ש? יש לך מושג כמה עולה כרטיס ואיפה? בכל מקרה... גם ככה אין לי עם מי ללכת אבל אולי אצליח לגרור חברה שלי שאין לה אפילו מושג מי היא. ...נראה.

misheani

New member
אפשר לשלוח לה

במייספייס שלה, או דרך אתרה הרשמי (נראה לי רצוי הספייס). היא עונה.

misheani

New member
כן

http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=145118810&MyToken=cc01db33-39ad-4e44-95b4-e104abb10d3d שלחי לה מסר

מיץ פזי

New member
תקשיבי אני חטפתי

הלם קל כשקראתי את מה שכתבת. זה ממש יפה איך שהשיר נקשר אצל כל אחד לדברים אחרים ואני לא רוצה להישמע קיטשית אבל זה ממש מרגש הרצון הזה שלך לנשום בשקט. אני אישית גרה בחיפה ואני לא יודעת איך זה לחיות עם הקסאמים הנוראים.. גם במלחמה האחרונה לא ממש הייתי באזור, אז זו ממש לא אותה חוויה בשבילי. אני בהחלט תומכת בלשלוח לה. את נכנסת למייספייס, נרשמת לשם ואז את יכולה לשלוח הודעות לחברים אחרים בספייס. תחפשי את רונה שם ותגיעי לעמוד שלה ומשם תשלחי לה הודעה. ככה, כמו שכתבת לנו, זה ממש ירגש אותה, תמיד היא אומרת שהדברים שהכי מרגשים אותה זה כשהשירים שלה מלווים אנשים בתקופות שונות בחיים שלהם... קיצר, לינק מצורף וסורי על החפירה...

אז לקח לי חצי שעה (אולי יותר)

למצוא את המיי ספייס של רונה קינן. תודה על הקישור, אבל לא ממש הבנתי את הקונספט. מה יש שם חוץ מהמוזיקה שלה? או שבעצם זו שאלה די טיפשית, הרי... מה כבר יכול להיות שם? שאלון מורחב עם יאיר לפיד? בכל מקרה, היצר החטטני שלי עבד שעות נוספות אך נפל שדוד בשדה הקרב. נראה לי קצת מוזר לשלוח לה הודעה, הרי אנחנו (עיניים) זרות זו לזו. איך היא תגיב לי בחזרה? היא תשלח לי סמיילי עצוב? אני חושבת שאוותר. אבל תודה!

מיץ פזי

New member
תקשיבי

קודם כל מצטערת שהקישור לא עזר.. אני לא רוצה להתעקש סתם, אם את לא רוצה את לא חייבת לשלוח לה, ואולי זה גם היצר החטטני שלי שעובד שעות נוספות.. אבל אני חושבת בכל זאת שכדאי לך לשלוח לה את מה שכתבת. גם אני שלחתי לה פעמיים הודעות, והיא ענתה לי. והרי גם אני זרה לה.. ועוד מלא אנשים פה יעידו שהיא בהחלט עונה. ואני חושבת שזה ירגש אותה לדעת מה שיר שלה עשה לך. בכל מקרה אם את רוצה לנסות שוב, הנה קישור לעמוד של רונה במייספייס.. בהצלחה במה שתחילטי לעשות..

חחחח... אמממ....

ממש לחץ חברתי. ואני בן אדם די לחיץ, כך שנראה לי שזה עבד.
אולי באמת אני אשלח לה בסופ"ש, אבל זה קצת מביך יש לציין. אולי היא קוראת פה גם? נראה לי מאוד הגיוני שבלילה בלילה... בלי שאף אחד שם לב... היא בודקת מה כתבו עליה בפורום. מה לעשות, כולנו רוצים להיות נאהבים והפורום הזה הוא בהחלט מקור אהבה בלתי נדלה לרונה. אוף.. רציתי לשאול אתכם עוד משהו אבל שכחתי מה. אתמול דווקא זכרתי, אבל עכשיו אני לא זוכרת. אאממממ... מה זה היה לעזאזל? ואיך אני שונאת שאומרים לי: "אם זה היה חשוב, היית זוכרת" תסכימו איתי שההנחה הזו אינה נכונה! יאללה, נראה לי שאני אסע צפונה - לצאת קצת ממדינת שדרות ולבקר טיפה במדינת ישראל - זו השפויה שאפשר ללכת בה למכולת בלי לחשוב מה יקרה אם לפתע פתע פתאום ייפול עלי קסאם. צ'או! חרגולית

bזוהר

New member
לדעתי...

זה די ברור שהיא קוראת פה.. כל בנאדם שיש לו מחשב ודבר כמו פורום כ"כ נגיש לו אז די ברור שהוא יכנס ויקרא.. אבל בכל זאת לשלוח לה את זה אישית כמובן מרגיש שונה... זה לא כמו להניח שהיא תקרא את זה כאן ואולי כן יהיה לה מה להגיד...גם כמה מילים זה נחמד לקבל ממנה...אז זה רק איך שאת מרגישה חוץ מזה, קראתי כמה פעמים את מה שכתבת והתרגשתי שוב ושוב תודה ששיתפת וכשאני שומעת את אגם קפוא אני כל פעם מרגישה כזה משהו ממש מסויים, כזה לשכב על המיטה ולהיאנח(לא כמו שזה נשמע!),לנשום בשקט..וזה שיר כזה שאתה מרגיש שאתה נסוע ורואה נופים חולפים מהחלון...בפזמון

מיץ פזי

New member
כמעט בטוח

שהיא קוראת פה.. היא בטוח רוצה לדעת מה חושבים עליה ואלה המקומות הכי אוהדים, לא תראי פה אף ביקורת או מילה רעה.. אבל שוב, כמו שאמרו זה כיף לדעת שהיא ענתה לך אישית. ותסעי צפונה! צפון זה כיף :) אני בהחלט מסכימה עם חוסר הנכונות של ההנחה הזאת. אני גם תמיד שוכחת מה רציתי להגיד.

DeepThoughts

New member
יש לי רעיון למשהו

וחוץ מזה- אולי המנהלת החדשה תארגן שירשור שאלות לרונה כאן בפורום? יש מצב? יש הרבה זמרים שכותבים בפורומים שלהם

מיץ פזי

New member
לא צריך שהיא תתארח בשביל זה?

אחרת איך נדע שהיא באמת קוראת את השאלות.. ויותר חשוב, עונה עליהן?

bזוהר

New member
אני אנסה בכיף

לבקש מרונה אם תרצה לשבת במשך זמן מסויים לענות על שאלות להתארח בפורום... אני אנסה לקדם משהו כזה.

זה באמת כ"כ בעייתי?

זה לא כזה פשוט לפנות אליה ולבקש? נראה לי הגיוני שהיא תרצה (לא שהיא חייבת חס וכרפס) לענות פה על שאלות.

למעלה