לפני שעה חזרנו מטעימות בירוק על המי

אינצה

New member
לפני שעה חזרנו מטעימות בירוק על המי

וכמובן, אני חייבת לרוץ לספר
לפני הכל, נועה, היה שם זוג שהגיע לטעימות ואני החלטתי שהבחור מזכיר לי את רועי (מהתמונות של המפגש) וכמעט ניגשתי אליהם ושאלתי אם הם נועה ורועי... למזלי השכלתי לשאול את ליאת איך קוראים להם ואז גיליתי שטעיתי (וחוץ מזה כשראיתי עכשיו את התמונות מקפריסין הבנתי שטעיתי בגדול
) בכל אופן רק רציתי לספר שהרגשתי שם ממש בבית והיה פשוט נפלא. ועבור אחת שממשיכה להתחבט בהחלטות גם הרבה אחרי שהן התבצעו זה באמת הרבה. בנוסף, נתנו לנו כל מיני אקסטרות בחינם למרות שהן לא סוכמו בחוזה וזה לכשעצמו נותן הרגשה טובה
בקיצור, שוכנעתי מחדש שירוק על המים זה ה-מקום! מומלץ! ולכל אלה שכבר החליטו - אפשר להיות רגועים (למרות שאף פעם לא כדאי להיות שאננים
)

יפעת22

New member
גם אנחנו!!!! ../images/Emo8.gif היינו היום

בטעימות וזה היה כ"כ נחמד ומרגיע! היו לי לא מעטחששות (מה יהיה? איך נעמוד על מה שאנחנו רוצים? איך יסגרו הדברים? וכד´) אבל הכל הלך מצויין! החבר´ה נתנו לנו הרגשה טובה, היתה אווירה נהדרת וממש היינו באותו הראש. הם גם שיחקו אותה באקסטרות ויצאנו מאושרים (טפו-טפו-חמסה-חמסה
) לדוגמא: במנות האחרונות הם נתנו לנו 8 סוגי עוגות ופאי, 3 סוגי בקלאוות, עוגת שוקולד חמה עם סירופ ושטרודל חם עם גלידה...
נחמד לא ?

אינצה

New member
וואו! זה מלא!

אנחנו שמחנו שנתנו לנו 4 במקום 2 וזה מספיק לנו בהחלט... תגידי נראה לך שזה אסטרטגיה של הגנים כדי לקנות אותנו? פשוט, הם ויתרו לנו על כל מיני דברים שמוסיפים לנו דולר פה ודולר שם. והם עשו את זה כל כך בקלות שנראה לנו שזה קבוע עבור כולם. אבל מה´כפת לנו, העיקר שיצאנו מרוצים

יפעת22

New member
אנחנו הרגשנו אותו הדבר - היו בתפריט

את הכוכביות המעצבנות האלה שמסמנות תוספת כסף, והם התעלמו מהן לחלוטין(בעוד שאנחנו נלחצנו מזה לפני הפגישה...) . אני חושבת שהם מרוויחים עלינו כזאת בוכתה, כך שהצ´ופרים הקטנים האלה הם בהחלט אסטרטגיה. אבל, כמו שאמרת - כל עוד יצאנו משם עם
זה היה שווה הכל!

אתי@

New member
גם אנחנו היינו אתמול בטעימות והיה

כל כך טעים...
בסוף הסכימו להוסיף לנו לכל שולחן צלחת אבטיח ומלון בנוסף לשני הקינוחים, וגם עוד תוספת אחת למנה העיקרית (איזה תוספת פרסית ששמים על האורז). יצאנו בהרגשה ממש טובה, גם מהאוכל, גם מהשירות וגם מהיחס החם...

למעלה