לפני שתבכו לשוויון זכויות..

לפני שתבכו לשוויון זכויות..

איך לעזאזל ערביי ישראל רוצים ליהיות שווים ולקבל יחס שווה אחרי יום שכזה.. כמעט לינץ' בפקחי משטרה במזרח י-ם הפגנות תמיכה בפלסטין של סטודנטים ערביים , מניפים דגלי פלסטין. איך באמת איך אתם רוצים יחס של כבוד מהאוכלוסייה הישראלית בארץ? איך? נותנים לנו תחושה של גיס חמישי , ואז בוכים שאין שוויון ...גועל נפש .

THE WIZARD 55

New member
מחמד, אקרא, תתבישו לכם

כמעט לינץ? לא יכלתם לעשות לינץ שלם. תביאי לינק כשאת מדברת איתנו גברת, ובלי התלהמות מיותרת.

זו ממממש לא הייתה הכוונה שלי..התלהמות..

אני שואלת בשיא הרצינות..איך אחרי מקרים כאלו ערביי ישראל מעיזים לבקש שיתייחסו אליהם כאל אזרחים שווי ערך? איך באיזה חוצפה?? גיס חמישי זו מילה קלה לעומת מה שארע היום..

THE WIZARD 55

New member
מזרח ירושלים, לא קשור לערביי ישראל

הם קשורים לרשות. תכתבי את זה בפורום של הרשות

האם גם הם ""הפגינו"" את זה אני כותב לבכייני

מהומות אוקטובר 2000, כי ככה ב ד י ו ק! זה היה אז רק שאז היה מדובר באלפים, לא 10-20 איש כמו מול הרכב הזה. הנערים האלה יצאו בזול ואני דיי רותח על זה, אני מקווה שמישהו עוד יבוא איתם חשבון.

עגייב

New member
סליחה?

שופכי החומצות כן זכאים לסימפטיה ותמיכת המדינה אה? לא שהפגנה אלימה אמורה לשים את האזרחים בספק אזרחות, אבל סתם להזכיר לך כמה אנשים כמוך צבועים.. ואני לא רוצה לרדת לפרטי פרטים בעניין מהומות אוקטובר 2000 שגם אזרחים יהודים תקפו אזרחים ומשטרה וגרמו נזקים לרכוש.. כנסו לפרופורציות בבקשה.

דבר ראשון זה היה נוזל כיורים, דבר שני זה לא

דומה לניסיון הלינץ' של היום, אפיךו לא קרוב. אז תעשה טובה ואל תביא "גם....", אין "גם....", יש מה שקרה היום, ולאנשים הללו היה מגיע כדור בראש על מעשיהם. בזמן מהומות אוקטובר 2000 אלפי אנשים התנהגו כמו מה שראינו היום במזרח י-ם, 13 הרוגים? יצאו בזול, מאד מאד בזול. אין שום "גם יהודים..." מה שקרה אחרי המהומות היה מאד בקטנה, חיים לא סוכנו, זה לא התקרב למה שעשו פורעי אוק' 2000. כל הניסיונות שלך ושל אחרים להקביל או להשוות בין התנהגות היהודים להתנהגות הערבים הם דיי פאטתים, לא תופסים מים והרציונל מאחוריהם לא תמים ודיי שקוף. אין מה להשוות, באמת שאין, זה לא על יהודים וערבים, זה על הפגנות והתפרעויות, על התנהגות במדינת חוק, אסור ומותר, מסכן ולא מסכן חיים, באוק' 2000 סיכנו חיים והיום סיכנו חיים והתגובה בהתאם.

למעלה