לפני שתלך...

לפני שתלך...

לפני שתלך, אני רוצה לספר, לשתף, תמיד יכולתי להגיד לך הכל, אבל את הדבר הכי חשוב אני מסתירה ממך, ככה זה עם אנשים שאוהבים, דווקא שהכי צריכים ורוצים אז אי אפשר, אולי זה מחיר האהבה, אולי עדיף לא לאהוב, בין כה וכה שאוהבים תמיד מאבדים בסוף, ואני יודעת שאתה תלך לי, תלך בלי להגיד שלום או אפילו בלי חיבוק קטן, תלך בלי שאני אספיק להגיד לך כמה שאני אוהבת אותך, אבל אל תלך, אל תלך תמיד ראשון, ותמיד תחשוב עלי, זה לא יותר מדי לבקש!! הלוואי שהייתי ילדה יותר קטנה, ילדים קטנים לא מבינים כמה קשה האהבה. ילדים בטוחים שאהבה זה עניין שיש בו רק טוב, שקל ומאוד פשוט לאהוב, אז שילכו מצידי כולם, שילך לו כל העולם. רק שלא ילך לצבא שישאר בבית כמו ילד טוב ולא יגמור לאכול את המרק, ויבקש רק עוד פעם אחת לדבר איתי, לא חשוב על מה. אני רק מקווה כל לילה ויום, שכל זה אינו מציאות, ורק חלום. ואם בכל זאת מדובר בחיים, אז תתקרב עוד מעט, רק עוד קצת, ואם תוכל, תקרא את השירים. אח גדול שלי, גיבור, אל תלך לי, דווקא עכשיו שהכול מסתדר, ואני לא אחות קטנה עוד יותר, אלא כמו מן מקום לשפוך את הלב, אל תלך אח גדול חייל, אותך פה יש מי שאוהב. התלבטתי המון לפני ששלחתי לכם את השיר הזה, כי הוא לא מוצלח במיוחד אבל החלטתי שאתם פה כדי להקשיב ולא כדי להעביר ביקורת על יכולת הכתיבה שלי. אז הנה הרגשות שלי פרוסים לפניכם. יעל

יעל יקרה

אין כאן שופטים כך לפחות אני מקווה ואני על דברייך אם יורשה לי רק רוצה דבר אחד...לשלוח לך חיבוק קטן - תשמרי עליו לשעת הצורך!! וסל קטן של כוכבי הלילה שלי, שישמרו עליך ועל מי שתבחרי רק אושר לך!!

למעלה