לפני תחרות!!!!!!

doron225

New member
לפני תחרות!!!!!!../images/Emo121.gif

שבוע עד התחרות שלכם אתם בלחץ והמגרש מוצף ואתם לא יכולים להתאמן!!! גרוע מזה הסוס נפצע! מה היית עושה? מתחרה על סוס אחר?? פתרת את הבעיה....אבל עוד בעיה צצה [רוכבי האינגליש לא נראלי שתוכלו לענות בחיוב...] נקעת\שברת את הרגל!! תתחרה בלי ארכובות?זה אפשרי? שימו לב ל4 שאלות הקטנות שמסתתרות ><" אמ...... למי בא סיפור בהמשכים?? זה נחמד כזה משהו מתחיל סיפור [על סוסים כמובן] וכל אחד גורר את זה למקום אחר D: מה דעתכם? [אגב.. זה מונטוורדה בצד

Ruf Lil RusGal

New member
עונההה...

1. אם לא הייתי יכולה להתאמן בגלל מגרש מוצף אז אני מניחה שאף אחד לא היה יכול ... כל מי שמתחרה ובגלל זה כולם לחוצים. חוץמזה אני מתאמנת לתחרות בלחץ שבועיים לפניה אז אם היה לי שבוע להתאמן אז זה היה בסדר... אולי זה טוב קצת מנוחה לסוס לפני התחרות. 2. אם הסוס נפצע... בחווה שלי אני לא יודעת אם היתי מתחרה על אחר. תלוי איזו פציעה זאת.. בכל זאת את הסוס שאני מתחרה עליו אני הכי מכיה ויודעת איך להתנהג איתו. אם הפציעה הייתה נפיחות קלה או צליעה [הייתי יכולה להתחרות בהמשך העונה] אז לא הייתי מתחרה על סוס אחר. אם הפציעה הייתה רצינית ולא הייתי יכולה להתחרות על הסוס בהמשך העונה אז כן הייתי מתחרה על סוס אחר. 3.נקעתי/שברתי רגל- חחח אני אמרתי לך כבר במסן... אני הייתי רוכבת בלי ארכובה..[גם מאוד משפר את הישיבה]. תלוי איזה מקצה זה... כל עוד זה לא ריינינג אז חפיף... תרכבי בלי ארכובה.. אפילו בלי 2!
אני לא חושבת שאסור להתחרות בלי ארכובות... מותר.. זתומרת אין שום חוק שאומר שאסור אבל אני לא ושבת שמישהו התחרה פעם בלי ארכובות... מקווה שעזרתי!

ram ram

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

איזה סוס!!!
!! חחח... התכטנה הכי מעצבנת של ג'ונה זה להיפצה פציעות טיפשיות [לא משו רציני]לפני התחרויות... בגלל שהיא משוחררת במרעה היא נפצעת מכל הגדרות... ותמיד לפני תחרות...
ואז אני שוטפת לה את הפצע ומורחת לה פולידין... ואז היא נהיית בסדר איזה יום לפני המקצה נסגרים לה הפצעים...

למעלה