לפני 10 דקות היתה רעידת אדמה !

לפני 10 דקות היתה רעידת אדמה !

האמת היא שלא הבנתי למה שולחן המחשב רועד וחשבתי שהכלב עומד לידי ומתגרד , כשהסתובבתי ראיתי שהוא נם לו בכייף על הספה ואז הבנתי שזו היתה רעידת אדמה ! לא נעים

skaramoosh

New member
אני לא הרגשתי ../images/Emo12.gif

וגם את הקודמת פיספסתי כי ישנתי. אבל לא נורא, סך הכל אחרי שכבר חויים את זה פעם אחת כבר יודעים איך זה
זה לא עינוי, אבל אי אפשר להגיד שזה גם כיף במיוחד...

הייתי בדרכי הביתה מההופעה.

אז לא הרגשתי. נורא הופתעתי לשמוע שהייתה עוד רעידה. ד"א, ההופעה אתמול הייתה מדהימה. אוף, הייתי צריכה להישאר לדבר איתו. נו טוב, פעם הבאה

ZiV GiLbOa

New member
אוף זה לא פייר =//

זאת הרעידה השלישית השבוע שלא הרגשתי. אז אולי תספרו לי חוויות איך זה? מזמן לא הרגשתי. =/

mikmikonet

New member
פשוט הזוי... ../images/Emo7.gif

השניה השבוע. את הראשונה הרגשתי בביה"ס. זאת שהייתה בשבת, היה לי לילה ממש רע, ניסיתי להירדם בכל מחיר והרגשתי ממש רע... ופתאום באה הרעידה הזאת וממש הוסיפה לי ללילה המושלם שהיה לי

מיכל!!!!!!!!!!!!!! D:::::::::::::::::

וור אהב יו בין אול מיי לאייף? וי ווארי ווארי מיס יו, יו נואו! היה לך חלומות רעים? חלמת על דורה שרודפת אחרייך עם סכינים כשאת ערומה? (אהמאהמ) חלמת על בוץ שחוטף אותך ותוקע אותך באי בודד עם קוקוסים? אם כן, אני מבינה לליבך! ): אבל את יודעת שאני תמיד אהיה בבצפר לתמוך בך נפשית ופיזית. יש לי כובע פונפון וורוד שיעודד אותך ^^"

סנופי, עצם, סליחה. ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

אני מסטולית. אני לא התכווני לנטוש אתכם פעם שניה... אל תשמרו ממני נגיעה! XDD

ZiV GiLbOa

New member
אוי,לא נורא.העיקר שהוא עבר ../images/Emo201.gif

אחרי לילה רע בא לילה טוב (או רע עוד יותר, נקווה שלא).טפו טפו טפו.

mikmikonet

New member
../images/Emo24.gif חמודים אתם! תודה

גבי- איזה חלומות... חלומות רעים עוד מילא, אבל לא להצליח להירדם בכלל זה נורא פי כמה! ואין על כובעים עם פונפון

ת/אמת היא... ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

שמשום מה זה מתחיל להלחיץ אותי לגבי העתיד. 2 רעידת אדמה בשבוע? זה כבר מחשיד...

למעלה