מורה לאנימציה בא אלי ולימד אותי איך עושים אנימציה בתוכנה פשוטה יותר קוראים לתוכנה "פלאש" וביום שני הבא הוא מביא לי את הדיסק שלו, וגם מביא דף שמציירים עליו בעט מיוחד ואז זה מופיע במחשב הוא סיכם איתי את לוח העלילה: רון קם בבוקר, הוא ישב והסתכל על התמונה של יוסי בניון בועט את הכדור בשער, אמא של רון טיגנה חביתה, היא אמרה: "רון ארוחת בוקר!" ואז החביתה נפלה ,אז היא בעטה בחביתה ,אז החביתה עפה ישר על התמונה, ואז רון אמר: "גוללללללל!"
שמי עמליה, ואני אמו של דניאל, שמאוד נבהל מהתגובה שלך, הוא פוחד שאתה עומד לסלק אותו מהפורום. אשמח אם תגיב כלפיו. דניאל הוא ילד מוכשר ורגיש, הוא ילד עם אוטיזם, PDD , מוכשר במיוחד ובגלל הקושי הזה, יש לו סנסורים חדים מאוד, וחכמה בלתי רגילה (דניאל מחונן) אבל חסרה לו ההבנה של הקודים החברתיים, שכולנו נולדנו איתה. הוא מבין שבפורום הזה כותבים אנשים מבוגרים, אבל שגם הוא בוגר והוא גם יכול לכתוב בו. אשמח אם תרגיע אותו. עמליה
האם את בטוחה שזה רעיון טוב שילדך יכנס לפורום הזה? רוב האנשים כאן אכן בוגרים - בואי נאמר מינימום גיל 15 ועד שלושים ומשהו. חלקם כבר מכירים את שם המשתמש ויודעים את גילו, אבל זו ממש לא קהילה סגורה, אנשים נכנסים ויוצאים ואין שום בטחון שמישהו שלא מכיר את הנושא יגיב בצורה סרקסטית להודעה כלשהי של דניאל, תחת ההנחה שהוא אדם בוגר. עם כל הכבוד לבנך, הוא עדיין רק בן שמונה. גם אם הוא מרגיש בוגר, הוא אינו בוגר, והפורום הזה, שעוסק בצורה מקצועית בנושא התלת מימד, הוא מקום שמיועד לאנשים בוגרים מעצם הגדרת הנושא (תלת מימד הוא סיפור מסובך למדי ומצריך הרבה מאוד סבלנות, הבנה ואנגלית ברמה סבירה).
שלום עמליה, מנהל הפורום במקרה זה אלדרין, הוא רוצה שיהיה סדר בפורום, הוא נתן לו אזהרה, כמו כן, אלדרין הוסיף ואמר שהוא עכשיו מאוד עסוק בעבודות כלשהן. אני חושב שהוא לא יוכל להגיב בזמן הקרוב, הייתי מציע לך לקחת את בנך, ולהסביר לו את החוקים והכללים הכרוכים בגלישה בפורומים של תפוז! ( חשוב לציין שלכל פורום ישנם חוקים שונים ). שבת שלום.
מקבלים אותו אליכם, ואני לא ממש יכולה לשלוט במקלדת כשהוא ע"י המחשב. אבל אתה צודק, זה באמת לא פורום בשבילו, למרות שהוא לא מבין את זה... ואם הוא יכנס בכל זאת, אשמח אם תהיו רגישים כלפיו. תודה על ההתיחסות והדאגה, עמליה
אני מצטער אם התגובות שלנו קצת פוגעות. אבל אנחנו מנסים ליצור קהילה, לא משנה איזה גיל, העיקר שיכבדו את חוקי הפורום ויתייחסו לזה. יש גם אפשרות של קומונות, אתם יכולים לפתוח קומונת תלת מימד משלכם! ושם כבר אתם מחליטים מה לעשות!. בהצלחה
דניאל הוא מדהים ואני מקווה שאת גאה בו. הלןןאי ולאנשי הפורום ובכלל לאנשים שעוסקים במקצוע הזה היה חמישית מהדרייב, האהבה, הדמיון, ההתלהבות, וכושר ההמצאה שיש לדניאל בן השמונה. דניאל - אל תפסיק, אנחנו במשרד נהנים מאד לקרוא את הסיפורים שלך ואת הרעיונות שלך. רז עובד
תודה על התגובה, אני מתנצל על התקיפות, אני השבוע בחו"ל וקצר בזמן אינטרנט...אני שמח שדניאל לוקח חלק בפורום, אבקש לשמור על מסגרת כללי הפורום ולנהוג על פיהן, מה שישפר את החוויה לכלל הגולשים.