חוח האחד והיחיד
Well-known member
איריס חיים, שבנה" יותם נחטף לעזה ונהרג בשוגג על ידי צה"ל, סיפרה על השינוי המהותי שעברה בשנה הקשה שחלפה.
אני בוחרת להסתכל על שבעה באוקטובר ולבחור מה אני לוקחת משם. אני האמנתי בשלום, גרתי בעוטף עזה, מאוד רציתי להאמין שאפשר לעשות שלום", אמרה חיים.
היא הוסיפה "אחרי מה שקרה, אני שוב לוקחת את התובנה שאנחנו חייבים באמת להיות מאוד חזקים ועירניים ואף פעם לא לשכוח שאנחנו מוקפים באנשים שרוצים להרוג אותנו, לשחוט אותנו ולהעיף אותנו מכאן. וזה דברים שלא אמרתי לפני השבעה באוקטובר. פעם אמרתי שאנחנו אלה שלא מבינים אותם ועשיתי סוויץ' של 180 מעלות בהמון דברים".היא מבינה את האחריות שיש לה על כך שהבן שלה נחטף לרצועה. היא מבינה שיש לה חלק בעובדה שהבן שלה נחטף לרצועה אמנם אין לה חלק בעובדה שהוא מת אבל יש לה חלק בעובדה שהוא נחטף. מה תאמר לאם שכולה ? לפחות היא לא מתביישת לבוא לטלוויזיה ולומר לציבור את האמת שלה. למה כל מי מהעוטף שחושב כמוה לא יוצא לציבור ומדבר כמוה. היא לא היחידה שאומרת עשיתי סוויץ של 180 מעלות בחשיבה שלי בתובנה שלי.
גם למשפחות של אלה שלא חיו בעוטף אלא נרצחו במסיבה בנובה המשפחות שלהם גם אשמים ברצח ובחטיפות של היקירים שלהם.
חלקם נאנסו ונרצחו חלקם נחטפו וחלקם שוחררו וחלקם לעולם לא ישוחררו וימותו ברצועה או ברצח או באופן טבעי כדרך כל בשר.
אתן לכם דוגמא. אם 2 מיליון יהודים אזרחים של מדינת ישראל היו יוצאים לרחובות פורצים לכנסת תופסים את ראש הממשלה שרון מעמידים אותו למשפט שדה של העם ושופטים אותו על ביצוע פשע עם נגד העם היהודי באשמת בגידה בעם היהודי ומוציאים אותו להורג ביריה בראש האם ה 7.10 היה מתקיים? אם שני מיליון אזרחים היו פורצים לבית המשפט העליון ומוציאים משם את השופטים ומעמידים אותם לדין באשמת בגידה בעם היהודי בציונות ובמדינת ישראל ומוציאים אותם להורג במסגרת משפט שדה של העם בפסק דין אשם ובגזר דין מיתה האם ה 7.10 היה מתקיים? בוודאי שלא. הם האמינו למה שהמשטר הישראלי המזויין מכר להם באמצעות התקשורת המנוולת שקיבלה הרבה כסף מאויבי ישראל ביורופה. אם שני מיליון אזרחים יהודים במדינת ישראל היו עומדים מול כוחו צה"ל ומשטרת ישראל בגוש קטיף ומונעים מהמדינה לבצע פשע מלחמה בעם היהודי בגוש קטיף האם ה7.10 היה מתקיים?
אם ב2000 שני מיליון אזרחים יהודים ישראליים היו תופסים את הבהמות המטומטמות ארבע אימהות ואת הזבל ראש הממשלה הכי גרוע שהיה לציבור היהודי בארץ ישראל במדינת ישראל אהוד ברק מעמידים אותם למשפט בעוון בגידה בציבור היהודי במדינת ישראל ומוציאים אותם להורג האם ב8.10 היו מפנים 100.000 יהודים מהצפון?
אני ב2005 הבנתי מה יהיה בעתיד במדינה שעושה הכל כדי להתאבד פיזית ולהיעלם מהמפה.
אף אחד לא יכול לבוא ולומר לי לא צדקת. לא צדקת כשהלכת לקיבוצי העוטף והתחננת לפניהם לא לתת לצה"ל ולמשטרת ישראל דריסת רגל בקיבוצים שלהם ולא לשתף פעולה עם המדינה בהשמדת גוש קטיף. אמרתי להם אתם תהיו הבאים בתור. בעוד כמה שנים הם יפגעו בכם .והם תושבי הקיבוצים סילקו אותנו את תומכי כהנא קראו לנו גזענים שונאי ערבים מטורפים.
אז הבנתי שאני חי בעם מטומטם בחברה יהודית מטורפת ומתאבדת שהמושג ציונות לא מדבר אליה יותר בשלטון רקוב ומושחת שאיבד את הדרך ואת הציונות ולא מבין את הסבלנות האיסלמית הפונדמנטליסטית את השמאל הבוגדני האנטי ציוני ואת הימין שלא יודע לשלוט במדינה .
הבני שאין לי מה לחפש במקום כזה שמכנה אותי גזען שונא ערבים והבנתי שלמען הילדים והנכדים שלי כדאי שאעזוב את המדינה כי כאזרח תומך כהנא אין לי מה לחפש שם .
היום כשאני מביט בנכדים שלי שגדלים במקום שלא יורים עליך 200 טילים בליסטיים וילדים משתינים במכנסיים בגיל 10 וסובלים מסיוטים מירידה בלימודים וחיים ממ"ד לממ"ד אני מבין שבחרתי בחירה נכונה למען המשפחה שלי למען הדורות שיבואו אחרי.
ראש הממשלה שלכם אומר אף מדינה לא הייתה מקבלת שירו עליה 200 טילים בליסטיים ולא עושה כלום. הוא תלוי בשלטון אנטישמי אמריקאי שאומר לו אתה לא תתקוף את הנפט של איראן ולא את הגרעין שלה לפני הבחירות.
ולכן אני אומר לכם אזרחי ישראל היהודים עברה שנה מאז מתקפת הדמים ב7.10 ולא עשיתם כלום.