לפני 7 שנים שודר בארץ באופן חד-פעמי

• פותח הנושא 1Shir
  • פורסם בתאריך

1Shir

New member
לפני 7 שנים שודר בארץ באופן חד-פעמי

הפרק הגרוע ביותר בסדרה - אוריזון... גם נושא הדת שנטחן כבר בסדרה, גם משחק מיותר עם דמות שהיתה מוצלחת של דוני פאסטר, ובעיקר הרבה חוסר עניין... כאן תמה התמרמרותי הפורימית

יאללה שרשור התמרמרות פורימית

בהקשר לסדרה כמובן. אז אני מתמרמרת על: 1. שהחדשות היו קוטעות את הפרק באמצע 2. שאף ערוץ לא משדר אותה כרגע 3. שאני מחכה כבר המון זמן לסרט שני 4. חוסר עירום של מאלדר 5.

Gilliana

New member
מצטרפת לכל ההתמרמרויות

וממש אין לי מה להוסיף, חוץ מאולי ריבוי הפרסומות שקטעו את הפרק בנוסף לחדשות המעצבנות. אוף!!!!

1Shir

New member
בדיעבד החדשות והפרסומות זה עוד בסדר

(למרות שבצפייה בלייב גם לי זה מאוד הציק... נראה לי שלא פעם נרדמתי במהלך החדשות והפסדתי את המשך התוכנית...) אבל מה תגידו על הכתוביות של כל מיני הודעות שרצו למעלה במהלך קטעים משמעותיים על קטיעה והעלמה של נעימת הסגירה/הפתיחה של הפרק וזה בפרקים שהיה להם בארץ שידור אחד בלבד?!
(עונה 7 למשל..) ומה נסגר, גם את רוצה לראות את מאלדר בעירום מלא?
לגבי זה שהסדרה כבר לא משודרת... נראה לי שאפשר להסתדר!
וסרט שני.. לא יודעת. בסוף הוא עוד יהיה מאכזב. אולי עדיף להשאיר את זה ככה
לא באמת האמנתן לי כשאמרתי שאפסיק להתמרמר, נכון?..

לגבי הסרט השני

אולי את צודקת אבל מבחינתי ברגע שאני אראה שוב את מאלדר הסרט לא יוכל לאכזב. ודבר שני אני סומכת בלב שלם על כריס קרטר שיביא לנו בדיוק מה שאנו זקוקים לו.

FeLL67

New member
D:

אני דווקא כ'כ רוצה סרט שני זה יהיה.. שונה כזה כאילו אחריי כל השנים האלה והעלילה תהיה שונה ו יהיה קשור לוויליאם
וחוץ מזה לראות את ג'יליאן ודייויד על המסך ביחד זה כבר טוב חחחח עירום של מאלדר

1Shir

New member
את בטוחה שהוא יהיה קשור לוויליאם../images/Emo35.gif

FeLL67

New member
לדעתי כן

כי תראי, מבחינתי הכל מוביל לזה הקטע שסקאלי בכ'ז ילדה למרות הכל זה יותר מלהוכיח לנו שניסים קיימים כי עצם העובדה שהיא נרפאה מהסרטן זה כבר נס בכלל לא ממש אהבתי את הטוויסט הזה שיש להם ילד מבחינתי זה קשור להמשך, אם יהיה, ומקווה שיהיה :]

Gilliana

New member
כן, למה לא? ../images/Emo3.gif

יכול להיות מעניין דווקא.
ורק למען הפרוטוקול: זה שאפשר להסתדר גם כשהסדרה לא משןדרת (ואפשר בהחלט), לא סותר את ההתמרמרות.

orityemini

New member
מוסיפה גם את הקטיעה של העונות באמצע

סתם ככה בשביל שידורי סרטי הקיץ הממוחזרים של טלעד (מישהו אמר "הפריצה לאלקטרז??") למשך שלושה חודשים(!!!) באמצע עונה שישית. וסתם להתמרמר על מיעוט שידורים חוזרים (לעונות הראשונות היה ממש צריך להתחנן שישדרו אותן מחדש, לקח להם שנים לעשות את זה) ועל הפסקת השידורים כל פעם שארצות הברית מפציצה את עירק (זוכרים?), או סתם איזה משחק כדורגל חשוב שהיה נתקע לפני כן וכתוצאה מכך לא היו משדרים את הפרק השבועי....ובכלל על כל הטלעוד הזה, שהיינו צריכים לראות פרקים חדשים בשתיים לפנות בוקר (ועוד עם פרסומות...) אה, וגם בתקופה שבה היו יוצאים לפרסומות ממש אחרי הטיזר לפני שהתחילה הנעימה (ככה בלי בושה), ועל הפסקות לפרסומות בתוספת להפסקת חדשות+פרסומות....איך הצלחנו לסבול את זה?

FeLL67

New member
מאז ומתמיד שנאתי את טלעד

חשבתי שאם הם יזכו נתקע עם המסע עולמי הזה לעוד 20 שנה אבל עכשיו כשאני חושבת על זה .. לפחות הם שידרו את זה ככה היה גם עם זהות בדויה , שעות הזויות, פרסומות בלי סוף עד ש AXN החליטו לשדר. לפחות הםשידרו את זה אי פעם בארץ חח למה אני והאנגלית ההזויה שלי .. אני מבינה הכל הפוך לגמריי עד שאני לא הולכת לתסריטים ומגלה אחרת ><

1Shir

New member
באיזה פרק בעונה 6 הם קטעו את זה?

ההפסקה מילא הכי מציק זה חוסר הסדר, שמשנים שעות, קוטעים באמצע וכו' "הפריצה לאלקטרז" (THE ROCK) דווקא סרט נחמד..

סליחה על הבורות...

משום מה לא זכור לי השם של הפרק... מאיזה עונה הוא? ומה שבו באנגלית?

אהה נכון

שחכתי ממנו כבר, לא ממש אהבתי את הפרק הזה אז הדחקתי אותו P: אגב, לדעתי הנושא של הדת לא ממש נטחן, אפילו חסרים עד פרק או שניים בנושא דת...

1Shir

New member
זה בעיקר היה שיר עם משמעות רבה לפרק

תקשיבו למילים...

למעלה