לפנק אותה...

לפנק אותה...

היי לכולם מה המצב? אני צריך את עזרתכם, חברה שלי כמוני בצבא היא משרתת בתפקיד לא קל מבחינה מנטלית המשפיע עליה ועלינו גם כששתינו חוזרים הביתה.. נורא מטריד אותי שהיא נתונה ללחץ ולכן החלטתי שאני יתן ויעשה הכל בכדי לפנק אותה ולהוריד לחץ ממנה בעזרת איזהשהו רעיון שאני צריך שתעזרו לי למצוא אני מחפש משהו רומנטי, תודה שאתם עוזרים לי להקל על הבחורה שאני הכי אוהב בעולם!!

סנוני חמוד ../images/Emo140.gif

אם יש לכם איזה יום פנוי משותף, כנסו מתחת לשמיכות ביחד, תפנק אותה במסאז' טוב. אם אתם אוהבים שוקולד, תגיד לי, יש לי מתכון מדהים לשוקולאטה טעים... ותכין ארוחה רומנטית קלה, אבל מפנקת ומשביעה (אם אתה צריך מתכונים, דבר ותקבל, יש לי מלאי ע-נ-ק!). אפשר גם לעשות פיקניק על המיטה, בין השמיכות, עם גבינות ויין, או בשרים קרים... תוך כדי צפיה בסרט רומנטי... או ש... תעשו לכם יום שלם בלי לצאת מהחדר... חוץ מאשר ל... לפני שאתם מתחילים את היום, פשוט תתארגנו ותכניסו לחדר את כל מה שתצטרכו לכל היום. אל תשכח גם שתיה קלה ושתיה חמה, פירות, או מעדן מתוק ומפתיע, וכמובן, איך לא... תעסוקה לכל היום. שוב, אם אתה צריך מתכונים, רק תבקש... לא חסר. רק תוסיף על הרעיונות, כיד הדמיון הרומנטי שלך.

אני אוהבת...

מדי פעם להסתגר ליום שלם בחדר שלי, בחורף בעיקר... מתחת לפוך, עם כמות של שוקולאטה מתוק וחלומי, אם ההורים שלי לא בשטח, אז אני מערבבת מגוון של בשרים קרים עם גבינות, קצת מכל דבר... ומסודר כזה יפה... כמו במסעדה. אני מכינה סלט מירקות שחתוכים גדול, ומטבלת רק במעט מלח, פילפל ושמן זית, כי חומץ או לימון יגרמו להאצת תהליך הריקבון של הירקות... אני מארגנת לי גם כל מיני מתוקים, שאני אוהבת, כמו אננס או בננה מטוגנים. לפעמים אני מכינה לי מתאבנים (מעוררי תאבון), שהם חטיפונים טעימים מבשר או גבינה... אני מוסיפה לחגיגה גם אגוזים, שקדים, קשיו... לפעמים מצופים בשוקולד, לפעמים לא... את הכל אני מסדרת על 2 מגשים, ומביאה אל המיטה, מסדרת לי שורה של משקאות ליד המיטה... יין (אם יש גבינות, אני מעדיפה מרלו טוב, אדום יבש, אם זה רק בשרים קרים, אז יין לבן חצי יבש). לפעמים אני דואגת לעצמי לשוקיים של עוף מטוגנים בציפוי פריך... אני אוהבת גם סלטים מוקפצים. ומתחת לשמיכה, מריצה סרטים, שאני אוהבת בוידאו, צופה בטלויזיה, פותרת תשבצים, קוראת ספר (הכל בצמידות לדובי חיבוקי שלי - אני לא יכולה בלי הדובי שלי, גם כשיש לי בן-זוג)... לפעמים אני נהנית סתם לכתוב שירים או סיפורים, או לעבוד על הספר שלי... תלוי. אה, יש גם את המרקים, שנמסים בכוס... אפשר לעשות כזה, להמיס בפנים גבינה צהובה (עדיף "עמק" מפוררת של תנובה בתוך מרקים או קצ'קבל), אם אתם אוהבים. גם מרק אבוקדו זה מעדן מפנק.

voguemaster

New member
ראבק..

איך מפתחים דימיון כזה פורה בכל מה שנוגע להכנת אוכל ??? בנוגע להכנת אוכל אני לגמרי בנאלי..

המתכון לשוקולאטה... ../images/Emo13.gif

טוב, אלה בעצם 2 מתכונים, הראשון אדיר...! - ממש מדהים! השני זה שוקולאטה לעצלנים, והוא אפילו לא דומה לראשון, אבל נחמד כזה... אז הנה הם, המתכונים לשוקולאטה...

דוVשה

New member
פעם...

חבר שלי הכין לי כזו הפתעה. הכל שאלה של כוח אבל [כי כמו שהבנתי אתם שניכם חוזרים מהבסיס עייפים, מתוחים או וואט-אבר] אבל אם יש אז זה אחלה. תברר מה היא אוהבת לאכול [ולשתות] אבל דברים שהיא באמת באמת אוהבת, דברים מיוחדים שלא אוכלים או שותים בכל יום ביומו. תשיג אותם [במקרה שלי אלו היו גבינות ספציפיות ויין] ותארגן פיקניק. תקח אותה למקום יפה [עכשיו חורף, הכל ירוק והטבע מ-ד-ה-י-ם] אה שכחתי... ההפתעה הזו תקפה כמובן אם שניכם אוהבים טבע, תשים את כל הדברים ברכב בלי שהיא תדע [צידנית והכל יכול להכנס לבאגז'] ותגיד לה שאתה רוצה לקחת אותה לטיול, סתם ככה שתרגע קצת, לא משו מיוחד, לצאת מהבית. כשתגיעו למקום עצמו תוציא את כל הדברים מהאוטו תסדר יפה על משטח ותהנו מפיקניק רומנטי. הצעה שלי למקום זה או צומת סעד, או צומת גמא [משטחים ירוקים ונוף מדהים] בהצלחה.

ymz

New member
היא בהחלט צריכה משהו מרגיע.

אם יש לך תקציב אז אני אומרת תסעו לאיזה ספא בצפון. גם נוף יפה גם תקבלו טיפולים מרגיעים ומפנקים.תאמין לי יוצאים ממקום כזה אנשים חדשים. מצרפת קישור לאתר שיעזור לבחור אם תחליט.

למעלה