לפעמים אורנג´ הם לא הכי מתקדמים...

d@r121

New member
לפעמים אורנג´ הם לא הכי מתקדמים...

הודעה זאת תסתור את הטענה (שגם אם לא קיימת) שאני קשור לאורנג´
בכל אופן היום הייתי בתל השומר (לא, לא קרה לי כלום תודה) בכל אופן במהלך המתנתי למעלית ראיתי להפתעתי מכונת פחיות מוזרה התקרבתי כדי לבחון אותה מקרוב וגיליתי להפתעתי שזוהי המכונה המדוברת של סלקום שבעזרת הקשת כמה קודים בסלולארי אפשר לקבל פחית משקה שמחייבת את הסלקום שלך מכיוון שלא היה לי באותו הזמן סלקום לא יצא לי לבדוק (אל תדאגו אני אבדוק את המכונה תהיו רגועים) בכל אופן העלתי את הנושא מכיוון שלא מזזמן (5 חודשים בערך) פרסמו אורנג´ שאוטוטו ממש מחר הם הולכים לפרוץ עם הרעיון של קניית פחיות בעזרת הסלולארי רק מה סלקום עקפו אותם עם הרעיון במינימום פרסום והפצה ארצית אומנם לא בכל מקום תמצא את המכונה אבל זוהי גם התחלה.. תגובת אורנג´: אורנג´ עדיין מפתחת את הטכנולוגיה הדרושה אומנם היה פיילוט אבל הוא הורד לא ידוע מתי הטכנולוגייה תצא אבל היא תצא אנחנו נחכה לראות מה יתפתח ד
ר

yosimatza-c4u

New member
מכונות ממכר של סלקום

דווקא לי יצא דיי מזמן לקנות מהמכונות די נחמד רק מה הצעה שלי אל תשכחו את קוד הלקוח שלכם לשרות כי אם אתם מקישים קוד לא נכון המכונה "צועקת" קוד שגוי ודיי פדיחה אם יש אנשים מסביב

אדון דור

האמת שאני לא ממש מצא כרגע אז הקטע של המכונה בכלל ירד לי מהפרק אבל: לאורנג´ יש סוד קטן והוא עומד לפרוץ בקרוב..בעצם זה משהו שאף אחד בארץ לא חלם..משהו גדול... אני בטוח שאתה וכל אלה עם הסלקומים ישארו פעורי פה. רק סבלנות אנשים..

idan3k

New member
ואיך בדיוק אתה יודע?

1. מאיפה אתה יודע? 2. איזה סוד? 3. מתי יפרוץ? אני מניח שאם אתה עובד באורנג´ או משהו אז אתה לא יכול לענות על 2 אז לא עזוב

ashomer

New member
צר לי לאכזב אותך, דור!

אבל זה מה שפורסם היום ב ynet תחת הכותרת "פרטנר תאפשר רכישת מוצרים באמצעות הסלולרי".

MaD-d0g

New member
תגובה

סלקום עושים את הפילוט של זה כבר המווון זמן, יותר מחצי שנה..... לא הצלחתי להשתחל לזה
אבל שששששש............. אל תגידו לאף אחד

למעלה