לפעמים... אין מה לכתוב

enwhysea

New member
לפעמים... אין מה לכתוב

סתם מרגישים שבא לכתוב... אבל אין משהו ספציפי

נמלולה

New member
../images/Emo48.gif אז אפשר..

אז אפשר לאחל לכולם סוף שבוע נעים ורגוע!!!

enwhysea

New member
נעים טוב...

אבל לא כולם רוצים רגוע... עכשיו גם התבטלו לי התוכניות לערב (הראשונות שאני עושה באולי חודש) ויהיה לי מאוד רגוע.... רגוע מדי
טוב, שלכולם יהיה אחלה סופ"ש ושבת שלום, וכו' וכו'

enwhysea

New member
אני לא את :)

ותודה על החיבוק.. אבל אולי בגלל זה אני קורא כאן ולא כותב כל כך הרבה. כל אחד שונה, וכל אחד צריך דברים שונים... ועניין החיבוקים לא בשבילי :) אבל טוב שיש את זה למי שצריך

ihovav

New member
טוב אני לוקחת את החיבוק חזרה...

ואם בא לך לכתוב, אבל לא משהו ספציפי, אז אני עונה לך, אבל לא משהו ספציפי...
(לחייך אליך זה בסדר?...) אחלה יום לך (lechaולא lach...) ולכולנו!

enwhysea

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

את בסדר את לחייך אפשר ואפילו רצוי חופשי

enwhysea

New member
לא נראה לי

חיבוקים מאנשים שאני מכיר טוב אני נותן/מקבל בשבילהם מבשבילי, פשוט לא מת על המגע הזה, טבעי לא? יש אנשים שלא אוהבים חיבוקים. אז חיבוקים מאנשים שאני לי מכיר... זה ממש משהו שלא נראה לי באופק. אני לא בן אדם שלילי או רע וא אנטי אהבה או משהו כזה. חיוכים, צחוקים, סבבה, באמת... רק לא חיבוקים רנדומלים מאנשים שאני לא מכיר

בעניין החיבוקים

אני מבינה למה אתה מתכוון (מוכר לי מאיפשהו..
).. אולי זה הצורך לשמור על מרחב אישי יותר ממה שמקובל בחברה שמאד אוהבת לגעת. אני חושבת שפה החיבוק הוא קודם כל וירטואלי ומחשבתי. לתת לך את התחושה שלמישהו אכפת. אישית, זה כרגע כנראה המקום היחיד בו אני מוכנה לתת או לקבל חיבוק, וחיבוקים אמיתיים כנראה יחכו לחורף

enwhysea

New member
קיץ חם ../images/Emo175.gif

אבל למה שמשהו שלא מכיר אותי יהיה אכפת? נגיד שאני כן אוהב חיבוקים (מהסוג האמיתי) ... משהו שאני לא מכיר בא ומחבק אותי? נראה לי אני יכול לתבוע על התרדה מינית (כן גם גברים מותרדים)
נראה לי כדאי שנעבור נושא... אני נראה יותר ויותר שלילי מרגע לרגע... איזה יופי של מזג אוויר בזמן האחרון! נראה לי שבוע הבא אני הולך לנסות להיות בחוץ יותר.

enwhysea

New member
יש לך מישהי בשבילי? ../images/Emo8.gif

כרגע אין.... אבל חברות מקבלות חיבוקים חופשי

ihovav

New member
../images/Emo24.gif

קודם כל - הייתי חייבת... הרבה יותר קל לחבק וירטואלית. מתעבת שמחבקים אותי באמת (חוץ מהאיש... חסר לו שלא יחבק...) חיבוק וירטואלי משמעותו - אכפת לי ממך. למה שלא יהיה אכפת מאנשים שלא מכירים? לא קורה לך שאתה קורה הודעה ומרגיש הזדהות / עניין / אכפתיות. או סתם חושב שמרגיש מה עובר על כותב ההודעה ורוצה לעודד. חיבוק נחשב לעידוד ללא מילים... בגדול אני לא אוהבת אייקונים בכלל, אבל לפעמים הם יותר טובים מכל מילה... כנראה שטעיתי בהודעה שלך כששלחתי חיבוק, אבל אני גאה לראות איזה דיון פילוסופי פתחתי...
ולסיום עוד אחד במיוחד בשבילך...
(נמלולה, לבנזוג שלי זה מזכיר אותי כשרק התחלנו...)

ihovav

New member
*קורא, קורא, קורא! לא קורה...

חוצמיזה - אולי אם תואיל להגיע למפגש פורום, אנחנו נואיל להכיר אותך ואכן נכיר לך מישהי... מי יודע? (חיבוק) - נו, די! כמה כבר אפשר עם בדיחה אחת? שמישהו ירגיע אותי!...

enwhysea

New member
קריאת כיוון

הכתיבה שלי בעברית לא משהו סורי (עוד סיבה שאני קורא ולא קורה
תודה על ההזמנה למפגש הפורום, אבל אני לא מרגיש שאני מכיר כאן את האנשים מספיק (כן כן, מפגש יעזור להכיר, זאת המטרה!) גם אני מעדיף מפגשיים יותר קטנים שאני מכיר אנשים בהתחלה... כולם בפעם אחת זה יותר מדי בשבילי. אני גם פוחד שאיזה מטורף ינסה לחבק אותי משום מקום.. אני לא יכול להתמודד עם הפחד !

enwhysea

New member
מה קורא?

בכלל דיברת על טעות של עצמך ולא שלי? טוב אני מבולבל עכשיו... אני אוהב איקונים כי אנשים שלא מכירים לפעמים לא מבינים את הטקסט כמו שהוא מכוון. אחלה דיון פילוסופי ד"א, כל הכבוד
העניין הוא, שכתבתי הודעה בלי תוכן, ואף אחד כאן לא ממש מכיר אותי. נכון, אולי הזדהת עם התחושה שרוצים לדבר ואין על מה... אבל... טוב אולי כן. מה אני יודע. שוב, תודה על הכוננה, ואני לא כועס

למעלה