לפעמים אני חושבת...

לפעמים אני חושבת...

למה בחורות מחלקות את מס` הפון שלהן לבחור? מה גורמ לבחורה לומר לעצמה יאללה בא נצא?! למה התופעה הזו קיימת? חשבתם ע``ז אי פעם? אשמח לשמוע דעתכם, אני עדיין לא גיבשתי לעצמי תשובה..

odery

New member
יסוד הטעות בכותרת שלך

-במחשבה-זה לא עובד על החומר הזה,זה עובד על רגש.

odery

New member
אכפת לך לא לעשות לי אאוטינג?

ושמעת על גלישה מפון? המצאה חדשה יחסית.

כי חסר להם חום

והם חושבות שזה שקרץ להם עין יתן להם אותו, ואחרי תקופה הן קולטות שהוא לא שווה ואז הן עוברות לאחר.... הזו דרכן. אני אישית מאד מרחם עליהם.

21דניאל21

New member
תראי

בחורות מגיעות לגיל 18-19 וחסר להם דמות שאפשר לפרוק עליה רגשות, דילמות, התיעצות וחום, זה קורה כי ההורים לא מספיק פתוחים עם הילדים ולא מדברים איתם על הכל, יש לי חבר שבפעם הראשונה שהוא עישן או נישק מישהי, בבוקר למחרת הוא בא לאמא שלו ואמר "אמא אתמול עישנתי סיגריה ראשונה" והיא התעניינה במקום לתקוף ולומר זה לא בריא, אל תיפול, אל תתמכר, איזה חבר רע שכנע אותך, לא! היא שאלה איך היה, איך הרגשת וכו... כמה הורים כאלה יש? לא הרבה... וזה בדיוק מה שחסר להם! מישהו לשתף אותו, להישען עליו, ולא שיעביר עליהם ביקורת! אז הם מביאות מספר ואז כבר מגיעות השיחות נפש, ומשם זה נגרר כבר לנגיעות וכו...

הן לא נותנות את המספר שלהן בשביל לצאת.

פשוט הבחור יהיה יותר IN אם יהיו לו מספרים של בחורות בזיכרון של הסלולרי.

פפינס

New member
הם נותנות מספר שגוי... לא

אז כנראה שהם כן רוצות לצאת אבל בדרך כלל לכל הבחורים יש את אותם מספרים וזה סוג מאוד מסוים של בנות שנותנות ושל בחורים שמבקשים

למעלה