לפעמים אני לא יודעת איך לענות...

Schickimickis

New member
לפעמים אני לא יודעת איך לענות...

אני בעמוד הראשי... וקיבלתי את ההודעה הבאה: Hi I LOVE this necklace!! I was wondering if you could do any better on the price! Thanks again! 58 דולר לשרשרת וזוג עגילים, ועוד יש בחנות שלי מבצע שאפשר לקבל באותו מחיר עוד זוג עגילים מתנה... אישית זה לא נראה לי כל כך יקר ואני לא ממש מעוניינת לתת לה הנחה נוספת אני ממש לא מצליחה לנסח משהו שישמע לי מנומס אך אומר שמלבד הזוג עגילים שבא עם השרשרת וועוד זוג עגילים נוסף מתנה אני לא מתכוונת לתת לה הנחה נוספת... מזל שזה הכל בהודעות... ואפשר לחשוב לפני שעונים.....

P E T E K

New member
אולי כדאי לך להסביר לה

שזו שרשרת one of a kind ולא ללכת לכיוון של להסביר לה שזה מחיר שאת מציעה כמבצע. חבל לך ללכת לקראתה כשבוודאות תגיע הלקוחה שתרכוש אותו במחיר (השפוי) שאת מציעה. כל כך שונאת לקבל את ההודעות האלה!

סיגליתא

New member
ממש לא!!!!!!!! זה ממש לא יקר!!!!!!!!!! בדיוק

כתבתי לך שאת בראשי, רק עכשיו ראיתי והתמונה נהדרת, שיהיה המון הצלחה

P E T E K

New member
מסכימה, אל תבזבזי את הזמן שלך בלענות לה

פעם בתמימותי גם קיבלתי כזו הודעה על פוסטר והצעתי 10% הנחה וגם משלוח חינם והבחורה בכלל לא טרחה לענות, אז ברור שהיא לא היתה רצינית. תתעלמי!

Schickimickis

New member
תודה לכן... בסוף עניתי

כתבתי למעשה מה שכתבתי לכן או יותר נכון כתבתי לה שזה מגיע עם זוג עגילים ושעוד יש מבצע לעוד זוג עגילים וזהו... ניסיתי להתמקד בחיובי ולא להתנצל איזה מזל שאטסי זה בכתב ויש זמן לחשוב ואפרת הם לא ממש OOAK אני מכינה אותן שוב, הן אמנם לא זהות אבל כמעט... הן הופכות להיות OOAK כי לא קונים אותן :) אבל ממש מוזר לי ההודעות האלו... אני לא יכולה לחשוב על סיטואציה שאני שולחת כזו הודעה אני עוד יכולה להבין שמישהו מבקש הנחה אם הוא קונה שני דברים, אבל סתם ככה? מוזר...

P E T E K

New member
אז מה

הלקוחה לא יודעת שזה לא OOAK במיוחד שאת אומרת שהן לא זהות , נתתי לך רעיון איך להתחיל את התשובה מנקודת פתיחה אחרת
שיהיה בהצלחה, שרשרת מדהימה!

למעלה