לפעמים אני מדמיינת את עצמי בשמלת כלה

לפעמים אני מדמיינת את עצמי בשמלת כלה

ואז אני חושבת על זה קצת יותר ברצינות ומגיעה למסקנה שאין לי סיכוי לממש את זה או אפילו משהו קרוב לזה כמו זוגיות. שלא לדבר על ילדים.
אני כבר בת 26 ואף-פעם לא היה לי חבר ולא קיימתי יחסי-מין. ככה שאין לי שמץ של ניסיון בקרבה זוגית וגם ביחסי-אנוש עם סביבתי אני לא מי יודע מה.
מי יודע, אולי הדלת הזו כבר נסגרה בפניי, או שתמיד הייתה סגורה.
ולחשוב שהייתי לועגת פעם לרווקות זקנות...

מעיין א3

New member
טוב, דבר ראשון- ממתי גיל 26 זה סוף החיים?

מדוע את מספידה את עצמך כל כך מהר?
רווקה זקנה? כתבת שאת בת 26, ולא בת 70.... אל תספידי את היכולת שלך להיות בזוגיות כל כך מהר.
יש לי חברה שעד גיל 25 מעולם לא התנשקה!!!!
ונחשי מה? עכשיו בדיוק חזרתי מהחתונה שלה
(היא בת 28 כיום... רק שתדעי)

הבעיה המרכזית שאני מוצאת בהודעתך היא בעצם מה שאת מדמיינת לעצמך:
חתונה זה מיסוד של קשר רציני שמתמשך כבר זמן רב ולא איזשהו "יעד" להגיע אליו (ואם את חושבת שהוא יעד- זה משהו רע מאוד. כי אחרי החתונה מגיעים הנישואים, ולפעמים אנשים יוצאים מהם מהר מאוד רק בגלל שהם "רצו להתחתן").

כרגע הדימיון שלך צריך ללכת על "מטרות" קרובות יותר להשגה. להיכנס לאתר היכרויות, לשוחח עם בחורים, ואולי עם אחד מהם להיפגש אפילו.
אני יודעת שזה נשמע דבר שהוא סופר קשה לעשות, אבל אם מתחילים בקטן, בסופו של דבר מתגלגלים לעבר משהו יותר גדול

אני חושבת שהבעיה, שעולה כאן לא פעם או פעמים, היא לא היכולת שלך לצאת עם מישהו- כי תמיד יש מישהו שדומה לך בחשיבה, באופי ובדרך חיים שלך,
הבעיה היא הפחד שמשתק ולא מאפשר לך לצאת עם מישהו.
אם אין פחד- ממליצה להתחיל בכניסה לאתרי היכרויות ולשים פרופיל עם תמונה מחמיאה

זה מתחיל בזה, וזה יכול משם להתגלגל.
בהצלחה

Yael256

New member
26 זה ממש לא סוף החיים

אני בת 28 ומצאתי זוגיות ראשונה רק בגיל 27, הנשיקה הראשונה שלי והסקס הראשון שלי היה בגיל 27, ככה שעדיין יש תקווה והמון!

nati6589884

New member
למה לא? יש נשים שהתחתנו בגיל 40

את מאוד צעירה את עוד יכולה למצוא זה לפעמים קשה, אבל אין כזה דבר שלא ירצו להתחן איתך. אם תכירי בחור שאוהב ואת אוהבת אותו והוא רוצה למסד תקשר זה יקרה. בקשר לזה שלא קיימת חסי מין ולא היה לך חבר. בסדר נכון זה לא מאוד טיפוסי אבל יש גם כאלו, אני למשל יכולתי לקיים יחסי מין כבר בגיל 14 - 15 לא הייתי מעוניין כל החברים צחקו עלי, אני לא מצטער פשוט גלתי שאני א מיני אז לא ידעתי מה זה בגלל זה אני לא יכול לגעת. אני חושב שתמיד יש סיכוי שהיה רק טוב.

מעיין א3

New member
מאוחר מידי אפשר לומר על

אנשים שנפטרו.
אין דבר כזה מאוחר מידי.
יש כאלו שהתחתנו והתגרשו, ורק בגיל 50 מצאו את אהבת חייהם...
אין פה נוסחה או פורמט אחד...
כל אחד בזמנו

תודה :) אבל השאלה נכתבה בסוג של ציניות

בקטע של כאילו דה? 40 זה קו הגבול?

למרות שברור לי שיש דברים שכבר כן סביר שמאוחר לי מדי

nati6589884

New member
לא זה שאני הכרתי נשים בנות 40 שהצליחו לא אומר שיש

גם בנות 50 ומעלה. לא פוסל כלום. ובעניי אפשר לאוהב בכל גיל.

רק בשנים האחרונות הבנתי שהמצב שלי

הוא לא ממש "טיפוסי".
גדלתי בבית מאוד סגור מהבחינה הזו, בית חילוני-שמרני מאוד, והיה ידוע שקיום יחסי-מין לפני חתונה הוא אסור בתכלית האיסור. אז כהתחלתי לשמוע יותר ויותר על בחורות ונערות שמקיימות יחסי-מין לפני חתונה או בגילאי 18 ומטה זה היה הלם רציני בהתחלה, שהלך ונרגע עם ההבנה שזו החברה שאני חיה בה.
ד"א, כא-מיני, אין לך זוגיות? אתה אדם בודד?

GiveInToMe85

New member
אף פעם לא מאוחר מדי.

אני התנסתי לראשונה מינית וזוגית בגיל 28-29.
הדבר היחידי שהורס לך הוא הגישה השלילית שלך. תעבדי על הביטחון העצמי שלך ותראי שהכל יסתדר. את רק בת 26 וכל החיים לפניך.
בהצלחה!

יש לא מעט גברים שמצאו חן בעיניי

אם כבר מדברים על ביטחון, לא יכולתי להפגין שום דבר או ליצור קירבה כי חוץ מהחינוך שקיבלתי בבית אני מרגישה שאין לי מה להציע... אטרקטיבית.

Starman3

New member
כתבת בצורה כל כך כנה

שאני בטוח שיש לך הרבה מה להציע.........

למעלה