לפעמים אני ממש שונא הומואים...

• פותח הנושא skeep
  • פורסם בתאריך

skeep

New member
לפעמים אני ממש שונא הומואים...

אני יודע שזה לא כולם, אבל תגידו לי אתם מה הייתם מרגישים. כמו שאתם בטוח זוכרים מהוגעות קודמות שלי, אני בארון ולא מעיז לצאת למקומות של חברה "שמחים", ולכן האופציה העלובה היחידה שנשארה לי זה דרך צ´אטים מטונפים, ופורומים למינהם. בכל מקרה, דברתי עם מישהו בצ´ט, הוא נשמע חביב והכל, והתחלנו לדבר בטלפון. דברנו כשבוע, והחלטנו להיפגש. הערה: אני לא מהנפגשים לסטוץ ולא עושה שום דבר בפגישות ראשונות עם מישהו שאני מכיר. בכל מקרה, מכאן לשם, קבענו להיפגש, דיברתי איתו שעה לפני כן. הגעתי והוא לא היה, התקשרתי והוא לא ענה. ואני פשוט לא מבין את הגועל נפש הזה. למה? מה לעזאזל עובר לאנשים במוח? פאקינג מעצבן!!! יש לי הרגשה שאצל הומואים אחוז הטינופות מכלל הקהילה גבוה יותר, מהאחוז שלהם בכלל האוכלוסיה. מה דעתכם? וסליחה על ההומופוביות. לפעמים זה כנראה מוצדק.

../images/Emo7.gifסקיפ, אני חושב שאתה מגזים בטירוף

מה קורה לך?! מה זה ההתבטאויות האלו?! אז נכון, צ´אטים הם מטונפים. אבל מה הקשר להכללה על כולנו?! "אצל הומואים אחוז הטינופות מכלל הקהילה גבוה יותר"?!?! אני מזועזע. ואני הייתי בטוח שאין ארוניסט גדול ממני... צא מזה! אין שום דבר מפחיד בלצאת למקומות "שמחים" כמו שאתה קורא להם...הם לגיטימיים לחלוטין (ורק תדע שגם סטרייטים מגיעים לשם לפעמים). מה? - אם תתקל שם במישהו? - מה הוא עושה שם מלכתחילה?! בקיצור, אני חושב שאתה מגזים. אני חושב שאני יכול להבין אותך, אבל אתה עדיין מגזים. שיהיה לך המון בהצלחה וכל טוב

MARMELAD

New member
תסלח לי חומד על מה שאני הולך להגיד

אבל מי שהולך לישון עם עיזים - שלא יתפלא אם יקום עם פרעושים (או פשפשים?) ! ולמה אני אומר את זה? כי אתה פוגש את מי שאתה בוחר לפגוש. "אופציה עלובה" "צ´אטים מטונפים" - זה אתה אמרת. אם ככה אתה רואה את המקומות שבהם אתה מכיר בנים - אני לא מתפלא שאלה שאתה פוגש הם מעפנים. אז בסדר. אתה בארון. יופי. כולם היו שם. ואתה לא רוצה ללכת למקומות של "שמחים". (כולנו די סובלים במקומות האלה, תאמין לי...) אבל מה שאתה מחפש - זה מה שאתה מוצא. אם אתה יוצא מנקודת הנחה שהאופציה שלך עלובה - אז זה מה שיקרה. אז במקום להתייחס אל המקומות האלה כעלובים ונוראיים - אולי כדאי שתפנים - שמאחר והמקום היחיד שבו אתה נותן לעצמך להיות הומו הוא המחשב, אז לפחות תנסה להנות מזה. מה זה אומר? תפטפט עם אנשים. אל תעביר אותם מבחנים. אל תחפש זיון, או קשר. תחפש להכיר אנשים. ההמשך כבר יגיע לבד. יש לך כאן פורום שלם של אנשים נהדרים, יפים, חכמים, מצחיקים, ויודעים לכתוב ולקרוא. בטח יש כאן מישהו שנשמע לך קצת יותר הטיפוס שלך מהאחרים. תפוס יוזמה, שלח לו מסר - סתם - "היי" סתמי. תן לדברים לזרום מעצמם. אל תחפש את מה שמכוער. תחפש את מה שטוב. ואז גם תמצא. ושיהיה לך המון בהצלחה. דרך אגב - מקומות בילוי של גייז - מה האנטי הגדול? בסה"כ הם עדיפים על מפגשים עם דמויות וירטואליות, לא..? גיא

**Blue-Lagoon**

New member
תבין

הסיבה היחידה שאצל ההומואים אחוז הטינופות גבוה היא העובדה שיש יותר גברים (טוב יש רק גברים) אז למה אתה מצפה? THAT´S LIFE ככה זה עם גברים אסור לצפות ליותר מדי וזה היה 60 שניות של פמיניזם
עכשיו ברצינות אתה עונה פה לעצמך "האופציה העלובה" ו"צ´אטים מטונפים" אם זה מה שאתה חושב אז אל תכיר שם בנים קצת אומץ ותצא למקומות של גייז וזה לא חייב להיות מקומות של ONLY GAYS תמיד יש את המקומות האלה של גייז, סטרייטים, כבשים (או שזה רק בצרפת?!)

טל קר

New member
מזמינה אותך להשתלמות כוללת בפורום

פמיניזם ומעמד האישה, אם מה שיצא לך בשישים שניות של פמיניזם זה "ככה זה עם גברים אסור לצפות ליותר מדי". בברכה,

Yaniv-DC

New member
במקום "מטונף" כזה

מצאתי מישהו מאוד לא מטונף, שאיתי כבר שנה ושמונה חודשים (מחר). מצאתי גם את החבר הכי טוב שלי שם. מצאתי גם אנשים שעבדו איתי, אנשים שניהלתי איתם קשר חברי וירטואלי, אנשים לגמרי לא מטונפים, אנשים שלא עברו דרך המיטה שלי או אני דרך שלהם. הכל זה דרך האינטרפטציה שאתה נותן לדברים.. כמו שמרמלד אמר - אל תציב מטרה, אל תקבע אג´נדה... קודם תכיר, אחר כך דברים יבואו (או לא יבואו) מעצמם. בהצלחה.

skeep

New member
אני יודע שאולי קצת הגזמתי...

ואני מתנצל. זה כמובן לא מכוון לאף אחד כאן, אני סתם מתבאס מכל הסיטואציה הזו. הרגשתי אתמול ממש טמבל. אני לא יודע אם היו מכם שחוו סיטואציה דומה, אבל מישהו שבכלל לא פגשתי ולא הכרתי, ושרק דיברתי איתו בטלפון, הצליח לגרום לי לתחושת השפלה ועלבון שלא חוויתי הרבה זמן. אז אני מביןם שאני חייב התנצלות פה לכולם, לא התכוונתי להיות "הנדל" הומו. אני מתחיל להבין שאני צריך לתפוס אומץ, אבל איך עושים את זה? אני מכיר כמה הומואים שלא יודעים עלי כמובן, וזה הולך להיות ממש קשה לפגוש אותם במסיבה או בקפה או במשהו דומה. אני קצת כמו ילד קטן, אני יודע. לאחרונה אני מגלה שהחיים לא הולכים בדיוק כמו שאני רוצה, אבל לפחות זה מעניין....כן, ש לי חיים בכלל לא רעים ומעניינים לאללה, זה משתלב יופי בטירוף הכללי. אז...אני ממש מצטער אם דברתי לא לעניין. אני מודה לכם על התגובות. היה לי חשוב לשמוע את זה. יורד שלג כבד בחוץ, זה מאוד פה כשאתה בבית. לשמחתי אני כנראה מחר לא יוצא מהבית לעבודה/אוניברסיטה. שיהיה לכולנו רק טוב. סקיפ

אופק L

New member
ואני עם המטונף שלי כבר למעלה משנה

וחצי (בתחילת ינואר) הקשר שלנו אמנם התחיל דרך פורום נייטרלי ולא צ´אט של גייז, אבל אסור לעשות הכללות. בצ´אט יש חרא של אנשים כמו שבמועדוני פנויים פנויות של סטרייטים יש חרא של אנשים - אנחנו צריכים לסנן אותם לפני הפגישה ולדבר איתם מספיק זמן בטלפון כדי להכיר את האדם איתו אנו נפגשים. כמה סיפורים עצובים אפשר לקרוא בפורום בליינדייט? על גברים שקבעו עם נשים והן לא הגיעו או שהגיעה אישה שמנה למרות שהיא הציגה את עצמה כרזה? או גבר תימני שהציג את עצמו כבהיר עור? מצד שני גורם ההפתעה יכול לשחק לטובתנו, קודם כל מדברים עם האדם בלי לדעת איך הוא נראה, מתאהבים באישיות שלו, ואחר כך כשפוגשים אותו בחיים האמיתיים לא מתייחסים כל כך למראה ולא מתאכזבים.
ו-

לירוי25

New member
קודם כל תרגע! יהיה לך אולכוס בסוף!../images/Emo39.gif

סקיפי, כבר דברנו על זה בעבר והגיע הזמן שתטמיע - צ´אט זאת מציאות וירטואלית! אתה משוחח עם כינויים מוזרים שמאחוריהם מתחבאים אנשים, אולי קצת מפוחדים! אז דברת איתו בטלפון, יופי. הוא הבריז לך וזה באמת לא לעניין אבל למה ציפית? חשבת אולי גם הוא מפחד? אולי תתעלה על עצמך, עם כל העובדה שאתה בארון, תוציא את האף שלך לכמה שעות מהארון, תאוורר את עצמך מריח הנפטלין ותגיע פעם ל"קפקא" למשל? מבטיח לך שאף אחד לא יצביע עליך ויצעק - "איכס, הומו!" זה שהמקום נועד לגייז לא אומר שכולם יצאו מהארון! לגבי ההכללה שכל ההומואים מגעילים ואחוז הטינופת אצלנו יותר גבוה...תרשה לי לא להגיב.

למעלה