לפעמים אני מנסה

coffe to go1

New member
לפעמים אני מנסה

להיזכר בימים טובים.. לאחרונה זה נראה שיש רק ימים קשים, מנוכרים ובודדים... גם האמונה שלי נחלשת ותמיד האמנתי באלוהים מעמקי נשמתי(מי שלא מאמין לא יבין אותי כרגע) אבל כמו שאמרתי תמיד האמנתי ובזמן האחרון קשה לי ואני מרגישה שאני מתרחקת מכל האמונות שלי, אנשים מאכזבים אותי וזה לא חייב להיות מישהו קרוב אליי אפילו סתם מישהו שהבטיח ולא קיים, אין על מי לסמוך, אנשים דורכים עליך , אין ערך לאחר, אין כבוד, אני עייפה מהמין האנושי, אנחנו אכזריים.

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
קפה יקרה..

ממש לפני האור ...זו השעה הכי אפילה ביממה ...
הנשמה כל עוד הוא דולק יש תקווה יש אמונה ויש דרך לתקן..

את לא לבד בעליות ובמורדות באמונה...זה קיים אצלך זה יעלה ושוב תתחזקי אני בטוח...
הימים ימים קשים ..אך יש לזכור כי ענווים ירשו ארץ...עוד יבואו ימים טובים ב
שלך ובבית
ישראל כולה..

coffe to go1

New member
תודה ירון אבל

כל כך הרבה זמן יש חושך וכבר אין לי כוח , זה כאילו כל הזמן אני במירוץ של החיים ואני טובעת בו ואין אף אחד שיושיט את ידו אליי..

coffe to go1

New member
אם אתה מכיר את פינק פלויד

בשיר ששלחתי עכשיו ובשיר hi you ככה בדיוק אני מרגישה.

פריאל12

New member
יקירתי

כאשר רע בלב, הכל נראה אפור וקודר וקשה לנו להבחין בנקודות האור.
אבל נקודות האור הללו בולטות בעיקר על רקע החשכה הגדולה - ילדייך הם נקודות האור הללו, ובסופו של יום קשה ועגום, כשאת משכיבה אותם במיטותיהם, נותנת לכל אחד מהם חיבוק ומנשקת (וזוכה לחיבוק ונשיקה מהם בחזרה), משהו מהעגמומיות מתמוסס מעט....וקרן אור מפלחת את החשכה וזוכה לניצחון קטן....
במקום בו אנשים אינם מקיימים הבטחות - קיימי את את הבטחותייך.
במקום בו אנשים דורכים עלייך - היי את אמפטית ותומכת במי שזקוק לכך.
במקום בו נרמס ערכו של האחר - היי זו שתפרגן ותעלה את קרנו.
במקום בו אין כבוד - תני כבוד.
כי.... כזו את! ולפעמים אפקט הפרפר עובד: הדברים הקטנים שאנו עושים, מכים גלים ומשפיעים על סביבתנו.

coffe to go1

New member
את כותבת מקסים

בתיאוריה זה הכל נכון אבל בשיא הרצינות אני בן אדם שלעולם לא עשה רע למישהו ותמיד קיימתי את הבטחותיי גם אם זה עלה לי ובכל חיי אני מתאכזבת מאנשים כי ראיתי כמה קרים, אכזריים, פוגענים הם יכולים להיות מהאדם הקרוב לי ומהכי רחוק לי. אז מה אני יגיד לך ... אני מנסה להיות אופטימית ומאחלת לעצמי ולכל מי שעבר ומבין למה אני מתכוונת שיבוא האדם שיראה לנו שזה לא חייב להיות כך ושכן יש "אור" בקצה המנהרה.. ולא אני לא מחכה לאביר על הסוס הלבן, ואני לא מחכה שמישהו יוכיח לי , ואני לא מחכה שמישהו "ימלא" לי את החיים אבל מידי פעם אני רוצה להישען על מישהו, ולדעת שיש שם מישהו שמקשיב בלי לשפוט, בלי להעביר ביקורת, לדעת שיש מישהו שינגב את הדמעות, לדעת שיש מישהו שאפשר לסמוך עליו גם שהאדמה רועדת ושלא יברח, שיעמוד לצידי ושלא ייתן לי להתרסק, לצעוד יחד לא משנה איזו סערה תבוא.. את מבינה למה אני מתכוונת?

משה רון

New member
coffe coffe התשובה לא נמצאת בענן..

התשובה נמצאת בתוכך,בנשמתך.את חיה במצב הישרדות,במחשבה ובמציאות.
כדי לצאת ממצב הישרדות ולצמוח את חייבת להתחיל לחשוב אחרת.ונכון שעצות קל לתת
ולחשוב אחרת קשה כשהראש טרוד כל הזמן בהישרדות,אבל למרות הקושי הכל אפשרי.
את עוסקת ברפואה משלימה,שמשתמשת בכוחות הפנימיים ובאנרגיות של המטופל
כדי להזרים אותם לצ'אקרות ולמרכזי הטיפול הפנימיים בגוף.את חייבת להשתמש באנרגיות שלך
בדרך שתזרים חיוניות ואופטימיות לצ'י, ותפיץ את האנרגיות לכל תא ותא ולכל נים ונים בגופך.
התת מודע שלך התרגל לחיות במצבי לחץ,וחולשה,והוא "מבין" שזה מה שטוב לך כביכול
וכדי להגן עליך ישמור אותך תמיד במצבים כאלה,כי הוא קיבל שידורים ממך,שכך את הכי בטוחה והכי יודעת
לשרוד.שחררי את החסימה הזאת, צאי לטיול ברחוב הטוב במקום ברחוב הרע.רחוב הטוב נמצא בשכונה אחרת
וכשתגיעי אליו תגלי פתאום שיש אנשים טובים ועולם אח טוב יותר.
איך עושים את זה במציאות? אתן לך דוגמא אחת:את חיה בעיר גדולה עם הרבה פעילויות חברתיות,מתנס"ים
חוגים.צאי מהבית לכי ללמוד עם עוד אנשים,הרשמי לחוג שמעניין אותך והעקר לפגוש אנשים.
מאנשים נוצרות לאט לאט חברויות,קירבה, ובכל אלה אפשר למצוא תמיכה.
אני לא רוצה להרצות לך ובטח לא לחפור,אני רוצה לחזק אותך ולעודד אותך לצאת ממצב הישרדות ולצמוח
למשהו אחר וחדש.

את אוהבת מוסיקה שקרובה לטעמי,ואני מקדיש לך שני שירים של להקה ענקית שאני מאד אוהב
http://www.youtube.com/watch?v=nP0VBB7BO64&feature=share&list=AL94UKMTqg-9Cp9IkJY1gEbmE8msIkmixk
Crosby Stills Nash - Carry On "המשיכי הלאה"

http://youtu.be/_5IVuN1N6-Y
love the one you're with crosby stills nash and young
"if you can't be with the one you love,love the one your'e with"

coffe to go1

New member
אתה מכיר את המשפט

הסנדלר הולך יחף .. אני כל כך הבנתי וקיבלתי מה שכתבת וזה נכון , מילה במילה אבל במצב ההישרדות שאני נמצאת בו כבר כל כך הרבה שנים זה נעשה קשה ליישם את כל התיאוריות שאני בעצמי מרצה לאנשים סביבי, וכבר שכחתי איך מיישמים אותם בתכלס.. אשמח אם תעזור לי.. שירים מדהימים...

משה רון

New member
ספרי לי על סנדלרים

בינתיים,פתחתי עבורך קלף מקלפי מודעות,המבוססים על משנתו של ר' נחמן.
קראי טוב גם את הפירוש,ויש לך פה קצה חוט

coffe to go1

New member
וואו.. מעניין

זה קלפים שאתה עובד איתם? אתה מכיר את הפנימיאלים?

משה רון

New member
קלפים שאני עובד איתם לפעמים

לא מכיר את הפנימיאלים,אשמח להכיר.אני משתמש גם במטוטלת בילר מהמקרים.

פריאל12

New member
משה, לא הבנתי את רוב המושגים שרשמת,

ובכל זאת - כתבת כ"כ נעים, רגיש ומעניין

פריאל12

New member
קפה

אני לא חושבת שמדובר רק בתיאוריה. לדעתי, מדובר כאן בכוחה של מחשבה.
ברור שאני חכמה ממרחק כי אני לא מעורבת, ואם הייתי מעורבת, סביר להניח שתגובותיי היו שונות לחלוטין - כעס, תסכול, רחמים עצמיים ובכי. ואז הייתי שמחה אם מישהו היה מאיר לי את החשכה מנקודת מבטו המרוחקת (והאובייקטיבית).
יש בנמצא את שאת מבקשת....... רק לא באדם אחד

וברצינות - אני מאמינה שהוא קיים, כי לי יצא לזכות להכיר.... ואת יודעת מה? מגיע לך אחד כזה! מגיע לכל אחד ואחת אדם כזה שיהיה קרוב אליו. זו לא בקשה בשמים וזה בטח לא מדע בדיוני.
חיבוק - יקירה.

למעלה