לפעמים אני מרביץ לעצמי בצידי הראש עם אגרופיי הקפוצים כי זאת הדרך היחידה לגרום למחשבות להפסיק.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
מחפושון, אולי בכדי להיות מגניב כדאי שתרביץ לעצמך בסגנון האשורה כמו השיעים....:p
מזעזע. החלק הכי גרוע זה שזה אפילו לא מה שאלוהים באמת רוצה. לרצות לשמור את מצוות ה' וחוקיו זה דבר אחד, אבל לשם כך צריך לדעת מה הם מצוותיו וחוקיו ומה הוא רוצה בכלל, אבל תן לי להגיד לך דבר אחד-זה לא זה. בכל מקרה, ובמובן הזה, הם מזכירים לי את החרדים. עוד קבוצת אוכלוסייה שרוצה לשמור את מצוות ה' וחוקיו ולא יודעת איך ומה הוא בכלל רוצה.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
פרה פרה, קודם צריך לדעת שיש אלוהים בכלל. לפחות לי יש ספק לגבי העניין. לפחות בכל מה שנוגע לאלוהים אברהמי.
אלוהים אמיתי. אני מאור פז, הבן-אדם הכי חכם בהיסטוריה, וזהו פסק דיני הסופי והמוחלט. כולם להשתחוות.

0a5c76c7d4213c38816dd89e3794ce4b.jpg

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
הראש שלך והמח המבריק שבו הם מתנת אלוהים לבני אנוש ואין אפילו לך זכות לפגוע בו .
בעיקרון אתה צודק, אבל לא קל להתמודד. איזו מתנה קיבלתי בשביל עצמי ובשביל כל בני-האדם. איזו מעמסה בלתי נסבלת. איזה קושי.

כל-כך הרבה ידע. כל-כך הרבה שכל. כל-כך הרבה מחשבות שמתרוצצות בראש.

אין רגע אחד של שקט. אין רגע אחד של מנוחה. אין רגע דל.

40v8bafi.png

זה נקרא OCD.

בוא תראה איך תחזית נראית:
קודם כל ברורה, ודבר שני מוקלטת
אתה מניח שהוא חזה אבל אולי אמרו לו שיגיד בשביל ליצוק

תוכן דתי לסיפור הזה.

הרי מי בעד הפלישה ללבנון?

ימנים ודתיים?

אז צריך משהו לדתיים גם...

הימנים כבר חמים באופן קבוע.

אלפיני

Well-known member
זה נקרא OCD.

חח, גם תרנגול עיוור תופס לפעמים גרגר. אם היה אומר שעה , תאריך מדויק ומקום בו נסראללה מתפגר אולי הייתי מתרשם.
אבל אני מניח שלגבי הרב הזה נעשה אחלה צ'רי פיקינג, ודוללו כל אותם דברי הבל וטמטום שנאמרו על ידו במשך שנים ולא התגשמו.

ai27

Well-known member
חח, גם תרנגול עיוור תופס לפעמים גרגר. אם היה אומר שעה , תאריך מדויק ומקום בו נסראללה מתפגר אולי הייתי מתרשם.
אבל אני מניח שלגבי הרב הזה נעשה אחלה צ'רי פיקינג, ודוללו כל אותם דברי הבל וטמטום שנאמרו על ידו במשך שנים ולא התגשמו.
זאת אומנות המקצוע
הבעיה היא שמח"פ אפילו את זה לא עושה
הוא כבר לא יוצא בהכרזות ברורות (חוץ מהתחזית שלו על התפרצות הר הגעש בילוסטון, והמיתון שהיה אמור לקרות אחריה) מאז שהוא שרף ל"מומחה קנוניות" את החסכונות

DANIAVNI

Well-known member
זה נקרא OCD.

הקשבתי ואני מצטט
" כל הבכירים הנשיאים וראשי הממשלות וכל מי שנגד הימין ...ימותו לפני יום הכיפורים הזה"

רובם עדיין בחיים
ומה שמובא ככיתוב על גבי הסרט שונה ממה שכבוד הרב אמר .

כך שזה לא מסתדר כל כך כך .

כדי שזה כן יסתדר אני פונה דווקא לדברי חכמים שאמרו
" מאז שחרב בית המקדש ניתנה הנבואה לשוטים"

עכשיו הדברים יותר ברורים !

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
זה נקרא OCD.
זה בדרך כלל יהיה המקרה (הפרעה טורדנית-כפייתית שגוררת אחריה מחשבות טורדניות-כפייתיות). לא הפעם. אצלי זה בגלל שאני כל-כך חכם שהמוח לא מפסיק לעבוד לרגע.

או כמו מה שכתבו בדו"ח הפסיכולוגי שנכתב עליי כשהייתי בן 10, "החשיבה פעילה באופן מתמיד". יפה שהם הבינו את זה. אנחנו מדברים על פסיכולוגים טרום-פזיים. לא מדובר בהישג שהוא מובן מאליו. הבעיה היא שהם לא הסיקו מזה לגאונות והורו לשבץ אותי בבית-ספר למחוננים המותאם לצרכיי. טוב, נו, פסיכולוגים טרום-פזיים. זה לא כאילו שציפינו ליותר מידי.

בכל מקרה, ומחשבות טורדניות-כפייתיות לא כתוצאה של הפרעה טורדנית כפייתית אלא כתוצאה של גאונות (מצב בלתי מוכר ולא ידוע שלא נשמע כדוגמתו בפסיכולוגיה הטרום-פזית), בדרך כלל גאונות רגילה לא תספיק לזה. הגאונות שלי מצד שני, היא אכן בלתי רגילה, בלשון המעטה, ולכן הכול מסתדר, וזהו מקור הבעיה. הרי למה אתה חושב שצירפתי ציור של לאונרדו דה וינצ'י לפוסט הפותח של שרשור זה?

אתה מבין, לא פתחתי את השרשור הזה בחיפוש אחר הסבר למצב שלי. אני יודע מה קורה פה ולא זקוק להסברים, בטח שלא כאלו שהם שגויים (בלי להעליב). סתם שיתפתי אתכם, ואת ההיסטוריונים. זה יעניין אותם :)
התחזיות שלי ברורות. מה הבעיה בפשוט לכתוב את הדברים? הרי יש חתימת זמן ליד...
צירפת רשימה של דרכי טיפול למחשבות טורדניות-כפייתיות הנובעות מהפרעה טורדנית-כפייתית. כאמור, לא המקרה שלי. אבל בהתחשב בזה שנתת לייק להודעה שלי לדני על איך שהמחשבות הטורדניות-כפייתיות הן תוצאה של הגאונות המופלגת, נראה שכבר הבנת מה קורה פה עד עכשיו :)

למעלה