מזעזע. החלק הכי גרוע זה שזה אפילו לא מה שאלוהים באמת רוצה. לרצות לשמור את מצוות ה' וחוקיו זה דבר אחד, אבל לשם כך צריך לדעת מה הם מצוותיו וחוקיו ומה הוא רוצה בכלל, אבל תן לי להגיד לך דבר אחד-זה לא זה. בכל מקרה, ובמובן הזה, הם מזכירים לי את החרדים. עוד קבוצת אוכלוסייה שרוצה לשמור את מצוות ה' וחוקיו ולא יודעת איך ומה הוא בכלל רוצה.מחפושון, אולי בכדי להיות מגניב כדאי שתרביץ לעצמך בסגנון האשורה כמו השיעים....
פרה פרה, קודם צריך לדעת שיש אלוהים בכלל. לפחות לי יש ספק לגבי העניין. לפחות בכל מה שנוגע לאלוהים אברהמי.אפילו לא מה שאלוהים באמת רוצה.
תנסה פטיש 5 קילו.
הראש שלך והמח המבריק שבו הם מתנת אלוהים לבני אנוש ואין אפילו לך זכות לפגוע בו .
בעיקרון אתה צודק, אבל לא קל להתמודד. איזו מתנה קיבלתי בשביל עצמי ובשביל כל בני-האדם. איזו מעמסה בלתי נסבלת. איזה קושי.הראש שלך והמח המבריק שבו הם מתנת אלוהים לבני אנוש ואין אפילו לך זכות לפגוע בו .
אתה מניח שהוא חזה אבל אולי אמרו לו שיגיד בשביל ליצוקזה נקרא OCD.
בוא תראה איך תחזית נראית:
קודם כל ברורה, ודבר שני מוקלטת
חח, גם תרנגול עיוור תופס לפעמים גרגר. אם היה אומר שעה , תאריך מדויק ומקום בו נסראללה מתפגר אולי הייתי מתרשם.זה נקרא OCD.
זאת אומנות המקצועחח, גם תרנגול עיוור תופס לפעמים גרגר. אם היה אומר שעה , תאריך מדויק ומקום בו נסראללה מתפגר אולי הייתי מתרשם.
אבל אני מניח שלגבי הרב הזה נעשה אחלה צ'רי פיקינג, ודוללו כל אותם דברי הבל וטמטום שנאמרו על ידו במשך שנים ולא התגשמו.
חחחמאז שהוא שרף ל"מומחה קנוניות" את החסכונות
הקשבתי ואני מצטטזה נקרא OCD.
זה בדרך כלל יהיה המקרה (הפרעה טורדנית-כפייתית שגוררת אחריה מחשבות טורדניות-כפייתיות). לא הפעם. אצלי זה בגלל שאני כל-כך חכם שהמוח לא מפסיק לעבוד לרגע.זה נקרא OCD.
התחזיות שלי ברורות. מה הבעיה בפשוט לכתוב את הדברים? הרי יש חתימת זמן ליד...בוא תראה איך תחזית נראית:
צירפת רשימה של דרכי טיפול למחשבות טורדניות-כפייתיות הנובעות מהפרעה טורדנית-כפייתית. כאמור, לא המקרה שלי. אבל בהתחשב בזה שנתת לייק להודעה שלי לדני על איך שהמחשבות הטורדניות-כפייתיות הן תוצאה של הגאונות המופלגת, נראה שכבר הבנת מה קורה פה עד עכשיומחשבות טורדניות - דרכי טיפול - פרופסור לאון גרינהאוס
מחשבות טורדניות יש תסמינים אובססיביים וכפייתיים כאחד. התסמינים האובססיביים הם מחשבות, דימויים ורעיונות חוזרים ונשנים, עיקשים ולא רצויים. היכנסו לפרטיםwww.grunhaus.co.il
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.