דיברגנט חדש Well-known member 29/9/24 #2 נכתב ע"י hrpbiiapnrpeltework: לפעמים אני מרביץ לעצמי בצידי הראש עם אגרופיי הקפוצים כי זאת הדרך היחידה לגרום למחשבות להפסיק. לחץ כדי להרחיב... סופסוף, קיבלנו את הסיבה האמיתית לשחרורך מהצבא ע"י קב"ן.
נכתב ע"י hrpbiiapnrpeltework: לפעמים אני מרביץ לעצמי בצידי הראש עם אגרופיי הקפוצים כי זאת הדרך היחידה לגרום למחשבות להפסיק. לחץ כדי להרחיב... סופסוף, קיבלנו את הסיבה האמיתית לשחרורך מהצבא ע"י קב"ן.
hrpbiiapnrpeltework Well-known member 9/10/24 #3 נכתב ע"י דיברגנט חדש: סופסוף, קיבלנו את הסיבה האמיתית לשחרורך מהצבא ע"י קב"ן. לחץ כדי להרחיב... לא, אין שום קשר בין הדברים. שוחררתי כי אני מלך. גם לא שוחררתי על-ידי הקב"נית (דיברתי עם קבנ"ית. לא קב"ן). שוחררתי על-ידי תת-אלוף. ככה זה כשאתה מלך אז מגיע לך יחס מיוחד
נכתב ע"י דיברגנט חדש: סופסוף, קיבלנו את הסיבה האמיתית לשחרורך מהצבא ע"י קב"ן. לחץ כדי להרחיב... לא, אין שום קשר בין הדברים. שוחררתי כי אני מלך. גם לא שוחררתי על-ידי הקב"נית (דיברתי עם קבנ"ית. לא קב"ן). שוחררתי על-ידי תת-אלוף. ככה זה כשאתה מלך אז מגיע לך יחס מיוחד