לפעמים אני מרגיש כאילו אני זה

Yuval Y

New member
לפעמים אני מרגיש כאילו אני זה

שדוחף את הפורום... כאילו לאנשים לא ממש איכפת... כאילו שאם לא אגיע לכמה זמן אראה שהפורום די ידעך... וגם קרה שהיו לי בעיות במחשב, ובמשך יומיים לא יכולתי להיכנס. קצת נלחצתי, כי זה היה בסוף השבוע, וחששתי שמא יופיעו כל מיני טיפוסים... ביקשתי מערבהאיןקץ לעזור בפורום, ולקדם אותו קצת, ובנתיים עמלתי במרץ על התקנה מחדש של המחשב. כשחזרתי ראיתי שלא השתלטו על הפורום, ומאידך הוא גם די שקט... גם כיום, אני כותב סיכומים שבועיים ביום שישי, וגם דיברתי עם ידיד שלי שהוא פסיכולוג, והיכרנו בכנס תהל"ה, ובשבת הבאה הוא ייתארח בפורום. לא יודע, כל פעם אני חושב לכתוב הודעה ולשאול בה מתי לשים את ההודעה על אירוח, האם מישהו רוצה שארשום את הודעתו כהודעה מומלצת... כשהשאלה מתחת לפני השטח היא עד כמה הפורום והקהילה חשובים לכותבים... ידיד שלי אומר שהפורום די מת... ואני לא יודע, לפעמים אני מרגיש שאנשים כותבים ומגיבים אחרי שאני מפנה אותם להודעות... זה לא אמור להיות ככה, נכון..? לעומת זאת אני כותב בפמ"ח ובפורומים נוספים, והכל שם חי ותוסס... ואנשים מדברים איתי באיסיקיו, מפורומים אחרים... אני לא יודע... לפעמים אני חושב שיהיה לי קל יותר להעיר את פורום עכו-נהריה... כאילו, שם היו צעירים, ואפשר לדבר על נושאים שקרובים לעכו ונהריה, או משהו כזה... מפגשי פורום יחסית קל לעשות, כי זה קרוב... אני כבר לא יודע אם אני מנהל פורום תמיכה או פורום שהוא גם חברתי... העליתי שרשור על בעלי חיים, וזה תפס, דליה מתהל"ה דיברה על הפרסומת "יש לך בן גיי בארון", ושם היה דיון, בסיכום השבועי השקעתי, וסך הכל נהניתי לכתוב אותו... אבל סך הכל, אני מרגיש כאילו שיש כאן מן מחסום... אני לא יודע... אני מרגיש לבד כאן... כן, וגם די לבד בבית... לא יודע, אולי אני מצפה יותר מדי מהפורום, אבל כשמשהו חשוב לי אני משקיע... גם הכנתי אתר לפורום, ומיקמתי אותו בשרתי תפוז, עם הטמעה לאתר הרשמי של תהל"ה... ושמתי הודעה עם הודעות מערכת, אליה צירפתי גם הודעות של תהל"ה... אף אחד לא הגיב, כמובן... בכלל, נמאס לי שכאשר אני אומר שחסר לי שאנשים לא מגיבים, שמפריע לי שכאילו לא איכפת להם, או דברים כאלה, שואלים אותי אם אני רואה פסיכולוג... כן, אני גם מתייעץ עם עובדת סוציאלית ממש מקסימה, ודיברנו ביום ראשון על התדמית שלי, ושל אבא שלי, אבל זה היה לקראת סוף הפגישה... אני לא יודע מה לעשות... כששאלתי את אפרת אם אני יכול לנהל פורום נוסף, היא אמרה שכדאי לראות איך אני מסתדר עם הפורום הזה. בנתיים אני שוקל להוסיף עוד מנהל/ת... יש אישה אחת שהיא אמא לנערה שייתכן שהיא לסבית... שאלתי אותה אם היא תוכל לעזור לי... דיברנו מדי פעם, ובנתיים קצת לא נעים לי להתקשר... יש עוד אנשים מקסימים שהיכרתי בפורום, ולרוב אני מעדיף לדבר באיסיקיו או בטלפון מאשר באימייל וכדומה... אולי באמת כדאי להתקשר, או לנסות לערוך מפגש או משהו... או שלהיעזר במפגשים של תהל"ה... עודדתי אנשים בתהל"ה לכתוב בפורום, וכשהגיעה אחת המנחות היה בלאגן שלם, ואז במשך יום ומשהו פשוט לא יכולתי לכתוב בפורום... לא היה לי כוח לרשום... העליתי הודעות על ימי הולדת, אז אנשים רשמו, והפסיקו... אתם יכולים לראות באתר מה קורה... אני לא יודע... מה אפשר להעלות בפורום הזה..? אני כל פעם חושב לרשום את ההודעה בסגנון של "עזרתכם חשובה לי" או משהו בכיוון, וכאמור לשאול לגבי זמן מתאים לתחילת השאלות לארז [עדיין לא קיבלתי תגובה מיניר מתי מתחילים לפרסם], ולגבי הודעות נבחרות, שאותן אני רושם גם באתר, אבל אני מרגיש שאני כאילו עושה זאת בלי להתייחס לכותבים, ואני כן רוצה את התגובה שלהם... אני חושש שלא אקבל תגובות, ואז כבר לא אשקיע בפורום...
ועדיין יש לי הרגשה שאני משקיע יותר מדי... קראתי את ההודעה של סירופ מייפל מקולקל, שהיא מתה על הפורום שלה... וזה עורר אותי לרשום את ההודעה הזו...
אני הולך לישון.. מחר יום חדש...

oren*

New member
היי יובל, קודם כל קבל ../images/Emo24.gif גדול

הפורום שלך באמת מאוד חשוב וחבל שתרים ידיים. במצעדי הגאווה נצפתה נציגות די מכובדת של תהל"ה, מאיזו סיבה לדעתך הפורום לא מצליח להתרומם ולהוות בית מרכזי באינטרנט עבור אותם הורים? (האם קיבלת אילו שהם פידבקים במפגשים? הם בכלל גולשים באינטרנט?) יכול להיות שהבלאגן עם אותה מנחה גרם למשתתפים אחרים לעזוב את הפורום? אולי דרך הנהלתה תוכל להגיע לפשרה שתאפשר למנחות מתהל"ה להשתתף באופן פעיל בפורום? ההשוואה בין הפורום שלך ובין הפמ"ח או פורום עכו-נהריה איננה נכונה. נכון שאחוז הגייז באינטרנט גבוה יחסית, ופורומי הגאווה פעילים מאוד - זה לא אומר בהכרח שההורים של אותם אנשים פעילים באותה מידה.

Yuval Y

New member
../images/Emo24.gif תודה

אורן, אגב, אתה גם מוזמן לכתוב בפורום, אם כי אני לא יודע מהי עמדתך בנושא...
בנתיים יש בעיות עם תהל"ה, בין השאר כיוון שדליה נכנסת בכינוי ת ה ל ה [מי זו דליה, אתה יכול לראות באתר תהל"ה, סעיף הנהלה...] ומביאה תגובות של כל מיני אנשים נוספים, דבר שיוצר מהומה שלמה. אני בקרוב אפגש עם דליה ואסביר לה את כל הילכות הפורום, כיוון שבנתיים אני מרגיש שהיא לא ממש מנוסה, ואין לי כח לכל הבלאגן הזה. דיברתי עם ערבהאיןקץ, שהיא ממש מקסימה, ועוזרת לי גם בפורום, ועזרה לי באחד המשברים הראשונים שלי... הבלאגן עם המנחה יחסית הסתיים בטוב, אם כי אותה מנחה לא כותבת יותר... הייתה כותבת אחת אמא גאה שמלווה את הפורום מתחילתו, ונראה לי שיש תרעומת בינה לבין דליה, ואולי גם בין האגודה לבין תהל"ה, או משהו כזה. לא'דע, לא נכנס לזה. כתבתי הודעה לאמא גאה, היא חזרה לרשום, ונראה שהדברים הסתדרו. בנתיים אני מרגיש שאני דוחף את האנשים לכתוב, ואני מרגיש די לבד. מה לעשות, שגם יש לי נגיעה אישית לנושא, בכך שהיציאה שלי מהארון לא הייתה קלה... אני מסתכל מדי פעם על פורום 'הורים וילדים מדברים' [מקטרים, משחקים דוקים...] והגישה של הפורום ממש מתאימה לי, כך שאני חושב להוסיף מנהל/ת, מהצד של ההורים. אם אתה מכיר את הפורום, 1אילאיל ממש מתאימה לנהל איתי את הפורום, אם היא מוכנה לכך. אני לא משווה עם הפמ"ח ועם עכו נהריה, הפמ"ח הוא פורום נפלא והשיחות החופשיות עם המנהלים מאוד עוזרות לי, ועד כמה שראיתי, אני לא היחיד. עכו נהריה זהו פורום שהשתתפתי בו, עד שהוא נסגר. לא אכנס לפרטים, זה מתועד בפורום...
אם כבר, המודל שמצא חן בעיני ונראה לי שאעשה משהו בכיוון, הוא "הורים וילדים מדברים". [וכן, שלחתי להם הודעה של "העם עוד אפשר לקטר?"] יהיה טוב
יובל

Pure SilenCe

New member
בוקר אור יובל.

קראתי את שני השירשורים שלך כאן, מה שדחף אותי לקרוא קצת בפורום שלך על מנת להכיר יותר.. אין ספק שאתה הכוח המניע בפורום. זה בולט לעין מייד בכניסה. לא רק מבחינת ההודעות "הכחולות", אלא היוזמה שאתה מציג שם. אני חושבת שפורום שכזה, אסור שמנהל אחד יישא בנטל. כן. נטל. זו מעמסה. כל פורום תמיכה הינו מעמסה על מנהלו. ואת המעמסה הזו יש לחלוק עם אחרים, על מנת שייקל עליך. אני מבינה שיש לך מישהי מתאימה. דבר איתה, הצג בפניה את הרעיון. אם היא תסכים, תגדירו את הקו המנחה שאותו אתם רוצים להציג ולייצג. וקדימה.. תחלקו יחד את העבודה. המעמסה הפוך לנחת וסיפוק.

Yuval Y

New member
בוקר אור ../images/Emo9.gif

אני יודע שלקח לי זמן להגיב... לאחרונה אני מנסה ליצור שילוב בין פורום תמיכה לפורום קהילתי. העליתי דיון על בלוגים, על ימי הולדת... שילבתי בין שניהם...
נראה לי שבהדרגה הדברים מתפתחים, ואבדוק שוב לגבי מנהלת לצידי

rolan

New member
היי יובלי

מזמן לא נפגשנו
גם בפורום שלך מזמן לא ביקרתי... בשל העומס הנוראי שיש לי...
אני כאן ברקע מוכנה לסייע ולייעץ, אתה יודע, נכון
לגבי מנהלת שותפה, אתה יודע את דעתי, ונדמה לי שכך או כך אתה עושה עבודה נפלאה

למעלה