לפעמים אני מרגיש כמו השיר הזה :\

ת ו מ ו ש

New member
לפעמים אני מרגיש כמו השיר הזה :\

Green Day - Sassafras Roots Roaming 'round your house WASTING YOUR TIME No obligation,just WASTING YOUR TIME So why are you alone? WASTING YOUR TIME When you could be with me WASTING YOUR TIME Well,I'm a WASTE like you With nothing else to do May I WASTE your time too? Warding off regrets WASTING YOUR TIME Smoking cigarettes WASTING YOUR TIME I'm just a PARASITE WASTING YOUR TIME APPLYING myself to WASTING YOUR TIME Well,I'm a WASTE like you With nothing else to do May I WASTE your time too? So why are you alone? WASTING YOUR TIME When you could be with me WASTING YOUR TIME Well,I'm a WASTE like you With nothing else to do May I WASTE your time too? ד"א בדיוק למדתי לנגן אותו
... שיר ממש טוב.. מומלץ סתם היה בא לי לשתף אותכם :\

צאפצולה

New member
../images/Emo4.gif

Whats with the fucking attitude?! כאילו..החיים יפים!!
תן לי חיוך...........ענקי!!!!!
ד"א שיר חביב ביותר, מכירה, שמעתי, מחבבת, ולא חושבת שמה שאתה עושה זה סתם בזבוז. יש מבין?! תקרא, תבין, תפנים ותחייך
על מה אתה מנגן
?
תופים? גיטרה?[
/חשמלית?!] אם תקליט את עצמך פעם...אני אשמח לשמוע
R U STILL THERE?? לילושית

אומרים שבחיים שומדבר הוא..

לא ביזבוז זמן. למה אתה מרגיש ככה? משהו ספציפי שקרה? אתה באמת מוזמן לשתף..

S H I L G I

New member
לא נורא..

כשהייתי ביסודי הרגשתי ממש ככה... למדתי להתמודד עכשיו הבעיות שיש לי הן כמעט לא קשורות לאנשים מסביבי

gloom

New member
תרגום של השיר../images/Emo66.gif

רומי ליד הבית שלך-Roaming 'round your house WASTING YOUR TIME- אתה מבזבז איתה תזמן No obligation,just-אין התחיבויות WASTING YOUR TIME-רק סקס מזדמן So why are you alone?- אז למה אתה לבד WASTING YOUR TIME- מביא ביד? When you could be with me- כשאתה ענן בתוכי WASTING YOUR TIME- משפיך מים Well,I'm a WASTE like you- טוב אני לכלוך כמוך With nothing else to - עם שום דבר אחר לשתיים May I WASTE your time too?- מותר לי לבזבז את הסיגריות טיים שלך ד"א בדיוק למדתי לנגן אותו- אני מתלהב מזה שאני יודע לנגן על גיטרה שיר ממש טוב.. מומלץ- יאללה זין על המפיקים ולמה שיום ירוק יקבלו כסף סתם היה בא לי לשתף אותכם :\- יש לסמילי הזה עכשיו זקן טוב אני עצלן אין לי עוד כוח לתרגם

למעלה