לפעמים אני נשברת

ניצן 10

New member
לפעמים אני נשברת ../images/Emo10.gif

ורוצה להבהיר, שיש את הרגעים שבהם אני מאמינה באמונה שלמה בבקשה-ברצון שלי ומלאת בחוזק וכוחות. ורגעים, שאני נשברת.
למעשה אני מתמקדת בתקופה הזאת רק מול חזית אחת, בכוונה אפילו, מפני שלהתפזר על כמה מרגיש קשה ואז יוצא בבחינת "תפסת מרובה לא תפסת",לא? מאיפה אתם שואבים את הכוחות שלכם באמונה? מלבד הפורום, האנשים הנפלאים כאן ששותפים לדרך? אולי ..לפעמים מותר להשבר ואז לטפס שוב למעלה כי אנו בסה"כ בני אדם, לא? תוך כדי כתיבה חושבת גם שעלי לבקש מהיקום כוחות ..בכלל..

ע ו פ ר ה

New member
היי ניצן

היום גם אני בנקודת שבירה. חשבתי שבכוח הרצון ועוד כל מני כלים אוכל להעלים אבן בכיס המרה. היום באולטרה סאונד גיליתי שמרוב אנרגיה היא גדלה.
ולשאלה שלך מאיפה לוקחים אנרגיה? כשיצאתי מהמרפאה אמרתי לעצמי: אוקיי. יש אבן. אבל לפחות זכיתי בטיפול נפלא שהענקתי לגוף שלי ולמצב הרוח. מחר אמשיך להתמודד עם הבעיה שצריך לפתור. כשאני מרגישה נמוך אז או שאני נכנסת לפורומים בהם אני כותבת ומשתפת ומקבלת חיזוקים. או שאני שמה מוסיקה שאני אוהבת. לפעמים מציירת. לפעמים בורחת לאיזה ספר טוב. בקיצור מחפשת דברים שעושים לי טוב ועושה אותם. בכל מקרה, אני לא מתנגדת לנפילות, אלא מאפשרת להם להיות. בלילה הולכת לישון ומברכת את היקום גם על הנפילה ולמחרת קמה חדשה. יכול להיות שאני במקום הזה בזכות עבודה עצמית שעשיתי מאז שאני מכירה את עצמי. באהבה עופרה

למעלה