לפעמים אני צוחקת / זהבה בן

!PuMiCkY

New member
לפעמים אני צוחקת / זהבה בן ../images/Emo79.gif

זה מפחיד לבד בחושך לא נעים בכלל לישון לבד בחוץ יש עננים ואובך והעלים נושרים אחד אחד הקירות סביבי הם אבן והאבן סלע על ליבי אני כמעט לא זזה מהחדר מחכה לך, אהוב ליבי לפעמים אני צוחקת וכולם חושבים שטוב לי החיוך שלי בעצם מטשטש עקבות אם אני פתאום נבהלת לכאב אין גבול או דלת הכרית שלי כבר לא סופרת ת´דמעות שמעתי את קולות הבוקר שמעתי את ציוץ הציפורים שמש שתלויה לה בשמיים מזמן האירה את כל השכנים אני חיה לי בשקר בלי לחשוף את כל הרגשות אני קצת לחוצה, קצת מבולבלת עושה לי סדר בתוך המחשבות לפעמים אני צוחקת וכולם חושבים שטוב לי החיוך שלי בעצם מטשטש עקבות אם אני פתאום נבהלת לכאב אין גבול או דלת הכרית שלי כבר לא סופרת ת´דמעות... השיר שהכי אהבתי מתוך הדיסק החדש שלה... שיר ממש יפה... עדי

pumicky יא גם אני הכי אהבתי אותו../images/Emo24.gif

ממש ככה אני נשבעת לך - כאילו כתבו אותו עליי את השיר- הכי הכי אהבתי אותו- נכון כשיושים ומקשיבים למילים של השירה הזה כל אחד קצת מיזדהה? איך שאהבתי איך השיר יא יא יא שיר גדולללללללללללללללללללללל. >>>>> ילדת החופים>>>>> אלין

דודו21

New member
אהבתי...

הרגשתי זרמים פנימיים בעורקים הראשיים של גופי... ידי מתגנבת בעדנה תחת חולצתך השקופה, מגששת באיטיות את גופך, העדין, החלק. נשקת לי בחופזה, עד שפתיי קרסו... שם בחורשת האקליפטוס רק שנינו... אל מול ירח מלא... ללא בושה.. ללא כל חרטה.. שיכרון חושים בגבהים גששתי כמו עיוור- חושים נדירים מעורפלים האם זאת אהבה או חופן של ערגה ורוך בשעת הדמדומים? אור הירח הבהב בחשכה תעד את גופך בעדנה, חיוך של סיפוק - זוכרת רגעים הזויים כזוג עמיתים שעמדנו רק שנינו לבד עד לפעם הבאה..?

למעלה