לפעמים אני שונאת את עצמי......

לפעמים אני שונאת את עצמי......

אני אוהבת אותו , נשואים כבר 5 שנים מכירים 8 . עברנו הרבה ביחד בשנים הללו והוא החבר הכי טוב שלי , מתוק , חמוד , אוהב ומתחשב. לפני שנתיים ילדתי ומאז זה פשוט לא זה ... בעיקר בסקס . אני חושבת שזאת מין מערבולת כזאת , דבר גורף דבר , מאז הלידה החדירה היא דבר פשוט כואב ואי לכך אני מנסה להמנע מלהגיע ליחסי מין ... הפסקתי להתעניין , התחלתי להרתע הוא כבר לא מושך אותי ואני משתדלת לא לשלהב אותו כי ברור לי שהוא חם ולוהט ועם כל חיבוק ונשיקה שלי הוא בוער כולו . לפעמים הוא שואל אותי אם אני עוד בכלל נמשכת אליו , והתשובה לא קלה ושתבינו הוא כזה חתיך בעיניי ואני לא רואה את עצמי חיה בלעדיו , אבל אני מבינה שאני הולכת ומרחיקה אותו ומרגישה שזה חזק ממני וקצת פוחדת מהעתיד . יש פה אנשים שהיו במצבים כאלו ? מה עושים ? איך פותרים ? כל מה שאני רוצה זה לרצות אותו מחדש ואז הכל יסתדר . תודה לכם

אלה_ה

New member
את לא היחידה

שמעתי כבר מכמה וגם לפי מה שקראתי זו תופעה שדי רווחת. אבל יש לך יותר מדי להפסיד. יש לך בעל נהדר שאותו את אוהבת. הרבה יקנאו בך על זה. חבל להפסיד הכל. כי במצב שלכם היום דברים רק יכולים להידרדר. הוא לא בא על סיפוקו ונשאר מתוסכל. את מתייסרת והערכה העצמית שלך יורדת ויורדת. חבל. כי יש פתרונות. גם נפשיים וגם פיזים. לגבי פתרון פיזי-קראתי כתבה על נושא הכאב בקיום יחסים. מסתבר שהבעיה הרבה יותר שכיחה ממה שחושבים רק שאף אחת לא מדברת על זה. ביקור אצל גניקולוג יכול לעזור. יש פתרונות כמו לכל מחלה. לגבי פתרון נפשי-יעוץ. לשבת עם משהו מקצועי ולפתוח את הכל. שהוא יבין מה את עוברת ועוד יותר מזה שאת תביני מה עובר עלייך ומה את מרגישה.

למעלה