לפעמים...גם לי נשבר

tairon

New member
לפעמים...גם לי נשבר

כל הזמן אני שומע מחברים משפחה אתה חזק ואתה תשרוד הכל ואתה מכל משבר תתחזק אבל ראבק לפעמים גם לי נשבר משהו בתוכי ולפעמים אין בי את הכוחות להתמודד אז בשנה האחרונה אלצתי להתמודד אם אי אילו דברים כמו מוות כמו משברים אישים בחיים שלי ויחנק זה שאמר שצרות באות בצרורות מי שיביא לי אותו אליי יקבל תמלוגים נאים היום למשל הלכתי לביקור ניחומים והייתי צריך לשבת שם להתפלל עוד דבר שאני לא מאמין בו מצטער לא חונכתי על פי דת ואחר כך לשמוע ילד בן 3 בוכה וקורא לאימא שלו רק שהיא אותו אחד שלמעלה שבין כה וכה אני לא מאמין בו לקח אותה מאותו זאטוט החיים זה דבר אכזרי! מעולם לא חושב שאמרתי את זה פה אבל אני עצמי בשנה הזו ספגתי כמה וכמה חבטות אישיות ותגליות על עצמי כמה שברירי אני לא אני לעולם לא יהיה מאצו כי מה לעשות הרגישות היא בי וחלק ממני חלק שלא הייתי מחליף עבור שום דבר יש כאלו במשפחה שלי שלהזיל דמעה זה לא גברי בעיניהם היום אחרי המראה הזה של הילדון הזה אני אומר שכן קיבינמאט הזלתי דמעה אפילו שנים וזה לא גרם לי להרגיש פחות גבר בחיי האהבה שלי תאמינו או לא המצב שלי לא מזהיר לאור נסיון רע מהעבר שלי כן כן גם שם מישהי שברה לא מעט דברים ניתצה וריסקה אותי לאלף חתיכות קטנות ועכשיו אני יושב כמו איזה מרכיב פאזל לחבר הכל ליחידה אחת דבר שהוא לא קל ולא פשוט אז כן לפעמים גם לי נשבר וכל מה שאני רוצה עכשיו זה להכנס מתחת לשמיכה לבכות לצרוח עד יעבור זעם וקיבינמאט מותר לי לעשות גם את זה בכל פעם שאני חושב שהנה הנה אפשר להרים ת`ראש לנשום אולי קצת אוויר חדש מגיע איזה פטיש אוויר אחר לכתוש את ראשי אז אני נזכר בסיפור ילדות עליי בתור תינוק לא הייתי נרדם לפני שהייתי נוגח בכמה בלטות והורי דאגו יותר לבלטות מאשר לראש שלי כי הוא התחסן במשך הזמן נותר לי לקוות שכך הוא המצב גם מהשנה הזו

Dovsha

New member
חופשי עליי

תבכה, תצעק, תצרחחחחחחחחחחחחחחח כ``כ חזק שיהרס לך הגרון, תאשים, תקלל, תלך ותחזור בלי לדעת מה קורה אתך בכלל. אל תשים זין על שום דבר ואף אחד. תהייה אתה אתך, רק אתה ועצמך עם כל הכאב, עם כל הזעם, החוסר אונים הנורא הזה ותשחרר הכל, בכל דרך שתרצה - הכל לגיטימי - העיקר שתוציא את הכל החוצה. ה-כ-ל! שלא יישאר כלום בפנים.

iris-t

New member
מקום רגוע...

יערית... וכולם... דווקא יש מקום כזה... שפת הים... בלילה, בחושך, לבד... שבועיים איומים עברו עליי, הייתי שבורה, רצוצה, לחוצה, מחוצה, אבודה, כואבת... והמון המון אוהבתתתתתתת... ומתוך כל הכאב הזה... נשברתי, נפלתי, התמוטטותי... ממש... לקחתי פסק זמן מהחיים... לקחתי חופש מהעבודה... מילאתי שיא חדש בשעות צ`יטוט... לא שזה טרם לי למנוחה... אבל הסיט אותי ממחשבות, מלחצים, והכניס לי המון חיוכים, ותקווה... פגשתי המון אנשים חדשים... פגשתי את כל הוותיקים... הייתי עטופה באהבה... איש אפילו לא שיער, לא ידע... זה לא היה חשוב... היה לי רק חשוב להיות שם... עם כולם... בין כולם... בסוף השבועיים המתישים האלה... לקחתי את עצמי... כמה מטלטלים - מוסיקה טובה-מרגיעה, סיגריות, שתיה, חטיף מתוק - והתיישבתי לי לבד לבד... בחושך... על שפת הים לחוף שקט... הכוכבים מעל... המים תחתיי... חלצתי נעליי... שיכשכתי רגליי במים החמימים... שאבתי לתוך ריאותיי את האויר הפתוח שהיה כה חסר לי בימים האחרונים... זוגות אוהבים מדיי פעם עברו לידי... בטיול של ערב עם הכלב... הומלס בודד התנהל לו לאיטו לאורך החוף... נערים מיהרו למזח עם חכה על כתפם... ובלב התרגשות... ומרחוק, אורות העיר הגדולה... אורות החיים האמיתיים... שמהם מעט התרחקתי... דמעות זלגו על לחיי... זכרונות יפים הציפו את ליבי... תקוות פרחו להן, עפו והתיישבו להן בתוך ראשי... הכאב התמוגג לאיטו... נחלש... פינה מקום לתקוות חדשות... לימים יפים יותר... אני ממליצה לכולם... ערב אחד על שפת הים... שעה, לא יותר... להתבודד כך... לנקות את הראש... לארגן מחשבות... הכי מומלץ לאוהבים... אוהבת לאהוב... מכל הלב, iris נ.ב. לאהובי: שרתי כל העת, ``היכן הוא, אימרו נא לי לאן הלך לאן...`` ובליבי תקווה גדולה... ששירתי (שרבים בצ`ט מכירים, אך לו בוירטואלית)... תגיעי עד אליך... אהוב... תציף את ליבך המלא אליי... תלחש לך באוזניך את מילות הקסם, שכה אוהב אתה לשמוע... שכה אוהבת ללחוש אותן אני לך... והיא הגיעה... השירה... עד עמקי נשמתו... עד תוך-תוכו... אהוב שלי... לנצח... מאחלת לכולכם... רגעים יפים... רגעים אהובים... וגם להצליח להתגבר, להתמודד, ולדלג ולעבור ולהמשיך הלאה, מעל המשוחה של הרגעים הקשים... הכואבים... שהם חלק מהחיים... בהמון תקווה ואהבה... iris

קרני

New member
איריס... :)

פשטות הדברים שלך נגעו לליבי... תודה על ההמלצה הקוסמת... מאחלת לך גם ימים טובים יותר של אהבה ואושר... ברוכה הבאה לפורום... ו.... הממממ.... שיהיה לך יום מקסים! @ @ J U קרני.

irist

New member
תודה קרני... ו... לך קרני ולכולם - ברוכים הנמצאים

naknik

New member
הנה גם אני אוסיף קצת ... :)

קודם כל כמו כולם .. בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלהבלבלבלבלבלבלבההההה בהלבהלבלהבלהבלהבהל בהלבההלבהלבהלבהלבה בלה בלה בלה המממ ... הבנת את כל זה ?!? אם לא , תודיע לי ואני אחזור על עצמי ... tair ... מכיוון שכל דבר אחר יהיה סתם לא מעניין ולא לעניין אז אני מאחל לך כל טוב ושתדע ימים טובים יותר , שיהיה אפילו היום .. :) נקניק

קרני

New member
אנושיות ועוצמה...

זוועה של תקופה, גועל נפש של הרגשה, נפילה מצוק ענקי ואז לטפס למעלה... טירוף ממש... ואם תצעק, כן, זה יפרוק (אפילו יהיה הד חזק וחוזר ומישהו ישמע, ויתקרב להיות...) ואם תבכה, כן, זה גם יפרוק (כמה תחושות לא נעימות, ואפילו תזכה לכמה טפיחות וחיבוקים של אוהבים...) ואם... אם תחשוב שכל מה שקורה לך עכשיו, זה חלק מתהליך כזה שכולם עוברים על מנת להגיע למקום עם תובנות, להתמודדות טובה יותר, להשרדות חזקה יותר... אני לא מנסה להתנשא ולהגיד לך שיהיה בסדר. אני רק אומרת שיש תקופות מצחינות בחיים (גם כן, מצאתי מילה לתאר חרא...;-)) ונראה כאילו השטן בכבודו ובעצמו הגיע לביקור נימוסין... וגם התקופות האלה עוברות... החכמה היא להאמין שהתקופה עוברת... אני חושבת שאתה בן אדם חזק, אופטימי ורגיש (שילוב קטלני של הכל ביחד...;-)) מותר לך להרגיש כאב וצער, מותר לך ליפול לפעמים, מותר לך להיות אנושי. אסור לך לשכוח לקום... רציתי להגיד עוד הרבה דברים, אבל הכל ישמע כמו מריחה של גבינה צהובה מותכת... לא, אני לא רוצה להגיע לידי מצב כזה... המון כולסטרול... :))) טאי מתוק... שולחת לך חיבוק ואמונה בדברים שיש בך שהופכים אותך לאנושי... לשורד... ממני, שנמצאת בשבילך כאן... :))

למעלה