לפעמים החגיגה נגמרת, הודעת פרישה:

לפעמים החגיגה נגמרת, הודעת פרישה:

חברים יקרים ומתוקים שלי... לקח לי קצת זמן לכתוב את ההודעה הזו, שהיא אישית נורא קשה לי. אחרי 3 שנים מדהימות באקזיט אני עוזבת את תוכנית וגם את ניהול הפורום. אני עוזבת את התוכנית המדהימה הזו שנכנסה לי עמוק עמוק בתוך הנשמה, חייתי, נשמתי וישנתי אקזיט במשך 3 שנים ארוכות ומדהימות והגיע הזמן שלי להתקדם הלאה ולנסות דברים חדשים. תישאר פה הילי לנהל את הפורום ובקרוב יצטרפו אליה מנהלים חדשים. במשך הזמן שניהלתי את הפורום פה, מאד מאד נהניתי, אני רוצה להגיד להנהלת תפוז המקסימים והמקצועיים שאין כמוהם! אני רוצה להגיד לכם חברי הפורום השולט הזה, שהיה לי לכבוד להיות המנהלת פה, היה כיף וטוב שהיה ואני אבוא לבקר אבל לא אהיה כחולה יותר (מוזר, לא?!). מצאתי שיר מדהים שאני רוצה לשים לכם שהוא נכנס לי לנשמה: על כל היפה שעבר וחלף שוב יורד המסך בכבדות, ודמעה חוצפנית תדגדג את האף ותסבול מפיצול אישיות. חציה מתעצב על עבר שנגמר הוא שכח שהיו גם צרות וחציה מאושר ושמח למחר המלא גדותיו בתקוות. כי כן רבותי, זה טבעו של עולם וכל מה שנגמר שוב מתחיל מחדש מעגל שאיננו נסגר... אז נכונה הקלישאה: בכל סוף יש התחלה חדשה ואני בטוחה שאתם מבינים שאני צריכה להתקדם הלאה, אני רוצה לבקש סליחה אם פגעתי במישהו (מבלי להתכוון) ותמיד תמיד חשבתי על טובת הפורום כדבר ראשון! אני רוצה להגיד לבסוף, תודה ענקית. תודה לכולכם שהייתם לי מעין בית, חברים יקרים ואני בחיים לא אשכח אתכם! אני מבטיחה לבקר אוהבת עד מאד הדס לב
makeup אקזיט בשבילכם אי אפשר לסיים בלי -

reutc1

New member
הדס! :)

קודם כל השיר שרשמת ממש יפה! והוא גם נכון.. אני מאחלת לך הצלחה בהמשך הדרך !! שתצליחי בכל מעשה ידייך ושתעשי כל עבודה על הצד הטוב ביותר כמו שעשית באקזיט! תודה שהיית בשבילנו ותודה שפעלת למעננו, לא נשכח את זה! ת-ו-ד-ה!
רעות

מה גרם לי לעזוב...

הגיע הזמן לתת לדם חדש וצעיר לנהל פה את הפורום, אני עוזבת גם את התוכנית אז זה כבר בא יחד... חברים, אני מתה על הפורום וזה היה לי קשה לעשות את זה, יש כאן מישהי שמנסה להרוס קצת את המסיבת פרידה שאנחנו עושים פה, פשוט אל תתייחסו...

אוייש הדס באמת

עד השנייה האחרונה שתעזבי תמשיכי לפגוע במתכוון לא נמאס לך לעשות את זה 3 שנים? ולסיים את זה בצורה יפה? {בהתנצלות על כל פעם שפגעת בכוונה } ואת יודעת שפגעת אז אל תשחקי אותה

מה נסגר איתך?../images/Emo110.gif

היא עוזבת, מה שהיה היה תני לה להעזוב בשקט בלי לפתוח שוב ריבים חדשים.

ליהיא אני עדיין המנהלת

ואם את מתחילה ריב במקום נקי שאמור להיות מפרידה, המתנה האחרונה שאני נותנת לפורום הוא לחסום אותך מכל השמות שלך, אז בבקשה תרגיעי ומהר!

HiLi88

New member
../images/Emo7.gif הדס...../images/Emo183.gif

אני לא כל כך יודעת מאיפה להתחיל... מממ...אני אתחיל בזה שאני אומר שהייתי דיי בהלם כשאמרת לי את זה, כי זה היה משהו שתמיד פסלתי...אי שם בתת מודע שלי. את כל כך חלק מהדבר הזה ועכשיו זה יהיה כל כך מוזר וריק... לפחות עבורי כי את תמיד היית שם. מאז שאני נכנסתי לתוכנית הזו ובעצם מאז שהתוכנית הזו היתה רק בוסר. תינוק בחיתוליו. קודם כל אני רוצה להודות לך על שנתת לי את ההזדמנות המופלאה הזו לנהל את הפורום המדהים הזה ולקחת חלק ממנו ועל זה שנתת בי אמון מלא לאורך כל הדרך (בפורום ובתוכנית).
נהניתי ואני נהנית מכל רגע. (גם ברגעי הלחץ וגם ברגעי המשבר וגם כשהיינו צריכות לפרסם זוכים...לעלות תחרויות..לחפש איפה לתקוע כל דבר...לחפש ניקים ועוד ועוד ועוד...!!!
) תודה על כל מה שעשית ועושה. תודה על שאירחת לי חברה ושאכלת איתי צהריים ודאגת לי והיה לך אכפת תמיד ובקיצור, תודה על הכל!
אני מאחלת לך המון בהצלחה בהמשך הדרך
כמו שאמרת, הקלישאה הזו היא באמת נכונה ולכל סוף יש התחלה חדשה ואני מקווה שההתחלה שלך תהייה מעולה..וגם האמצע וכל מה שבא אחריו. אוהבת אותך המון
ויחי
(
) (וכמובן תחי ה
שלי
) וכמו שאנחנו נוהגות לומר
אוהב(ו)ת המנהל(ו)ת
נ.ב:ליהיא אני מחקתי את ההודעה שלך כי אני בטוחה שברור שלך שזה לא במקום שתינו יודעות שלמרות שכביכול "היא כל כך פוגעת בך" (ושתינו יודעות שהיא לא...) אז עדין את ממשיכה לשלוח לה הודעות ולהטריד. גם כשאומרים לך-מספיק. חבל שאת מסיימת את זה ככה. אבל בבקשה בואי לא ניכנס לזה עכשיו. אם את מעוניינת להמשיך לדון בזה אז לא פה. ותשלחי לי מסר. תודה ויום נעים.

בא לי לבכות!!!

מאמי אני מתה עליך, את יודעת את זה? פורום אקזיט יצא ברווח שאת מנהלת פה, את בן אדם מדהים!

HiLi88

New member
../images/Emo7.gif ../images/Emo183.gif

גם לי בא לבכות זה בסדר
וזה עוד התעצם כשקראתי מה שכתבת לי. אוי. קשה קשה!...
תודה רבה
כנ"ל גם לגביך. הם לא מודעים לכל מה שעשית פה וכמה. עכשיו הם יידעו

הדס../images/Emo70.gif../images/Emo7.gif../images/Emo187.gif

הברכה שרשמת ממש יפה..
חבל שאת עוזבת
אבל שיהיה לך המון בהצלחה בהמשך הדרך,
ושתעשי הכול על הצד הטוב ביותר היית מנהלת נהדרת ואת תחסרי לכולנו, והכי חשוב-תבואי לבקר
בהמון
חן.

הדסססייי =(

וואי איזו פצצה הטלת פה... חח טוב אני מקווה שתמצאי את הדרך ואת המקום הטוב ביותר בשבילך! תבואי לבקר אותנו מלאאא ותזכרי שאנחנו אוהבים אותך ופה בשבילך! באהבה ענקית - ניצן

אני אספר לכם משהו

הפצצה הוטלה כבר ראשון שעבר, שהחלטתי ודיברתי על זה עם תפוז והילי, אבל החלטתי לדחות את זה אחרי מסך הזהב... אז זהו... אני פה למסיבת פרידה... אם יש לכם שאלות מענייניות, עכשיו זה הזמן עכשיו או לעולם לא...

למעלה