לפעמים החיים קשים

לפעמים החיים קשים

אני מתכוון לקנות את ה- legend, היום הייתי באחת החנויות המומלצות ע"י הפורום הסלוררי, קיבלתי תשובות שאני לא בטוח בהן. 1. מערכת ההפעלה של ה- legend היא בגירסה 2.1 בעברית מלאה, ובחנות אמרו לי שאין שום אפשרות לשים בטלפון גירסה של 2.2, ואם בחנות אחרת מבטיחים לי כזה דבר אני צריך לחשוד באותה חנות. 2. אם אני קונה את ה- legend(גירסה 2.1 או 2.2) בלי תמיכה בעברית. * יש אפשרות שאני יכול לבד להוסיף תמיכה בעברית לטלפון, האם ידע במחשבים מספיק? או צריך גם ידע בטלפונים סלולריים. אם זה יותר מידי מסובך ברור שעדיף לעשות זאת דרך החנות. * אם אין בטלפון תמיכה בעברית, אני יכול לשלוח ולקבל sms בעברית בצורה נורמלית ורגילה? או לגלוש באינטרנט באתרים בעברית. לפעמים אני מתגעגע לשנות ה- 90, לחיים בלי טלפונים ניידים.

metrocard

New member
תשובות

1. בחנות שאמרו לך שאין אפשרות להתקין 2.2 , מדברים שטויות. HTC עצמה הוציאה עדכון רשמי (OTA - מה שנקרא "באוויר" ) למכשיר . ככה ש2.2 בהחלט ניתנת להתקנה על המכשיר. אם הם מוכרים את ה2.1 עם עברית מדובר כנראה ברום לא רשמי של HTC (זה לא אומר שזה רע, רק לומר שאין אפשרות להתקין 2.2 למכשיר זה שטויות) 2. לגבי קניה בלי תמיכה עברית - גרסה 2.2 של אנדרואיד מגיעה עם תמיכה פנימית בפונטים עברית. כלומר עם הורדה של מקלדת מתאימה במרקט (יש כמה כאלה) תוכל לכתוב ולקרוא בעברית. התמיכה הבסיסית של 2.2 היא סבירה. יש מס. בעיות של היפוך מספרים או אותיות באפליקציות מסויימות. עד לאחרונה הסתדרתי בסדר גמור עם העברית המובנית. לגבי התקנה עצמית - סה"כ המכשירים האלה הם כמו מחשבים קטנים , מי שמבין במחשבים , עם קצת קריאה ושיטוט באינטרנט יוכל לשדרג את המכשיר שלו (הדרך הכי יעילה היא לצרוב ROM - מערכת הפעלה אלטרנטיבי למכשיר) . יש המון מידע ברשת ויש את IANDROID.CO.IL פורטל האנדרואיד הכי מקיף בשפה העברית. החסרון הוא שסביר להניח שתאבד את האחריות הניתנת על המכשיר.

metrocard

New member
ואגב , גם אני

הייתי נפרד מהמכשירים האלה וחוזר לימים פשוטים יותר

למעלה