לפעמים הפורום ממש..|זבנג|

De-Panther

New member
לפעמים הפורום ממש..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

גורם לי להרגיש כמו מורה או גננת זה ממש כיף לנהל פורום ולהיות אחראי על מלא מלא אנשים ולדאוג לאיך שהוא נראה ולמה שעושים בו וכל זה... אבל לפעמים אני מרגיש כאילו האנשים שם בכלל לא מקשיבים לחוקים שקובעים בפורום וכל זה... וזה דיי מבריח אנשים שאני כן רוצה בפורום כשהפורום רק נפתח האוכלוסיה הייתה נוער בסביבות ה17 אבל לאט לאט האוכלוסיה יורדת יותר ויותר לכיוון ה11 ובאים עוד ועוד ילדים שפשוט קוראים רק את החלק הראשון של ההודעות ופותחים סתם שירשורים לא קשורים וסתם עושים בעיות הנה למשל עכשיו אנחנו עושים תחרות ציורים ללוגו של אתר לפורום ביקשנו שיעלו את התמונות לגלריה מסוימת בפורום וצירפנו קישור לגלריה כדי שזה יהיה אנונימי נתנו כמה כללים מאוד ברורים אבל בכל זאת היו כאלה שפשוט עברו על כל כלל אפשרי(בעיקר על הכלל של האנונימיות...) וזה פשוט חבל לי שהם לא קוראים הודעות עד הסוף... איך אפשר לגרום להם לקרוא את כל ההודעה?? ואיך אני יכול לדאוג לאוכלוסיה יותר מבוגרת??

I Love Paige

New member
אממ..

תקשיב, אורן, בעיקרון אני חושב שאין לך הרבה מה לעשות. אתה מנהל פורום של סדרה מצויירת שמשודרת בערוץ הילדים. הגילאים האלה הם פחות או יותר קהל היעד של הסדרה, לפחות בארץ. אבל לדעתי, תפתחו אתה וקטי הודעה נעוצה עם כל החוקים, שכל מי שקרא יגיב ב-
או משהו כזה, ותודיעו שם שמי שיתעלם מהחוקים האלה באופן רציף, יעמוד בסכנת חסימה מהפורום. וזהו, בעיקרון. זה אולי יגרור מחאה, אבל בסופו של דבר זה יהיה שווה את זה.

De-Panther

New member
כבר פירסמנו הודעה..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

ונעצנו אותה אבל כל הזמן באים עוד ועוד אנשים(כמובן אני צריך לדאוג שוב שיהיה קישור בחלק העליון של הפורום) מה שאני לא מבין זה איפה כל אותם אנשים שראו את הסידרה לפני שהיא הגיעה לארץ?? יש ממש בודדים כאלה בפורום

למעלה