לפעמים חלומות מתגשמים

לפעמים חלומות מתגשמים ../images/Emo9.gif

בעיתון "cosmopolitan" <עיתון ממש חמוד לדעתי
> , עורכת העיתון שיתפה את הקוראים בתובנות אישיות שלה להגשמת חלומות אישיים שלנו. הנה בקצרה התובנות:
תוכנית עבודה להגשמת החלומות
- ממש כמו בפורום המקביל- "השנה שלי- תוכנית לשינוי", מומלץ לעשות תוכנית עבודה בשלבים ולוחות זמנים מוגדרים, המורידה את השאיפות מהשמיים אל הפועל. כדאי לכלול מטרות מיידיות, מטרות ביניים ומטרות לטווח הארוך.
ריאליזם
- לקבוע משימות שאומנם ידרשו מאמץ אבל מאמץ שאפשר לעמוד בו, קביעת משימות מורכבות מידי יגרמו לתחושת תסכול ויפגעו בהערכה העצמית שלנו.
חיפוש דרכים חלופיות
- דרך אחת לא הצליחה- לא נורא, חפשו דרכים אחרות למימוש והגשמת החלומות שלכם.
תעוזה ואומץ לנסות
- כדאי להעיז ואולי להפסיד, מאשר לא לנסות ולא להצליח.
התחברות לאנשים שמכבדים את חלומותיינו
-תקדם אותנו אל המטרה בגלל שנרכוש יותר ביטחון בהצלחתנו לממש את החלומות.
תיגמול על הישגים
- הנאה היא דבר שנותן כוח והגשמת חלומות דורשת הרבה כוחות.
אחריות על הבחירות
- צריך לעמוד מאחורי הבחירות שלנו ולקחת אחריות עליהם. ולאחר התובנות מגיעה השאלה
- מה החלומות שברצונכם להגשים בשנה הקרובה ומה תהיו מוכנים לעשות למען הגשמת החלומות הללו

שנה טובה!

סליחה על ההידחפות אבל בדיוק נכנסתי לכאן לאחל שנה טובה ומצאתי את ההודעה הזאת, אז מה יותר רלוונטי מזה מלאחל לכולנו שנה מתוקה של הגשמת חלומות.

ניאו30

New member
החלומות שלי לשנה הקרובה...

לעבוד עם הילדים-אני מתחיל ללמוד.ויתרתי על לא מעט דברים בשנה האחרונה כי ידעתי שאני צריך את הכסף הזה ללימודים.נגד שלפחות כרגע זה הדבר הכי חשוב לי בחיים,ולכן אני מוכן לעשות הכי הרבה כדי להגשים חלום זה.
למצוא אהבה-התחלתי לעשות די הרבה כדי למצוא,אבל דווקא הבנתי שאולי זה היה בעוכרי ולכן אני מתכוון להיות יותר פתוח לאפשרויות שעד כה לא מצאתי את עצמי בהם,אבל פחות ללכת למקומות שזו המטרה המוצהרת שלהם. כמובן,שזה טוב על הנייר,אבל אצלי קצת קשה להרפות מהרצון הזה.למרות זאת אני בן אדם שמוכן לעשות המוןןןןןן בשביל למצוא את זה.
הגדלת המעגל החברתי שלי-גם בשנה האחרונה הייתי מוכן לעשות די הרבה בשביל זה,ומתכוון להמשיך בכך.מצד שני,יש לי עכשיו כמה חברים מאוד קרובים ולכן אני מתכוון להשקיע הרבה גם בהם(או בהן נכון יותר).
טיפול בבעיות הפיזיות ורגשיות שיש לי שעדיין לא נפתרו-בתחילת השנה האחרונה עשיתי די הרבה כדי לטפל בהם.בזמן האחרון די הפסקתי עם זה,אז אולי בשנה הקרובה אני אחזור גם לטפל בהם,בטוח שבמינון נמוך יותר מתחילת השנה שעברה.עזבתי כי הבנתי כמה החיבור גוף-נפש עובד אצלי שעות נוספות. הדבר שהכי עזר לי להתגבר על הטראומות והעבר,החרדות והפחדים הרבים,היו הדברים שעשיתי ולא הדברים שדיברתי עליהם.בשביל זה הבנתי שאני צריך להיות רגוע יותר,פחות להיות במצבים שגורמים לי ללחץ ובעיקר לחפש כמה שיותר את אותם דברים שיעשו אותי שמח ומאושר יותר-לשחק,לצחוק,לרקוד, לשיר,לטייל,לצאת או להיות עם חברים וכדומה... בצורה הכי כוללת שניתן להגיד אני יכול לומר בלב שלם שאני מוכן ללכת הרבה והכי רחוק שאפשר כדי להגשים את חלומותיי,ובייחוד שני הראשונים.

למעלה