"לפעמים חלומות מתגשמים..."

thankful

New member
זה מזכיר לי

את השרשור שפתחתי ביום ראשון (עד כמה שזכור לי) בנושא החלומות .

thankful

New member
טעות , טועים , טעינו ...

אמנם פתחתי שרשור זה ביום ראשון - אך לא ביום ראשון האחרון ... זה היה ביום ראשון - ה - 28.8 ...

ניאו30

New member
../images/Emo51.gif על הקישור להבה

אני אקרא זאת אחר כך(מחר,היום,הכל נראה לי מבולבל בשעות האלו
),אבל על חלומות לא מוותרים,גם אם רק לקריאה
.וכן,הנושא הזה מאוד "מדבר" אליי,ולא סתם בחרתי בו כשם הבלוג שלי.אני באמת מאמין במשפט הזה,קצת פחות מאמין בטכניקות או "שיטות" של "תעשה ואל תעשה" כדי להגיע לשם,אבל נקרא ואז נגבש דיעה לגביי הכתוב שם.

אופירA

New member
מנהל
יש שם עצות טובות

לא הכל מתאים לי - צריך יציבות נפשית בשביל לבצע את הדרך הזו. אבל כמה עצות מאד מאד מומלצות: 1. הימנעו מקיטורים. תלונות יזמינו אנרגיות שלילות רבות יותר לחייכם. 2. הרבו להודות על ה"יש" הקיים בחייכם. תחושות חיוביות מסייעות למגנט דברים רצויים לתוך חיינו, והכרת התודה תזמן אליכם דברים טובים נוספים. 3. דברו לפחות פעם בשבוע עם חבר/ה על הצלחות שהיו לכם במהלך השבוע, על קשיים שהתגברתם עליהם ועל דברים משמחים אחרים. זו שיחה שמעלה אנרגיה ומרגילה אתכם להתמקד בחיובי. 4. הרבו לבצע פעולות שמהנות ומשמחות אתכם. 5. התרחקו מחברת אנשים בלתי תומכים והקיפו עצמכם בחברתם של אנשים מפרגנים ומחזקים. 6. בנקודות שפל זכרו: תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר. 7. נשמו נשימות עמוקות לעתים קרובות במהלך היום. אוויר מעניק חיות. את כתיבת דפי הבוקר אני מנסה פעם שניה. האוויר במקום שאני גרה מחניק ומסריח, לא יודעת אם כדאי לנשום אותו בנשימות עמוקות... העניין של אנשים מחזקים כ"כ נכון. לפעמים אני בקשר עם אנשים שמחלישים אותי כי הם לא בדרך של התקדמות בחיים שלהם. זה עושה לי הרגשה רעה, והם לא מבינים מה הבעיה ולמה אני מתחמקת מחברתם. פעולות שמהנות - קשה לי למצוא. כמעט שום דבר לא עושה לי כיף. זה מאד מתסכל.

אנשים מחזקים ואנשים מחלישים

זה הדבר שהכי קשה לי. לקום ולהודות מי מהאנשים סביבי הוא מחליש, וכדאי לי להתרחק ממנו.

בהחלט כתבה מעניינת ../images/Emo45.gif

שנים אהבתי לשיר והחלום שלי היה לפתח את התחביב והתעקשתי ללמוד פיתוח קול, לא במטרה להתעסק בזה בעתיד בצורה מקצועית, אלא בשביל הלב שלי.

למעלה