לפעמים יש מי שמקבל שכל . . .

ארזS

New member
לפעמים יש מי שמקבל שכל . . .

שבוע טוב לכולם ! את התמונה הזאת העליתי לאתר הJetPhotos והיא נדחתה בטענה של "הפרעה לאובייקט" [כשהכוונה היא שהמטוס מוסתר] שזאת סיבה מוצדקת בהרבה מקרים אך אני לא חושב שכאן היא היתה מוצדקת. אני מבקש לציין [ותקראו את זה לבד בסיפור של התמונה] שזאת היתה הכוונה בתמונה. מאחר וחשבתי שיש לתמונה פוטנציאל החלטתי למלא טופס ערעור, הסברתי את הסיטואציה של הצילום, ולשמחתי היה מישהו שקיבל שכל וקיבל את התמונה. אז נכון, זה נדיר שמקבלים ערעורים [כי ככה הם בעצם מעידים שאסקרינרס לא תמיד צודקים...], אבל הנה אתם רואים שלפעמים יש תקווה... וכעת נשאלת השאלה [הרטורית לצערי כנראה]: מתי נזכה לתמונות כאלה כאן בארץ ? ...

ארזS

New member
ותזכורת

כאן אפשר לראות את כל התמונות שהתקבלו, כשהתמונות שלמעלה הן האחרונות שהתקבלו.

רן 56

New member
ועל זה נאמר

מרוב ספוטרים לא רואים מטוס

Aviation Addict

New member
לשם שינוי, הספוטרים אכן מפריעים...

אבל זה עדיין יפה!
אגב אישרו לך מאז המון תמונות...

ארזS

New member
נו, בטח. מה רצית, שלא יפריעו ?

זאת הכוונה בצילום המתוכנן הזה. ו...נכון. אישרו עוד ויש עוד הרבה שממתינות בתור. אבל מצד שני דחו יותר ממה שקיבלו. אבל מה ? תמיד צריכים להסתכל על חצי הכוס המלאה, נכון ?

ארזS

New member
../images/Emo41.gifוכדי לחסוך פתיחת שרשור חדש...

באתר Airliners עובדים מאוד לאט, ועם כל ההגבלות האחרונות שלהם קשה מאוד להתקדם בהעלות תמונות. הנה עכשיו הם קיבלו לי כמה תמונות מסוף אפריל - תחילת מאי . וכמו שאומרים יותר טוב מאוחר מאשר לעולם לא... בקצב הזה נראה לי שהתור של התמונות מחו''ל יגיע אי שם לקראת שנת 2010 אולי...

למעלה