לפעמים כל אחד צריך שיזכירו לו

joy24

New member
לפעמים כל אחד צריך שיזכירו לו

" ..יש אי שם מישהו חושב עליך מישהו רוצה אותך נורא יש אי שם יש אי שם מישהו חולם עלייך מישהו אוהב אותך כ"כ יש אי שם אז אל תבכי הלילה, ראשך הניחי כאן כוכב נופל מאיר את לילך שואל- לאן ומה תבקשי מלמעלה? אם זה אותי אז הנה אני שלך מזמן שיר לך שר שיר עצוב סנטימנטלי שיר שלא משאיר אותך לבד שיר לך שר יש אי שם מישהו חושב עליך מישהו רוצה אותך נורא יש אי שם.." השיר מוכר..מן הסתם אבל אני לא יודעת מי כתב.. העיקר להיזכר שיש אי שם.. joy

תם-תם

New member
מתוקה שלי,

אם אני לא טועה זהו שיר שיוני רכטר הלחין, ואני לא יודעת מי כתב. זה השיר שאני הכי אוהבת לנגן. רוצה עוד שיר של תזכורת- " ואני יודעת שבים, יש דג אחד שהוא שלי, ועץ אחד שהוא שלי, וכוכב אחד שלי, וילדה קטנה שהיא שלי, וחתיכת שמיים..."
תם-תם

joy24

New member
היייייייי...כבר חשבתי שאני פה לבד.. ../images/Emo24.gif

avielss

New member
זה השיר של לאה שבת

שהיא במקרה בת דודה שלי... וכן שניהם מפיחים תקווה איפה שהוא מתי שהוא איך שהוא

תם-תם

New member
השיר שאני כתבתי?

כן, אני יודעת, ואני ממש אוהבת אותו. יוני רכטר- אמרתי על השיר שג´וי שמה...

joy24

New member
תותית- משהו קטן בשבילך ../images/Emo79.gif

ח ת י כ ת ש מ י י ם - לכל צעקה שתצעק מאיש מישהו באיזה מקום ירגיש לכל שאלה שמחכה לתשובה מישהו מנסה לגלות אותה בכל סיפור, בכל עולם מישהו מגלה שם את עצמו קיים לכל שורה שמישהו אומר מישהו יכול עוד שורה לחבר לכל איש ולכל אישה יש איזה חבר או חברה לכל ספסל שמחכה לבדו מישהו בסוף ימצא אותו לכל חלום שאנחנו חולמים יש קשר אצלנו בחיים לכל בדידות שגדלה בצל צריך לתת מקום ולערסל ואני יודעת שבים יש גל אחד שהוא שלי ועץ אחד שהוא שלי וכוכב אחד שלי וילדה קטנה שהיא שלי וחתיכת שמיים לכל צעקה שתצעק מאיש מישהו באיזה מקום ירגיש לכל שאלה שמחכה לתשובה מישהו מנסה לגלות אותה בכל סיפור, בכל עולם מישהו מגלה שם את עצמו קיים לכל שורה שמישהו אומר מישהו יכול עוד שורה לחבר ואני יודעת שבים יש גל אחד שהוא שלי ועץ אחד שהוא שלי וכוכב אחד שלי וילדה קטנה שהיא שלי וחתיכת שמיים

למעלה