לפעמים כשאני לחוצה

יונית38

New member
לפעמים כשאני לחוצה

והכל רועש וגועש סביבי אני בורחת לאחותי אצלה תמיד שקט היא נהנית מהדברים הקטנים שאנחנו לא מתעכבים עליהם. כשאצלה יש אי סדר בבית זה נראה לי כאילו כלום אף אחד לא רודף אחרינו לסדר ולנקות ולבשל וכל זה. כשהיא קמה לבשל את האוכל, היא עושה את זה לאט לאט ובלי לחץ. כשהיא צופה בטלויזיה, כשהיא קוראת, כשהיא סתם יושבת בשקט כשהבית שקט ודומם - לא משנה מה יהיה אצלה - תמיד נעים, רוגע שקט ושלווה. כי היא הרי מוגבלת, היא לא יכולה לרוץ נגד הזמן ולהיות לחוצה, כי היא הרי מוגבלת. והשלווה שלה, מעניין מאיפה באה לה, אז ככה, כשיש לה מצב רוח טוב ובדרך כלל יש לה והומור שחבל על הזמן, אז אני אומרת לה "נו, מה, היו לך חיים קלים הכל עשינו בשבילך, אפילו את הילדים גידלנו למענך.....והיא צוחקת מאושר.....היא באמת משהו מיוחד... אז זהו זה, זה המקום אליו אני הולכת כי לעצור את הלחץ שלי, את המהירות ואת כל המרוץ המטורף אחרי הזמן. שלכם יונית

יו זה קסם

קראתי אותך וכזה הבאת לי חיוך נעימי כזה. כייף לך שיש לך מקום כזה של שלווה, וכייף שיש לך אחות מיוחדת שכזו.

Mוניk

New member
כמה טוב שיש מקום רגוע לברוח אליו

זה באמת נישמע מרגיע וטוב שיש לך אחות כזו בחיי יש ממה וממי ללמוד בחיים המטורפים האלה ובאמת למה לנו לרוץ אחותך צודקת אהבתי יונית
מוניק

נו, אולי יש איזון בטבע

כלומר אחותך שמוגבלת פיזית, מצליחה לשדר שלווה ושקט נפשית. חמוד יונית, מאחל, הרבה שלווה שקט ורוגע ישנוני

טאKילה

New member
יונית לגלות להם איך את נרגעת?../images/Emo6.gif

היא חמודית אמיתית היונית הזו.. היתה עצובה,חנוקה,שלחה מסר חמוד,שלחתי לה חיבוק, אני אמרתי לה רק מילה אחת. אמרתי,יונית אין לנו זמן להיות בדיכאון חייבים להמשיך. היא עונה לי את צודקת אין זמן-פתחה מערכת מוזיקת טראנס, היא רקדה כן רקדה עם הילדים,ואני רקדתי לה מכאן חחחחחח וזה אחלה כשיש אחות אדישה ומרגיעה,יופי של אחות. ערב טוב מקסימה אחת.

tairon

New member
כמה טוב שיש אפשרות

ומקום שבהם את יכולה להרגיש נינוחה ולהרגע... חושב שבעצם לכל אחד מאיתנו יש מקום מיוחד שכזה.. במקרה שלך זו אחותך... ואולי אפשר להמשיך לשוחח על זה.. ולפתח את הנושא הזה... ולשאול את כל אחד ואחת מחברי הפורום איזה מקום או אדם גורם לך להיות רגוע ..?

תלתלית

New member
אציל זה מאד פשוט

דבר ראשון הים בלילה אחורי זה ידיד שלי (חבר ילדות מקסים), אצלו אפשר להיות הכי רגועים בעולם, הוא וחברה שלו מקסימים, ואנחנו מבשלים ביחד. . . הופעה (רצוי עם פסנתר)- שם אני הכי רגועה בעולם ולפעמים <ממש לעתים לא כל כך קרובות> אני בשקט בשקט בתוך הפוך כשברקע שר לי ארקדי דוכין או מאיר בנאי , או לאונרד כהן או אתי אנקרי או שנות השישים או רדיו 100 אפ אמ ביום שבת, אני אוכלת ביסלי בטעם "גריל" וקוראת מוסף של עיתון ישן (שלא הצלחתי להגיע אליו ביום שהוא יצא) ואני רגועה ומחויכת <בליוי פיג´מה של פו הדוב...> היו לי עוד מקומות שהרגיעו אותי, אבל הם שייכים לעבר, אז לא נדון בהם כעת... פניי למחר סופסוף.. והכי חשוב שכחתי, את הכתיבה פה---- היא היא שגורמת לי גם להרגע, ככה אני זוכרת איך להתקרב שוב לעצמי ולדעת להוריד מעט מן ההגנות שבקונכיה שלי..
... וזה נעים..

"מעלה שחרות" על צוק במדבר.

מידי פעם נוסעת עם קבוצה לעשות סדנאות של "רייקי". אחלה מקום, פסק זמן אמיתי מהחיים.......... וגם, עומדים על קצה הצוק, נושמים עמוק, לוקחים אויר, וצורחים לטבע מהסרעפת. איזו צרחהההההההה, איזה צחוקים, כמה רגיעההההההההההה. ת ע נ ו ג...

למעלה